Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 4 bezoekers ;
en 4 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
2009

Wij wensen jullie allemaal een heel zonnig 2009!

Ramon, Raquel en Ine

C&D
De computers van Ramon en mij staan beneden in de woonkamer, een hele wand hebben we ervoor ingericht, we computeren hier met z'n allen zo vaak dat het er gewoon bijhoort. Eerst had ik boven een 'Borsato-computer-kamertje', keigezellig en knus, vol foto's en MB-spulletjes maar minder gezellig voor Raquel en Ramon want zat op een gegeven moment te vaak boven. Raquel heeft daar nu haar computer staan maar zit er nauwelijks, het liefste gebruikt ze de mijne want die is het snelste van allemaal. Hoe snel, wat er allemaal in en op zit moet je mij niet vragen hoor, ben daar zo'n leek in. Waar ik hem voor nodig heb doet ie en dat is voor mij van belang. We hebben ook een paar laptops, in de zomer wil ik daar wel eens mee buiten gaan zitten maar het liefste werk ik op mijn eigen computer.


En dan onze D, de deur, de voordeur die altijd voor iedereen open staat. Het is geen bijzondere deur, heb er weinig mee, hij doet zijn werk. Wij wonen in een huurhuis en als er weer geschilderd gaat worden mogen we altijd uit 2 kleuren kiezen. Aankomend jaar worden onze huizen helemaal gerenoveerd, of we dan een nieuwe krijgen weet ik eigenlijk niet. Er zijn al heel wat familieleden, vrienden, Borsaties en kennissen door deze deur naar binnengekomen, hopelijk gaat dat ook nog heel veel gebeuren. Welkom, welkom!

Ine
Mijn doos enzo...
Lekker uitgeslapen en aangerommeld vandaag. Ramon ging douchen en maakte zich net als Raquel en ik klaar voor de kerstbijeenkomst van mijn werk. Helaas moest hij vanwege de pijn op het allerlaatste moment beslissen om toch maar niet mee te gaan. Zeker niet leuk natuurlijk, we keken er zo naar uit maar helaas, het was niet anders. Raquel en ik gingen toen ook maar met de fiets, even frisse neus halen. Eenmaal aangekomen bij Winterland hing er al een leuke sfeer. Jeetje wat een hoop collega's met aanhang en kinderen liepen er rond, echt leuk!

De directeur gaf een toespraak in de vorm van een gedicht, riep de oudste en jongste medewerker naar voren welke 'de doos' alvast in ontvangst mochten nemen. Wij zijn blij met de doos, het is namelijk een waardebon waaruit we een keuze kunnen maken uit
Weekends en Bongo's, hele ruime keuze dus en maar liefst ter waarde van 125 euro!

De sfeer was goed, lekker gebabbeld en geborreld, sommige gingen schaatsen, klimmen, het reuzenrad, de rups of draaimolen in, voor ieder wat wils. Echt leuk dat Winterland!

Ramon voelt zich gelukkig ook alweer stukken beter, hij heeft wat op de bank gehangen en tv gekeken. Raquel heeft zich ook nog uitgeleefd, ik kende het al maar nog niet op deze manier. Uiteraard heeft ze de allermooiste foto's van iedereen uitgezocht... Klik op de foto....


Ine
3e kerstdag

Jaja, in twee dagen gaat het niet hoor, vanmiddag hebben wij een kerstbijeenkomst van mijn werk en krijgen we het kerstpakket. We zijn uitgenodigd op Winterland, partners en kinderen mogen ook meekomen. Het gaat een gezellige family-happening worden volgens de uitnodiging.

Ben dolgelukkig want met Ramon gaat het steeds beter (durf het bijna niet hardop te typen). Eergisteren hield hij het niet zo lang vol maar het was ook een drukte van jewelste natuurlijk. Na het avondeten ging hij direct naar bed en is tot laat in de ochtend ook op bed gebleven. 

Hans en MarinaGisteren waren we bij Hans en Marina uitgenodigd waar we weer heel warm ontvangen werden. Een overheerlijke kipcocktail werd er geserveerd, daarna een ook al zo'n lekkere champignonsoep, het hoofdgerecht bestond uit allerlei tapas, een kaasplankje was er en als toetje ijs met peer, warme chocolade en slagroom. Over dit alles hebben we zo'n 6 uur gedaan en we hebben genoten, meer dan genoten. Vooral ook omdat Ramon het volhield en nauwelijks pijn had! Na het dessert werden we overvallen met een heel groot kado, we pakten het uit en het was een prachtige tapas partyschaal. Lieve Hans en Marina, nogmaals super bedankt voor alles, het was weer enorm fijn, lekker en gezellig bij jullie!

Nog een kerstdagje te gaan, ik zie het wel zitten!


Ine

Kerstmutsen
Mijn liefste!Gisterenavond stonden Raquel en ik samen te kokkerellen. Op haar verzoek aten we courgettesoep en het hoofdgerecht bestond uit een malse biefstuk met pepersaus, rijst en broccoli. Het dessert, chocolademouse met slagroom,  hebben we op de bank genuttigd tussen het snotteren door vanwege All You Need Is Love. Zeer verrassend is de show niet meer toch vind ik het geweldig om te zien dat geliefden weer samengebracht worden.

Het was een heerlijk avondje. Ramon hield het redelijk goed vol allemaal, hij draagt zijn corset weer vaker en langer wat ook de nodige steun geeft.
De jeugdige kerstmutsen Mama
Toen ik vanmorgen Ramon onder de douche hoorde was dat voor mij een heel goed teken. Het teken namelijk dat hij met Raquel, Simon en mij mee naar mijn moeder zou gaan voor de kerstbrunch. Mijn moeder, die inmiddels alweer 81 jaar is, heeft het toch maar weer geflikt om haar hele huiskamer te verbouwen en voor iedereen heerlijk te koken. We kregen allemaal een kerstmuts met het verzoek deze op te zetten, ze wilde graag foto's maken van ons allemaal.
Mooi stel! Ons gezinnetje
Mijn trots!Na het eten ging Raquel en de rest van de jeugd net als vorig jaar weer naar Winterland om te schaatsen. Wij ruimden wat op en Ramon gaf aan dat hij graag naar huis wilde. Hij wilde persé dat ik nog terug ging en dat heb ik nog een klein uurtje gedaan. De namiddag lekker geluierd, de foto's bekeken, die ga ik zometeen nog even doorsturen naar de familie en ondertussen ben ik alweer aan het koken. Vanavond eten we kip met pruimen en pijnboompitten in moscatel samen met wat gebakken verse aardappelkantjes. Raquel is bij Simon en zijn familie en wij hebben het rijk alleen en luieren lekker verder.
De kerstfamilie
Ik wil graag Marco van harte feliciteren dat Wit Licht de status Gouden Film heeft bereikt, 100.000 mensen hebben de film inmiddels al bezocht, geweldig!!!! Het moeten er nog veel meer worden hoor, iedereen moet deze film gezien hebben.

Fijne avond nog allemaal en morgen een hele gezellige tweede kerstdag!

Ine
Niet zo lekker
Het gaat helaas niet zo lekker, Ramon is helemaal niet goed. De laatste medicijnen die voorgeschreven werden vielen helemaal verkeerd. Rillerig, trillerig, misselijk en de pijn leek alleen nog maar erger te worden. Eergisteren de hematoloog maar weer gebeld die aangaf dat Ramon er maar weer mee moest stoppen, terug dus naar de morfine.

Aanstaande maandag voor de chemo hebben we een afspraak met de neuroloog, hopelijk vindt hij wat, dit is echt slopend! Ramon vergaat van de pijn, kan bijna niet lopen, gisterenavond tijdens het eten moest hij meerdere keren van tafel, in geen één houding voelt hij zich goed, alleen als hij op bed ligt. Dit kan echt niet, de oorzaak moet gevonden worden!

Onze Montse is ook niet lekker. Ze slikt nu al enige tijd de poezepil, dat ging gewoon goed, totdat we merkten dat haar tepels op gingen zetten. Ik zag er niet zo'n kwaad in, het zijn toch hormonen die ze krijgt maar het is van het weekend alleen maar erger geworden. Raquel attendeerde me er weer op en gisteren was het echt zo erg dat ik ervan schrok. We zijn meteen met haar naar de dierenarts gegaan en het kan 2 kanten op. Of het is een ontsteking of een tumor. Nou, over dat laatste wil ik dus eigenlijk niet eens nadenken! We hebben antibiotica meegekregen voor een week, dit moet helpen!!!

Nu we moeten stoppen met die pil is het dus noodzakelijk om Chispa te laten helpen. Dinsdag 6 januari staat de afspraak, dan wordt hij gecastreerd. Vind het echt zo jammer, had hem graag nog langer kater laten zijn, het is helaas niet anders. We hopen maar dat Montse er bovenop komt, dat telt!

Helaas niet zulke goede berichten, had het graag ook heel anders gezien.

Raquel heeft een enorm leuk weekend gehad in Zandvoort, een heerlijke meid is het en vormt een prachtig stelletje met Simon. Heerlijk hoe ze samen kunnen genieten, doet mij ook heel goed.

Vanavond maak ik, zoals elk jaar, een uitgebreid kerstdiner, morgen hebben we een kerstbrunch met de hele familie bij mijn moeder, Simon gaat ook voor het eerst mee. Tweede kerstdag zijn we bij Hans en Marina uitgenodigd. Alles rustig aan en onder voorbehoud uiteraard maar we gaan van het beste uit.

Hele fijne en liefdevolle kerstdagen allemaal!

Ine


Wit Licht in beeld
Afgelopen week bij de uitzending van de samenvatting van Wit Licht hoorde ik dat ik samen met Sonja in beeld was. Dat gedeelte had ik net gemist. Mijn moeder had de uitzending voor me opgenomen en vanmiddag kon ik het dus terugzien. Marijke en een stukje Marlies staan er ook op, leuk toch om te zien! Heb er even wat snapshots van gemaakt en Manja was zo aardig ze te verwerken in een gifje.

Hier ook nog wat losse snapshots die ik gemaakt heb, het blijft leuk om te doen en prachtig om terug te zien. Straks als de DVD uitkomt ga ik er dan ook nog eens goed voor zitten.
 
 
 
Ine
Marco, van harte!!!
Je bent momenteel online én jarig, mooie gelegenheid om je live te feliciteren dacht ik zo. Hopelijk lees je het nog...

                              

Lieve, lieve Marco, een hele fijne dag, laat je lekker verwennen en geniet samen met je gezinnetje van die welverdiende vakantie.

Hele dikke kus!

Ramon, Ine en Raquel


Een drankje in 't bubbelbad!

Elke zaterdag kijken wij weer uit naar de bloemen of bloemstukjes die we van de vrienden van Borsato krijgen. Het is zo een enorm lief gebaar en het wordt hier dan ook met heel veel liefde ontvangen. We genieten er ontzettend van en het voelt zo goed! Wederom superbedankt allemaal!!!

Ramon en ik lagen nog op bed toen de bloemist ze kwam brengen. Vandaag is het een mooie glazen schaal op voet met een prachtig kerststukje erin. Er zat dit keer geen kaartje bij maar we weten van wie ze komen. Raquel heeft beide camera's meegenomen. De kleine voor de uitstapjes en de grote voor de strandfoto's uiteraard, dus ik moet het even met mijn mobiele camera doen, minder kwaliteitje dus.

Ik kroop weer lekker terug bij Ramon en een uurtje later ging weer de bel. Ik maakte open en stond even verward te kijken, alweer bloemen!? Dit keer 2 kleine vaasjes met witte mini kerststerren erin. Er zat een mooie grote kaart bij en ik begon te lezen. Mijn oog viel eerst op de afzender; Monique... en ik dacht Monique, welke Monique maar toen ik verder las wist ik het! Monique is een hele goede vriendin van vroeger. We hebben jaren samen opgetrokken en een geweldige tijd gehad. Hoe en wanneer we elkaar uit het oog verloren zijn weet ik niet meer maar als we elkaar ergens tegenkomen is het gewoon altijd weer als vanouds lekker babbelen.

Wat sowieso al enorm leuk is is dat Monique haar dochter Bo en Raquel ook vriendinnen zijn, ze kennen elkaar van school. Sinds afgelopen seizoen is Bo ook gaan hockeyen, zit bij Raquel in het team en een paar maanden geleden trof ik Monique aan de zijlijn. We hadden elkaar natuurlijk weer genoeg te vertellen, zo hoorde ze ook van Ramon zijn ziekte. Ze schrijft in haar kaart dat het haar heel erg aangegrepen had en wilde graag even iets van zich laten weten. 

Monique, je geeft aan mijn weblog ook bij te houden daarom wil ik je vanaf hier alvast ontzettend bedanken voor dit superlieve hartverwarmende gebaar! Je sluit heel mooi af met een uitnodiging bij jou thuis om weer eens fijn wat bij te kletsen onder het genot van een drankje in 't bubbelbad. Je kent me nog goed, borrelen en bubbelen, ben er dol op!

Ine

De B van...

... een heleBoel dingen, tijd om Bij te BaBBelen dus...

Allereerst tijd om eindelijk dan eens gehoor te geven aan de B van Nathalie, ik zou er nog veel dieper op in willen gaan maar het lijkt me nu even Beter van niet. Natuurlijk plaats ik wel een leuke foto, Ben Best wel dol op mooie Boezems.

Van Martine en Manja kreeg ik een prachtige Bra, hij past Best hoor, Beetje klein, Bedekt een Beetje maar niet genoeg om het hier te showen. Simon wilde dat Best even voor me doen, lekker toch, daar houden wij dames toch ook wel van!

Gisterenavond Best wel moeten Brullen bij de samenvatting van de tour Wit Licht in het Gelredome. Had alleen helaas het Begin gemist waar ik dus Blijkbaar met Sonja in Beeld Ben geweest. Ramon en ik hadden het zwaar, kreeg ook nog sms van Nicole die het ook al niet droog hield. Prachtige samenvatting, kan niet wachten om alles te zien!

Vanmorgen gewerkt en vanmiddag samen met Ramon voor controle naar het ziekenhuis geweest. De dokter is toch Bezorgd over de pijn en heeft hem doorverwezen naar een neuroloog. Wanneer we daar terecht kunnen horen we Binnenkort. Er is weer een ander medicijn voorgeschreven voor zenuwpijn en helaas moet er nu elke avond ook weer geprikt worden, Ramon Beweegt te weinig dus is het uitkijken voor tromBose. Goed nieuws was dat de uitslag van het Bloed weer goed was, het foute gehalte, om het zo maar te noemen, was weer gedaald!

Onze dokter is een leuke man, hij komt uit Irak en praat heel mooi Nederlands, we wilden iets voor hem meenemen, een flesje wijn of zo maar ja, drinkt hij dat... Een kerststol is het uiteindelijk geworden. Aan het einde van het gesprek gaven wij het, hij was helemaal verrast en vond het natuurlijk helemaal niet nodig. Wij vonden het wel nodig, hebben een goede Band en dat voelt heel fijn!

Raquel is een weekendje weg samen met Simon, zijn Broer en ouders, ze zitten in een huisje in Zandvoort aan Zee. Een weekendje weg met 3 grote weekendtassen, geweldig toch! Laat ze maar lekker genieten!

Ben weer BijgeBaBBeld geloof ik....

 Ine

 

"Steeds wanneer ik zei dat ik zou gaan
Kwam jij me toch weer achterna"