Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Oudejaarsavond op 30 december
Gelukkig nieuwjaar!!!Vorige week toen ik aan een kerstdiner bij Marijke zat kreeg ik een sms van Isa. Ze vond het wel gezellig om het oude jaar ook nog even in†Nederland uit te komen luiden. Of Marijke en ik daar zin in hadden? Natuurlijk hadden wij daar zin in!!! Zo gezegd, zo gedaan. Hoewel... Marijke kwam er eergisteren achter dat ze helemaal niet kon, ze had kaartjes voor de musical Grease! Was best wel even balen, toch besloten Isa en ik het door te laten gaan.
Meer dan genoten!

Ik had me deze kerst bepaalde dingen voorgenomen en†dat is ook werkelijk allemaal uitgekomen.
Heb genoten van mijn gezinnetje, familie en vrienden, heb mijn boek gelezen, films gekeken, spelletjes gedaan, lekker uitgeslapen†en heerlijk gegeten en gedronken.

Kerstavond ging ik een beetje laat naar bed maar 1ste kerstdag sprong ik toch weer fris mijn bedje uit. Rond 11 uur werden we verwacht bij mijn moeder.
Kerstavond

Ik weet het, ik weet het.... Ik hoor al lang in bed te liggen. Morgenvroeg†moet†ik weer fris zijn maar kan het niet laten om heel even een kleine fotocollage†van onze kerstavond te plaatsen, het was zo knus, gezellig, lekker†en leuk!


Kerst 2006

RTL Boulevard en Marco
Afgelopen woensdag†was Marco gasthoofdredacteur bij RTL Boulevard. Later op de avond zou het WarChild concert uitgezonden worden. Dat Marijke, Erik, DaniŽlle en ik daar te zien zouden zijn wisten we maar dat nou net dŠt stukje ook bij RTL Boulevard uitgezonden werd vond ik wel heel bijzonder!
Proosten met Marco!
Proost!
Vrijdagavond was het dan eindelijk zover, we mochten voor de tweede keer gaan genieten van een avondje met Marco onder het genot van een hapje en een drankje!!


Verjaardag en CD presentatie Ferry
Druk, druk, druk maar leuk, leuk, leuk! Eigenlijk heb ik geen tijd om een logje te schrijven maar ik wil het toch even gauw met jullie delen, ik heb ook zoveel leuks meegemaakt!

Woensdag was ik jarig. Ramon had me s nachts al gefeliciteerd maar deed dat s morgen gezellig nog een keertje. Raquel moest die morgen eerst nog goed wakker worden want die kwam er een half uurtje later pas achter haha! Maar zeker niet minder gemeend werd ik heel lief van harte gefeliciteerd door mijn lieverd.†Heb een paar prachtige oorbellen van haar gekregen.†Het andere kado had†ik al eerder†gekregen, mijn Tommie (TomTom).

Ah, lief!!!
Is dit lief, of is dit lief!?

Klik op de foto en geniet!

Nicole, bedankt voor de tip xxxVerwennerij
Afgelopen donderdag had ik een date met Lotte. Maanden terug had ze een bon gekregen van haar moeder omdat ze geslaagd was voor haar studie. Lotte wilde die bon graag met me delen en vroeg of ik zin had iets leuks met haar te gaan doen. Zoiets hoef je mij natuurlijk maar 1x te vragen!
Uhhh...
Doe mij die maar!!!

"Ik kijk de dag voorbij
De wijzers van de klok staren doelloos in de leegte"