Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Stop de tijd!
De tijd heeft echt niet stilgestaan maar mijn log wel... Dat laatste vind ik eigenlijk best jammer!

Prachtig mooie momenten ook moeilijke momenten en sommige logjes en foto's waarvan ik nu denk, hoe-heb-ik dit-ooit-online-kunnen-zetten... Ik kijk nog regelmatig terug. Vooral als ik even niet meer weet wanneer iets was of hoe het ook alweer precies zat. Of momenten dat je even behoefte hebt, net als het doorbladeren van fotoalbums of bijvoorbeeld surfen over Youtube, om mooie herinneringen terug te halen.

Het ontbreekt me aan tijd maar ook aan energie om al die momenten van mijn achterstand (om het zo maar te noemen) nog bij te loggen. Daarom een Instagram foto overzichtje van mijn momenten van de laatste maanden dat ik niet meer heb gelogd...
Gelukkig 2014
Een nieuw jaar!
Ik ben niet van goede voornemens, in die zin, daarvoor hoeft het voor mij geen nieuwjaar te worden. Waar ik wel al een tijdje tegenaan loop, is dat ik er maar niet aan toe kom om voor mezelf een log te schrijven en daar baal ik best wel van. Het is geen onwil maar het is gewoon een kwestie van tijdgebrek.

Nu is het 1 januari, ik zit nog lekker in mijn ochtendjas. Het was uiteraard laat geworden vannacht, dan mag dat, toch! Nieuwjaarsconcert staat aan, op het vuur staat een lekker soepje te trekken en ik denk, kom laat ik eens de tijd nemen en een log maken. En hier ben ik dan!

2013

Moeder- dochter weekendje
We hadden elkaar al even niet gezien. Samen met Ramon was ik twee weken naar Spanje geweest, Raquel had toen tentamens en nog geen vakantie. Toen wij weer terugkwamen zat ze voor een paar dagen in Kopenhagen voor haar studie, waardoor het nog iets langer duurde dat we elkaar weer zagen. Genoeg om elkaars belevenissen te vertellen en nog leuker en gezelliger om dat in een moeder-dochter weekendje te doen!


April en mei...
Kom steeds maar niet aan loggen toe terwijl ik het toch heel graag bij wil houden. Besloten er vanavond eens voor te gaan zitten om de maanden april en mei in het kort bij te 'kletsen'.†

Ik...

heb de laatste weken beslist niet stilgezeten†ben niet aan loggen toegekomen
sport gemiddeld drie keer per week en daar voel ik me heerlijk bij†vind yoga helemaal te gek maar ook steps, leuke pasjes en intensief bezigheb weer flink mogen studeren en ben ervoor geslaagdben naar de finale van TVOH geweest, dat was wel zo gaaf, blij voor Iris en Marcovond het zo leuk dat mijn broer en schoonzus ook mee gingenkreeg plots het nieuws dat de verkering tussen Raquel en Simon over isben samen met mijn moeder, Ramon en Raquel naar Tea-Time in Oijen geweestheb daar genoten van mijn moeder die heerlijk zat te smullenben erg geschrokken van iets en dat houdt me enorm bezigben zo blij dat de arts van Ramon ook zo blij is over hoe het gaatging samen met Linda gezellig Judith opzoeken en zijn daarna pizza gaan etenkreeg van Linda prachtige rozen, zo liefvind Judith ook heel erg lief†ken Tilburg inmiddels goed na 3 dagen klussen op Raquel's nieuwe kamer†vind haar kamer zo leuk dat we snel weer teruggaan om het samen verder af te makenga binnenkort samen met Ramon en Raquel naar Spanje op kraamvisitevind het lief en leuk dat ik vorige week als tweede in Marco favorieten lijstje stond†ben samen met mijn zus naar de musical Next To Normal geweest, vond hem goed gespeeld en gezongen maar oh zo zwaar†moest helaas vanwege een knallende koppijn het theeŽn met Marja en de kapper afzeggen, dat moet gauw ingehaald worden†ben blij en opgelucht na een goed gesprek bij het Werkbedrijf, hopelijk kunnen we iets vinden voor Ramon zodat hij weer lekker aan de slag kankan zo genieten van The Voice Kids†heb ook enorm genoten van het programma Nick tegen Simonkan me zo druk maken om niks†BEN OH ZO BLIJ MET MIJN iPHONE!

FeestDAGen

De feestdagen zitten erop. Kerstavond met z'n drietjes gevierd, Raquel had alles tot in puntjes geregeld. De tafel zeer feestelijk gedekt, een menukaart en heerlijk eten.

Ook had Raquel nog een lief cadeautje voor ons. Een vogelhuisje waar we onze sleutels in kunnen hangen en waar een handige fluit op zit.

Kerstbrunch met de hele familie was dit jaar voor de eerste keer niet bij mijn moeder thuis maar bij mijn broer. Mama is 84 en trekt dat niet meer maar ze zorgde nog wel voor het eten. Zoals zij de traditionele niertjes maakt, kan dat geen ander.

's Middags zijn we weer naar huis gegaan en daar zijn Ramon en ik voor de rest van de Kerst ook gebleven.

De dag na kerst had ik een examen en daar ben ik gelukkig ook met een prachtige 9,7 voor geslaagd. Was het niet voor niets tenminste. Volgende week nog een examen. Dus even weer in de boeken.NieuwjaarEn, en, en, en, en, en....

Zo, daar ben ik dan weer eens. Het moderaten ging even voor en daarnaast heb ik natuurlijk nog mijn werk, een gezin en een bomvolle (metookheelveelleukedingen) agenda.

Mijn weekend is inmiddels begonnen en ook dan mag ik aan de bak want 27 december heb ik het examen 'Fiscale Aspecten'. We hebben dan ook op het vieren van kerstavond met overheerlijk eten en op 1ste kerstdag de traditionele kerstbrunch met de hele familie na, verder niets gepland deze kerst.

Ik ben dit jaar extra verwend voor mijn verjaardag, dat begon al op vrijdag 9 december dat ik door Sonja werd uitgenodigd mee naar de Live Show van The Voice Of Holland te gaan.†

"En waarom wil ik alsmaar verder als ik ergens ben
Wat maakt het onbekende beter dan al hetgene dat ik ken"