Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Onze kerst
Kerstavond was erg geslaagd. Het onvoorSPELbaar spelletje van Paul de Leeuw gespeeld, een echte aanrader voor heel veel spelplezier. Eerste kerstdag gingen we traditiegetrouw naar mijn moeder voor de kerstbrunch. Uiteraard weer met niertjes en varkenshaasjes, voor de aanhang en nieuwe in de familie heeft moederlief ook altijd biefstuk, sommige mensen durven die overheerlijke niertjes nu eenmaal niet aan. We eten ze maar één keer per jaar en ik kijk er altijd weer enorm naar uit.
Kerstavond
Kerstavond begon wat rommelig, we waren heel erg moe maar het is een heerlijk avondje geworden 


Wens
Ja ja jarig!!!
Sneeuwshoppen
Wat viel er vandaag een hoop sneeuw uit de lucht, geweldig om te zien! In onze stoelen in de tuin liggen gewoon hele dikke kussens momenteel.

We hebben gezellig samen ontbeten, de kerstboom opgetuigd en daarna zijn we gaan sneeuwshoppen. Ik dacht niemand in het centrum aan te gaan treffen maar we waren zeker niet de enige. Het geurtje is gescoord, het boek was niet op voorraad. Bij de Hema nog wat leuke kerstballen gekocht en daarna zijn we bij de pizzeria een hapje gaan eten.
     
Heerlijke zondag was het!


Blij

Zocht even naar een titel voor de log die ik wilde schrijven en ben uiteindelijk uitgekomen op

BLIJ

Ja, ik voel me blij, lekker in mijn vel, krijg ook die respons van mensen die zeggen dat ik er goed uit zie en zo voel ik mee ook! Die paar kilo teveel, rimpels etc. dan natuurlijk daar gelaten. We moeten wat te zeuren over houden natuurlijk.

Vanmorgen werd ik al vroeg gewekt, ik mocht niet te lang op bed blijven liggen want er stond veel op de planning. Geen probleem! Lekker ontbijtje, douchen en op pad samen met Ramon en Raquel. Een prachtige kerstboom uitgezocht in een vreselijk koud weiland, boodschappen gedaan en daarna had ik een heel leuk eindejaarsfeestje op Winterland vanuit mijn werk.

Die andere foto doe ik je maar niet aan Peet hihihihiBij binnenkomst kreeg iedere werknemer een mooie zilveren enveloppe met zijn of haar naam erop en daarbij de tekst; 'JIJ maakt het verschil.' Daarin zaten ook 20 waardebriefjes van 5 euro die we later op de middag op de kerstmarkt mochten inwisselen. Wat mij betreft het mooiste kerstpakket ooit!

Op de markt stonden dus vele kraampjes van een wijnspecialist, sauna, kadoshop, tuincentrum, boekhandel, kookwinkel etc. tot een Aphrodite! Je mocht het zo ter plekke besteden in iets wat in de stand stond of er een kadobon voor nemen.

Ik voelde me net jarig en hoewel ik dat ook net ben geweest deed ik het dus gewoon nog eens dunnetjes over. Heb niets 'gekocht' maar overal een bon genomen. Bij de boekenstand lag niet het boek wat ik al een tijdje graag wil aanschaffen dus nam voor die prijs een boekenbon, bij Aphrodite stond niet het geurtje wat
Nicole me laatst liet ruiken en waar ik meteen dol op was, dus ook daar nam ik een cadeaubon, zo ook bij die nieuwe kookwinkel en de tuinwinkel. Heerlijk geshopt vandaag en nog niets gekocht, ik mag gewoon nog een keer!

Ben er zo blij mee! Heb ik de directie ook zeker wel laten weten, mag gezegd worden, toch!? Ben er best wel trots op dat ik bij de Rabobank werk.

Door al mijn enthousiasme vergeet ik gewoon te vermelden dat 
Rob en Emiel er ook nog waren voor wel een heel leuk optreden en dat er ook nog een hele leuke band speelde, dat we de nodige lekkere drankjes en hapjes hebben genuttigd, we het na het feest nog niet genoeg vonden en met een paar gezellige collega's nog even doorgezakt zijn.

Maar ben ondertussen al weer eventjes thuis. Een warm lekker nestje waar de kerstboom inmiddels alweer in de kamer staat. Morgen gaan we die optuigen. Onder de kerstboom lag al een pakketje. Aan ons drietjes gericht en toen we ook weer samen thuis waren hebben we het open gemaakt. Niet zoals Einstein, zoals jullie op
haar log hebben kunnen lezen hihi. Maar het kwam wel van deze lieve kanjers af.

En ik was al zo blij...
Pluk iedere dag!
 

Donderdag
Vrij              Uitslapen                             Theeën met Sandra
        
Appeltaart        Wandelen door de sneeuw        
   
Sirenes     Heel langzaam rijden    Vrachtwagen onder trein
  Schoonheidsspecialiste     
                         
Blij, veilig weer thuis

Raquel belt, gestrand op CS Utrecht    Onmacht         Wandelen met Ramon
             
Sneeuwballen gooien              Port 
                                                        Wasje draaien
   Boerenkool met worst  Raquel is na 5 uur reizen eindelijk veilig thuis
                                 
Bankhangen en samen tv kijken     

 

Onwijs heerlijk gevalletje

Onze Montse, precies zoals ze is.
Spoort totaal niet en oh zo lief
Dingen die je gewoon niet vergeet
Herken je dat, dat je bij sommige handelingen altijd aan een bepaalde situatie of persoon moet denken?

Jaren geleden, toen ik mijn broer en schoonzus hielp bij een verhuizing was er even tijd om een boterhammetje te smeren. Ik ging daar heel enthousiast mee aan de slag en mijn andere schoonzus hielp mee. Ik deed het volgens haar niet goed, vergat de randjes van boter te voorzien. En hoe vreemd het misschien nu ook klinkt, ik kan dus nooit geen boterham meer smeren zonder aan haar en die randjes te denken. 

Of als ik spaghetti alla carbonara maak, dan moet ik altijd aan Gemma denken die me dat geleerd heeft. Ik wijk af van haar recept en steeds verontschuldig ik me daar dan bij omdat ik het toch op mijn eigen manier maak.

Deze gaan dan toevallig over eten maar zo heb ik er nog wel wat meer, herken je het?

Ik was jarig
Het is nog maar eventjes geleden hoor en ik herinner me het nog heel goed allemaal. Mijn verjaardag begon niet zo lekker eerlijk gezegd. Beetje grieperig en er zitten nogal wat hormonen in de weg. Volgens sommige mensen heeft dit met de leeftijd te maken, ik ga er niet tegenin en laat het allemaal maar op me afkomen.

Voor mijn doen ging ik al heel vroeg naar bed, ruim voor mijn verjaardag. Ik doe dat dus niet gauw maar nu wel want ik wilde fris en fruitig zijn op mijn dagje. 's Nachts heb ik helaas weinig geslapen. Raquel zou ook weer terugkomen uit Parijs en daar lig je dan toch op te wachten. Ik zal hier ook niet uitgebreid beginnen over het feit dat ik de laatste tijd regelmatig niet lig, maar zwem in bed. Laten we er maar over zwijgen en het over leuke dingen hebben!

Parijs bijvoorbeeld. Ik kan zo genieten als ik dan Raquel haar verhalen hoor en foto's zie. Ze is er wel achter dat Parijs een stad is voor rijke mensen. Een arme studente is daar heel gauw uitgeshopt maar het was wel bijzonder voor haar de sfeer er samen met Bo te mogen proeven. Het ziet er ook allemaal fantastisch uit met die kerstsfeer. Hieronder een collage van de foto's die ze gemaakt hebben.Geniet nog na van mijn verjaardag. Ik was jarig, vreselijk jarig! En ja, ik heb gesprongen, een gat in de lucht! Had je het gezien!? Oeps, dat was ik hihihi...

Heb een knus klein feestje gehad met familie en een paar vrienden en ben oh zo groots verwend! Had heel graag veel meer mensen uit willen nodigen maar dat ging helaas niet lukken. Jarig zijn in december is gewoon heel onhandig. Maar ooit, ooit, waarschijnlijk als ik 50 jaar mag worden, ga ik het met iedereen die me lief is vieren.

Wil heel graag iedereen bedanken die aan me gedacht heeft, hartverwarmend 
 
 

"Onaantastbaar en toch zo dichtbij
Net als jij"