Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Alles rondom #1MB

De dagen worden weken en de weken worden jaren....Nee hoor, hier ben ik dan!

Er kwam even wat tussen, de lancering van de Borsato Moderators, daar ging natuurlijk wel even wat voorbereiding in zitten. Super blij ben ik met mijn nieuwe collega's. Een leuk en fris team met heel veel inzet, ideeŽn en enthousiasme.

Sinds het ontstaan van de weblogjes zet ik me hiervoor in, de laatste tijd werd het drukker, vandaar dat ervoor gekozen is versterking te gaan zoeken. Ook breidt alles zich uit, zo bieden we nu ook de service om headers voor de weblog te maken. Zo leuk! Mensen die de kennis niet hebben en toch zo graag ook een leuke header met bijvoorbeeld Marco daarbij willen, het kan nu! Kijk maar eens op onze nieuwe Moderators Weblog, klik op de foto.

Mmmmomentje....Zo genoten in Antwerpen, morgen meer, nu verder dromen....

Koninklijk genieten
Mijn moeder is helemaal dol op het koningshuis en volgt dan ook alles op de voet. Weet gewoon dat we haar heel blij kunnen maken met dan bijvoorbeeld een bezoekje aan Paleis Soestdijk. En dat hebben mijn zus en ik dan vorige week zondag ook gedaan.

Ontroerd
Soms heb je van die dagen en gisteren was er zo ťťn.. Erg druk, veel om over na te denken, relativeren, oplossen. Dat hoofd staat maar niet stil dan.†

We hadden net gegeten en zag dat ik een oproep had gemist dus belde Linda even terug. Op een gegeven moment begon ze over een reactie van Marco op mijn weblog en ik wist totaal niet waar ze het over had.†

Ben natuurlijk meteen gaan kijken en toen.... Laten we het zo zeggen, Marco's reactie raakte mij dan weer...

Vanaf 25 november ligt het magazine #1MB van Marco in de kiosken, benzinestations, supermarkten etc. Ik heb er ook een plekje in gekregen. Ben heel erg trots dat ik hiervoor gevraagd ben en oh zo nieuwsgierig naar het hele blad!

Jullie kopen hem toch zeker ook hŤ!?

De Wereld Draait Door
En dat is maar goed ook!

Woensdag is Ramon weer teruggekomen uit Spanje, zo heerlijk om weer samen te zijn! Had meteen een leuke verrassing voor hem, we waren namelijk uitgenodigd om bij de opname van DWDD aanwezig te zijn.

Vooruit dan...
Krijg sms-jes, en berichten over een paar foto's die ik dan niet geplaatst heb.†Ben de flauwste niet hoor, hier zijn ze dan, geniet mee!
Gaat het nog beetje?
Komt er nog eentje.....Zo Dichtbij...
Gisteren was het dan eindelijk zover, voor mij begon de tour Dichtbij!!

Deze was vorige week al begonnen en zal door het hele land ťn BelgiŽ nog tot 16 januari te zien zijn.

Heb er zo naar uitgekeken en het was gewoon nog mooier dan ik verwacht had. Een prachtig podium, Marco heel dichtbij, lieve mensen om me heen. Marco's stem klonk fantastisch, het was zo genieten, echt zo genieten!!
Echt lekker!
Een high tea zoals je in Oijen krijgt, die laat wel zoveel indruk achter. Dat is daar wel zo lekker, echt heel erg lekker!

Anneke opperde een paar maanden geleden om met een stel meiden wat te gaan doen. Het was even zoeken, wie, hoe, wat en waar. Op een gegeven moment werd er gesproken over een high tea ergens in Eindhoven maar daar kent niemand van ons iets. Ik dacht natuurlijk meteen aan Oijen want ja... daar is alles zo lekker!

Toen ik hun website liet zien was iedereen om. Hellen en Renske hadden al ervaring, riepen ook meteen over het pontje om daar te komen. Hoeft helemaal niet hoor maar het maakt het uitje wel extra leuk natuurlijk. Naast Anneke natuurlijk schoven ook DaniŽlle en Inge gezellig aan.
"Ik denk nog steeds
En steeds alleen aan jou"