Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Een gelukkig 2008!

Genieten!!!
De laatste dagen luister ik als het maar even kan naar de Top 2000. Vandaag zat ik in de auto en kwamen er heel veel herinneringen uit mijn jeugd naar boven bij het horen van dit nummer.... Yes!!!!!

Hoe dingen soms lopen...

Moehoe!Veel mensen hebben vrij of vakantie en komen dan gezellig samen even de bankzaken regelen. Helemaal niets mis mee maar wel ontzettend druk natuurlijk. Na mijn werkdagje had ik het dan ook wel gehad, heb nog ruim een uur overgewerkt en de winkel die ik gezellig nog even in wilde schieten heb ik maar laten schieten. Ik was kapot!

Nog een onderzoek
Vanmorgen zijn Ramon en ik naar de kliniek geweest voor zijn rug. Er zijn eerst 3 röntgenfoto's gemaakt en een half uurtje daarna kregen we een gesprek met de behandelend arts.

Op de röntgen was duidelijk een dubbele fractuur te zien en de arts gaf aan niet te kunnen zien of de wervel nog actief was. Hiervoor wil hij nu een botscan laten maken. Tijdens dit schrijven kreeg hij zojuist een oproep, Ramon kan morgenvroeg om 10.00 uur al terecht omdat er iemand uitgevallen is. Dit grijpen we natuurlijk met 2 handen aan! Het onderzoek zal plaatsvinden in het Catharina-ziekenhuis in Eindhoven. Wat een super meevaller!! Zijn recept tot aan de oproep was nog steeds rust en bedliggen namelijk maar nu wordt het gelukkig heel erg versneld. 

De vervolgafspraak is ook al gemaakt, maandag 7 januari mogen we de uitslag van de botscan weer op gaan halen. De tijd zal het hem doen, we wachten met spanning maar ook met goede hoop weer alles af!

Kerst 2007

De kerstdagen zitten er weer op. We hebben hele fijne dagen gehad. Lekker rustig gedaan, te rustig misschien wel want de Linda's en Youp liggen nog steeds klaar om gelezen te worden.

Das pas lekker!

Vraag jij je ook vaak af wat je 's avonds weer op tafel zult zetten? 

Vraag ik het Ramon of Raquel dan weten ze het ook niet maar kies ik dan voor iets krijg ik regelmatig te horen; 'Alweer dit!?  of Weet je wat je weer eens een keer kunt maken....'  Soms word je ook moe van de standaard gerechtjes die je steeds maar weer maakt. Wij zijn daarom ook oh zo blij met die receptkaarten van de AH.

Gisteren wist ik het weer eventjes niet en liep direct op het rekje receptkaartjes af. Vandaag was het smullen geblazen, echt een aanrader dit recept!!

Bijkletsen...

Net zoals met de kerstkaartjes heb ik normaal gesproken de kerstboom een paar dagen na mijn verjaardag al staan. Afgelopen donderdag zijn Ramon en ik gauw even naar het veld gegaan waar we altijd onze boom kopen en gisteren hebben Raquel en ik hem opgetuigd. Ja, hij staat dan eindelijk. Eindelijk kerstsfeer in huis!!

Ik hou van een ruime huiskamer maar nu met de boom en het bed staat het behoorlijk vol, toch heeft dat ook wel weer wat. Wil vandaag of morgen nog even een mooi kerststukje kopen voor op tafel en dan zijn we er helemaal klaar voor.

Marco, proost!

Op je gezondheid Marco!Van harte gefeliciteerd met je 41ste verjaardag Marco! 

Vanavond ga ik een glaasje op je drinken, geniet ervan want je bent echt jarig!!

Heel veel liefs en een verjaardagsknuffel!

Ine

Geen kerstkaarten, maar.....

  
Hele fijne feestdagen 
en een 
gelukkig, gezond en liefdevol 2008!
Ine, Ramon en Raquel
xxx

Ik blijf gewoon maar lachen

Het is erg druk momenteel op de bank en vanmiddag toen ik na nog wat klanten geholpen te hebben een aanval deed op mijn bordje rauwkost gebeurde er iets minder leuks.

Ik beet ineens op iets hards en schrok ervan. Heel voorzichtig probeerde ik dat harde voorwerpje uit mijn mond te krijgen maar dat viel natuurlijk niet mee omdat ik net een hapje had genomen.

"Zet je tranen en je zorgen opzij
En je maakt jezelf vrij"