Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Een nieuw jaar!
††††††††††††††Hier was het even stil, rondom mij verre van dat.

†††††††††††††††††††††††††††††††Morgen een nieuw jaar, ik heb er zin†in!

†††††††††
Een hele fijne jaarwisseling, en voor straks....

Een hele fijne kerst!

Een jaartje erbij...

Nieuw

Tijd voor een das, tijd voor een nieuwe jas....Ook nieuw, is het nieuws wat me vannacht bereikte, ons nichtje, de dochter van Ramon zijn broer, Elena gaat in juni met haar Jorge trouwen! Dat wordt†een leuk reisje naar Spanje en een prachtig feest.

Nog meer nieuws is dat ik al een hele tijd kwakkel met mijn gezondheid maar dat het erop lijkt dat het vanaf vandaag gelukkig†iets beter gaat. Vooral mijn darmen en maag zijn behoorlijk van streek. Het schijnt te heersen, tja, dan ben ik er dus ook gewoon bij.. Voordeel†wel is dat ik een paar†kilo kwijt ben, daar ben ik helemaal niet rouwig om. Maar wat gewoon nog mooier nieuws is, is dat ik sinds afgelopen maandag weer volledig aan het werk ben. Dat gaat ook prima en daar ben ik heel erg blij om!BelgiŽ, BelgiŽ!
Vorige week werd ik gebeld, een†onbekend nummer op mijn mobiele telefoon maar ik nam op. Aan de andere kant van de lijn was Isa, ze belde vanuit haar werk.†Wat een verrassing! We hebben veel contact maar bellen elkaar nauwelijks. Ze vroeg of ik vrijdagavond wat te doen had want ze had kaartjes kunnen bemachtigen voor de opname van het programma Peter Live, waarbij Marco†ook aanwezig zou zijn.†Ze had Sonja ook al gebeld en die zou kijken of het zou lukken om haar dienst te ruilen.

Ik werd natuurlijk overrompeld met dit leuke nieuwtje. Was al een paar dagen niet lekker, dat ben ik overigens nog steeds niet, maar dacht tegen die tijd wel beter te zijn en gaf al half aan op haar uitnodiging in te gaan.

Sonja kon uiteindelijk helaas haar dienst niet ruilen, we baalden net zo hard met haar mee. Ik had ook bijna zoiets van Son niet dan ik ook niet maar vanwege een persoonlijke reden wilde ik toch gaan. Nog mooier werd het toen Nath me belde en vertelde dat het ook nog gelukt was kaartjes te bemachtigen voor de ochtend daarna. Die ochtend zou Marco in een radioprogramma aanwezig zijn waarbij we ook nog eens mochten genieten van een lekker ontbijtje.

Dit zou natuurlijk wel een heel bijzonder bezoek aan BelgiŽ worden!
TVOH en nog meer...
Het†kwam er maar niet van om weer eens uitgebreid te loggen, had al een halve log klaarstaan maar telkens komt er weer wat tussen. Ga weer een poging wagen om een beetje bij te babbelen.

Vanaf het moment dat ik hoorde kon ik al niet wachten, The Voice Of Holland waarbij Marco aanwezig zou zijn en ook nog eens een keer Robbie Williams met Take That! Uiteraard ben ik meteen gaan zoeken voor kaartjes maar na de prijzen gezien te hebben heb ik toch maar bedankt en ging het samen met Ramon en Raquel lekker voor de buis.

Ik weet niet hoe het jullie vergaan is maar mij heel goed en ook lastig en tranen en zo.... Super trots ook op Marco met z'n behaalde dubbel platina!

De opening met Binnen, wauw! De optredens van de kandidaten waren ook meer dan super en dan Waterkant. Marco zong het zo mooi en Leontine en de kids in beeld, het gevoel erbij, de emotie. Ik voelde het, jij ook?

Nu had Ramon voordat hij naar Spanje ging gauw nog de opname op mijn pc gezet maar helaas ontbreekt het tweede gedeelte en dus ook Waterkant. Toch hierbij dan wat andere snapshots die ik gemaakt heb.
Zo wakker worden....

....is toch wel heel erg fijn en mooi...


Het†tovert een glimlach op mijn gezicht, die ik voorlopig†heel graag†laat staan.
Dank je wel lieve
Jan voor het maken van deze bijzonder mooie†foto

"Alles komt goed zoals het zijn moet
Mij raak je heus niet kwijt"