Welkomsttekst
Hallo lieve fans

Daar ben ik dan weer! Na een tijdje afwezig te zijn heb ik me weer lid gemaakt! Voor diegene die me nog niet kennen.  
Ik ben dus Ingrid en ik woon in den haag. Werk in een supermarkt voor 25 uur per week. In het weekend zit ik vaak bij mijn moeder. 
Als er vragen zijn hoor ik het graag!
Groetjes van Ingrid blom
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Kalender
Mei 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Profiel
Naam: Ingrid Blom
Leeftijd: 50 jaar
Uitgebreid profiel
Zoeken
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Tijd niet geweest
Hallo allemaal

Ten eerste mijn nederige excuses ben al een tijdje niet meer hier geweest. Als je vraagt waarom niet geen flauw idee. Misschien kon ik het op dat moment.  Er zijn leuke en minder leuke dingen gebeurt....
Om te beginnen mijn verjaardag met het weekendje weg was harstikke leuk.Erg verwend en het was lekker weer.
Een week later had ik een etentje met collegas omdat iemand naar een andere filaal was overgeplaatst. Was erg gezellig maar eindige met een domper want er werd toen aan het eind verteld dat een andere collega die al een tijdje ziek was heel erg slecht lag in het ziekenhuis en dat het een kwestie van tijd was.
Dat was op zaterdag avond 2 weken na pasen.De dag erna kregen we in de groepsapp die we gemaakt hadden speciaal voor dat etentje het bericht dat ze op sterven lag. Die collega is afscheid gaan nemen. De volgende dag kregen we op mijn werk het verwachte telefoontje dat het gebeurd was. Dat waren heftige dagen Er is toen een foto ter nagedachtenis neergezet op de werkvloer en in de kantine. We hebben een heleboel reacties gekregen van klanten. Een week later was de begrafenis waar met een aantal collegas heen gingen.

Verleden week was ik lekker vrij en heb ik lekker van het zonnetje genoten bij mijn moeder. Maar in die week kreeg ik nog iets te verwerken. Kreeg een appje van mijn manager waar ik een enorme klik mee had dat hij zijn ontslag papieren had getekend.Dat ging per 1mei in.Wat hij verrder ging doen wist hij nog niet maar hij kreeg nog wel een aantal maanden doorbetaald.Had alles verwacht maar dat niet.Maar goed volgende week begint de nieuwe manager en moeten we maar zien of ik goed door 1deur kan met hem.

En nu  staat de DVD onderweg inde kuip op. Heb weer wat traantjes gelaten bij vreemde handen aangezien ik 2jaar geleden ben gescheiden. Na een jaar bij hem hebben ingewoond heb ik gelukkig een eigen plekje kunnen bemachtigen.
Maar die gevoelens van onbegrip boosheid en ga zomaar even door kwamen weer even naar boven. Ik ga nu maar stoppen wordt nu veels te lang zo.
Fijne avond nog allemaal.
Reactie toevoegen
Naam:
E-mail:
URL:
Ik ben geen 'spambot':

Of login

Reactie op:
Houd mij op de hoogte:
Reactie:
"Onderuit in woeste, wilde golven
Door de branding van jouw liefde word ik bedolven"