Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
2005
Ben er eventjes vantussen.... ;-)
 
Ik wens iedereen een supergeweldig, gezond, liefdevol, gelukkig en voor de Borsatofans een Borsatovol 2005!
 
 
 
Liefs,
Ine
 
 
2e Kerstdag
Superdag hebben we gehad. Eerst lekker uitgeslapen weer wat geluierd, het prikbord doorgenomen, logjes etc. Toch maar even wat gepoetst en de borstel door de wc gehaald. Hoorde van iemand dat de eerste indruk lang blijft hangen. Later realiseerde ik me dat wat eten voor vanavond boven de dierenmanden stond en daar de vloer nog niet gedaan was. Heb je niet gezien hè Marijke... *bloos*
 
Kreeg een sms-je van Marijke dat ze in de file stonden dus het liep wat uit. Na een half uurtje ging de bel en daar stond de hele familie dan. Luuk kwam echt zo binnen van hè hoi, maar Lotte dacht daar eventjes anders over. Het duurde overigens niet lang voordat ze helemaal los kwam ;-)
 
We hebben een soepje gegeten en ik mag wel zeggen dat Luuk mijn grote vriend is, hij wilde namelijk nog wel een kopje ;-) Ook heeft hij steeds netjes gevraagd of hij nog een stokbroodje mocht pakken met kruidenboter. En gaf direct ook maar aan dat hij dat het liefste in de soep soptte. Nou, dat mag hier ook hoor!
 
Ramon en Ries zijn achter de pc gedoken, ik heb Marijke mijn domeintje laten zien en Raquel ging met Luuk en Lotte de film Garfield kijken. Iedereen ging lekker zijn gangetje het was erg gezellig. Toen de kids de film 'beu' waren hebben Marijke en ik direct de kans benuttigd om de dvd van het Sportpaleis op te zetten. Schaam me diep, maar ik had hem nog steeds niet gezien en had hem toch al vrijdagavond cadeau gekregen...
 
Wauw, daar staan me wat beelden op, hier worden binnenkort nog wel wat snapshotjes van genomen, houd mijn logje in de gaten hoor!
 
We hebben lekker een paar glaasjes Cava (Spaanse Champagne) gedronken, de dvd ging vreemd doen.... lag dat aan de dvd of de champagne.... kweet niet Marijke... ;-) Ook heb ik hun kennis laten maken met schelvislever, volgens mij wordt dat binnenkort ook in huize Meijer geserveerd, het smaakte hun ook erg goed!
 
De kids van Marijke en Ries hebben mijn hart gestolen, wat een heerlijke kinderen zijn dat! Lotte is helemaal wild van roze, ze heeft een roze armband van Raquel gekregen waar ze helemaal gelukkig mee was. En Luuk, dat is mijn grote soepkanjer! Toen ze afscheid namen hebben we toch even dik geknuffeld, heerlijk!

 
't Was beregezellig, wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
"Ik zoek het niet, dus ik vind het niet
Ik ben tevreden met helemaal niets"