Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
En ik blijf zuchten...
Met dank aan de fanclub en Jan!

Marco in het Gelredome

 

Ik heb zo'n vermoeden dat de concerten heel gauw uitverkocht zijn, want wauw, wat een prachtig nieuw album en er zijn er al zoveel van verkocht, fantastisch!!


 

Ik kom de slingers mee ophangen Marco!
 


Soul & Disco Brothers
Met mijn zus Rian ga ik regelmatig naar het theater. We kiezen gevarieerd, drama, dans, komedie etc. Gisterenavond was het lekker swingen geblazen met de Soul & Disco Brothers!

Vrijdag was ik helaas niet lekker, heb wel gewerkt maar ben toen ik thuis kwam meteen mijn bedje ingedoken. Die avond, zoals ik gisterenavond begrepen heb, heb ik wel een heel mooi uitstapje met mijn collega's moeten missen. Limousines, Champagne etc. Het is niet anders.. Gisteren voelde ik me gelukkig wel stukken beter.
Como estas amigo!?

Kon het niet laten die nacht voordat ik ging slapen de foto's online te zetten. Ben er zo enorm blij mee, ze zijn me erg dierbaar.

Woensdag was ik dus vrij en had besloten samen met Ramon, eigenlijk ook Guido en Sonja maar Guido kon vanwege Bink niet, er een lekker dagje van te maken. Brussel is leuk, ik hou van Vlaanderen, voel me er thuis, hou van die mensen, hun levensstijl, lekker bourgondisch.

Gewoon omdat jij, jij bent...
Toen ik thuis kwam vanuit Brussel lag er een grote enveloppe op mijn bureau. Ik maakte hem open en erin zat een doosje met een begeleidende brief, zonder afzender...

Zelfs al na wat gevis en een oproepje op Twitter weet ik nog steeds niet van wie dit lieve gebaar afkomstig is.
*****
Marco, John, band, management, fanclub, iedereen die Marco ondersteunt in zijn werk, jullie krijgen van mij 5*****Kon vandaag helaas niet bij de signeersessie zijn maar heb het op Twitter op de voet gevolgd, wat een bijzonder dag! Een prachtig nieuw album, een super gave nieuwe website. Kan niet wachten op de concerten, dat belooft wat te gaan worden, reuze benieuwd!

Super trots en blij voor Marco!


 

Brussel
Morgen werken maar heel gauw toch een paar foto's, verslag volgt nog van dit heerlijk dagje in Brussel.Marco tijdens de opname voor De Vlaamse 10 van VTM

Samen met mijn twee kanjers!Deze prachtige foto is gemaakt door Jan, heel blij mee!


Hellen 40
Vrijdagavond een groot feest in Almere en zaterdagavond gewoon nog eentje! En toeval bestaat niet? Jawel! Op dezelfde locatie, in precies dezelfde ruimte!

Hellen was jarig en we vierden haar 40ste verjaardag!
Fanclubdag 2010

Na vorig jaar besloten Sonja en ik weer te gaan overnachten, wel zo relaxed als je om 8.00 uur verwacht wordt om alles mee op te bouwen voor de fanclubdag.

De middag ervoor hadden we al bij het hotel afgesproken, gezellig al samen zijn en voorpret hebben voor de dag die komen gaat. Er waren er meer, heel veel bekenden kwamen we tegen in het hotel. Even twijfelde we nog of we daar een hapje zouden gaan eten maar toch besloten we het centrum van Nijkerk op te zoeken, waar we overigens 's middags ook al waren geweest om wat te shoppen.

Zucht.....Met dank aan
Erik voor deze prachtige foto's!

"En vertrouw me nou maar blind
Open als een kind"