Welkomsttekst

 Hoi, 

Gezellig dat je op mijn logje bent. Ik ben Ingrid, getrouwd met Ron en samen hebben wij drie jongens Rik, Bas en Job. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, en dan kom ik de volgende keer bij jou!

Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Foto album
Kalender
Juni 2019
Zo Ma Di Wo Do Vr Za
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
Profiel
Naam: ingrid
Leeftijd: 49 jaar
Uitgebreid profiel
Onze Verjaardagen
2 oktober - Job
25 oktober - Ron
21 december - Rik (en Marco)
18 maart - Bas
15 augustus - Ingrid 
Mijn kids
E-mail alert
Bezoekers
Op dit moment is er 1 vrienden ;
en 1 gast vrienden .
KAARTJES AANGEBODEN 30 mei
Ik bied bij deze mijn kaartjes aan (tegen kostprijs 55 euro p st) voor het concert op 30 mei in de Ziggodome.

Laat mij het weten als je geinteresseerd bent.

Groetjes Ingrid


Zomerprijsvraag gewonnen!
Yoehoooooooooo, wauwww, te gek!!!

De nieuwsbrief van September kwam eraan en tot mij grote verbazing zag ik daar dat ik  
"gewoon" de hoofdprijs heb gewonnen van de zomerprijsvraag!

Wij gingen dit jaar pas laat met  vakantie (regio midden) dus met het hele gezin hebben we de prijsvragen blijkbaar goed opgelost....Dat was nog eens leuk thuis komen om dit een dag na de vakantie te lezen!

De hoofdprijs, maar liefst twéé plekjes op de boot samen met Marco is gewonnen door:
- Ingrid van Baaren uit Oegstgeest


Jullie snappen vast wel dat ik hier heeeeeel erg blij mee ben!

(meteen een goede reden om na bijna een jaar weer eens een log online te gooien:$)
Jarige Job!!
Vandaag is het 2 oktober en dat betekent dat onze jongste jarig is! 

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat onze" kleine" vent geboren werd. Inmiddels is hij niet meer klein natuurlijk maar een echte stoere tiener!

We hebben zondag zn verjaardag voor familie al gevierd maar vandaag word het ook nog heel gezellig want vriendjes en vriendinnetjes met ouders komen nog gezellig taart eten!

En morgen als toetje een dagje naar de efteling! (wij zijn hier allemaal vrij vanwege Leidens ontzet, volgens mij komen we dan ook heel veel bekende tegen in de efteling)

Maar eerst vandaag Hiep hiep hoera voor Job!

JARIG!!
Vandaag ben ik JARIG!! 

En nog maar 43 jaartjes jong!
IN DE AANBIEDING!
Ik heb voor vanavond 4 staanplaatsen maar ik zou ze graag met iemand ruilen voor vier zitplaatsen.

Ik wil namelijk met mijn kinderen gaan maar die willen (liever) niet staan....

Wie wil toch staan maar had al zitplaatsen.....

Let me know!!!!
PRIJSVRAAG ZIGGODOME
"Zoveel momenten samen ingelijst"Zwart en Wit van het album Dromen Durven Delen
Mijn dag met Marco...


Na een nachtje slecht slapen omdat ik Marco ga ontmoeten (en niemand snapt waarom  want Marco is ook maar een man)  begint de dag zeer goed. De zon schijnt en het is een stralende dag( letterlijk en figuurlijk, want ik straal ook)

Fotoshoot is erg leuk om te gaan doen, maar echt fotogeniek ben ik niet:d(hoewel Marco zo'n goede fotograaf is en iedereen goed op een foto kan zetten dus misschien is het toch een optie om in gedachte te houden)

Duiken is Marco zn hobby maar niet die van mij (doodeng onder water, al ziet de onderwaterwereld er wel betoverend uit) Dus deze optie word het niet.

Wat mij heel erg leuk lijkt is om "gewoon" een dagje mee te lopen in de "normale" bezigheden  Marco doet. (en een beetje Nathalie zijn ha ha) En dan bedoel ik bijvoorbeeld een dagje mee kijken achter de schermen bij nieuwe opnames van The Voice of Holland bijvoorbeeld. 

Het is een misschien een simpel idee (maar ik ben met weinig tevreden) en het zou mij eerlijk gezegd niet zoveel uitmaken wat ik met Marco zou gaan doen want Marco ontmoeten is al "bijzonder" genoeg. Ook al die leuke prijzen die al ooit eens geweest zijn zoals Pizza maken en eten met Marco of gewoon een lunch....Ik ben overal voor in!

En dat het gezellig word met mij dat beloof ik....

 liefs van Ingrid
Nieuwe header!
Jaaaaa het is Lente!


En dat is buiten al lekker te merken. Daarom vond ik het ook wel leuk om m'n weblog even op te frissen.... (en het is nog steeds de bedoeling dat ik er ook vaker ga komen)

Bianca had deze al voor mij klaar liggen, ze had hem namelijk meteen met mn herfstheader al gemaakt. Ze had dus lekker al voor uit gewerkt zodat ik op elk moment deze kon plaatsen


Ik vind hem weer leuk en jullie?
JARIG!!
Vandaag is hij jarig!


Onze puber, onze grote jongen, onze middelste zoon....Bas!

Bas word 12 jaar vandaag, en hij is al flink verwend. Hij heeft een draaitafel/dj set gekregen al iets eerder(vanwege zijn mooie Cito score) waar hij inmiddels ook zelf al muziek mee heeft gemaakt en inmiddels op een CD heeft gezet.

Van zijn broer Rik kreeg hij een website waar zijn muziek en alles op te vinden is en zelfs visitekaartjes die hij voor hem heeft gemaakt.....Dus wie weet hebben we hier over een paar jaar een Armin van Buuren in huis 

Zijn website: https://sites.google.com/site/djjfofficialwebsite/

En van Job kreeg hij een mooi in elkaar geknutseld en geplakt kado.

Vandaag vieren we ook zijn feestje, een huis vol visite! Het zal vast gezellig worden...


Februari 2012
Februari begon al op de eerste maar dat was niet zo bijzonder op 6 febr. had ik een leuk uitje had naar Den Haag! Brrrr wat was het koud die dag....Samen met Bianca en haar zus en Monique waren we al op tijd naar Den haag gegaan waar we bijna als eerste aan kwamen. Gelukkig konden we van 2 tot 4 uur lekker binnen zitten waar het wel weer een sauna leek... Daarna werden we er uit gegooid en omdat voor de deur zitten deze keer geen optie was zijn we nog even de stad in geweest. Zelfs nog iets gekocht ook...Daarna naar de mac waar veel bekende zaten en toen weer terug naar de philipszaal, nog even gewacht en gekletst en toen mochten we naar binnen. Wat altijd weer een beetje stress oplevert als er opeens weer een deur niet open gaat en dat soort dingen maar ja.  Klagen hadden we niet want we vonden een mooi plekje in de zaal bij het hek. Het werd een mooie avond....met ook een mooie afsluiting!


De week erna was het weer maandag en was ik weer in Den haag, hoewel Scheveningen eigenlijk namelijk in het Circustheater. Ik was meegevraagd om naar Nick en Simon te gaan. Ik vind het altijd leuke jongens en met de muziek kan ik ook wel leven dus een leuk avondje is altijd goed. Daar kwamen we Nathalie en Asmara tegen en ook Nelleke en Laura zagen we lopen. Het was heel erg leuk alleen de plek waar we zaten was iets minder, we hadden dan ook gedacht dat de eerste rangs kaarten iets dichter bij zouden zijn maar ja. Na afloop nog even op de jongens gewacht want het was vroeg afgelopen en nog een leuk fotootje gescoord.


  


En afgelopen week was het de krokusvakantie van de kids, die begon niet zo goed omdat Job meteen ziek werd en twee dagen flinke hoge koorts had. Bas had ook keelpijn maar werd verder niet ziek gelukkig. Maar de koorts zakte gelukkig ook weer snel zodat we toch de meeste dingen die we wilden doen door konden laten gaan. Ook heb ik zelf weer last van m'n slijmbeursontsteking in m'n schouder. Wat erg lastig en pijnlijk is en ook nog aan m'n rechterkant is. Ik ben al vanaf september aan het tobben met die schouder dus nu maar even verder aan het kijken wat ik ermee moet, foto's gemaakt en bloed geprikt en nu nog een echo van een spier laten maken en volgende week de uitslag.


Het enige wat we nog een keer in gaan halen is met opa naar de bioscoop. Dinsdag heb ik (nou ja zelf niet) met de jongens gekart met twee vriendjes en mijn vriendin, en zijn gaan bowlen. Verder hebben we met z'n vijven gewinkeld in Haarlem...wat leuke dingen voor de mannen gescoord en bovendien was het erg gezellig. Vrijdag nog gaan zwemmen in het plaatselijke zwembad, van het weekend gesport en de laatste hand gelegd aan alle werkstukken en ander huiswerk wat vandaag af moest. En vandaag zijn ze weer gewoon naar school geweest.

  


Tot slot is mijn vriendin bevallen van een mooi meisje. Ze was eigenlijk 14 februari uitgerekend, maar ze is gisteren bevallen op 26 februari. Een mooi wondertje blakend van gezondheid kan je wel zeggen (8,5 pond). Moeder en kind maken het goed. Altijd mooi om te zien en vast te houden....kleine babies!
"Binnen sinds de dag
Dat ik voor jou viel"