Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Feest, feest en nog eens feest!
Vrijdagavond hadden we een teamuitje van het werk. Samen met nog twee andere collega's heb ik die avond georganiseerd. Bij de uitnodiging verzochten we iedereen in Spaanse stijl te komen, iets waar velen gehoor aan gegeven hebben.

We hebben Flamenco-les gehad, zelf kan ik er helemaal niks van maar het lijkt heel wat als je al zo'n jurk draagt. Na de les stond er een heerlijk tapasbuffet voor ons klaar. Het was een heel gezellig avondje!Komt een vrouw bij de dokter
Zit een vrouw in de bioscoop, bomvolle zaal, voorpremière. Aan de ene kant haar dochter, de andere kant haar zus. Spannend deze film, ze hebben alle drie het boek gelezen en weten waar het over gaat. Een vreselijke ziekte; kanker.

Een confrontatie, veel herinneringen. Het moment dat je het hoort, de plaats en moment van de bestraling en chemo, de humor die je samen hebt maar ook het gevecht, samen, met jezelf, je kind en je partner die ziek is.

Indrukwekkende film, prachtig gespeeld, heel mooi weergegeven. Moet je zien!

Herinneringen...
Las daarstraks de log van Marlies en zag haar eerste foto met Marco. Kan me die dag nog heel goed herinneren, eigenlijk heb ik gewoon heel veel mooie herinneringen. Soms is het zo heerlijk om ze even op te halen, bij elke foto zit wel een mooi verhaal....

Onvergetelijk

Nog 5 nachtjes!

Het was erg vreemd toen ik Ramon uitzwaaide op het vliegveld, ik deed wel stoer... Onderweg naar huis ging het wat lastiger maar ik ben een grote meid en ging een paar heerlijke weken tegemoet, net als Ramon!

De eerste dagen was ik mezelf niet, langzaam aan begon het te wennen en kon ik wel genieten van dat beetje rust wat ik ook nodig had. Er waren dagen bij dat ik het heerlijk vond om alleen te zijn.

Met Raquel heb ik heel veel ondernomen. We kwamen weer eens lekker aan elkaar toe, zo heerlijk! Afgelopen weekend was top, tot gisterenavond, toen had ik het wel gezien allemaal. Genoeg alleen geweest, het is tijd dat Ramon weer naar huis komt. Hij heeft het goed naar zijn zin maar vind het ook wel mooi geweest. We houden het nog vol hoor. Hij geniet van leuke uitstapjes, ik heb ook nog wat leuke dingen in mijn agenda staan, maar toch...

Nog 5 nachtjes!

Een mooi plantje!

Ik heb een nieuw plantje gekocht en ben er wel zo blij mee. Het ziet er zo mooi uit, blijf er naar kijken. Het is een zusje van de orchidee, hoe ze heet weet ik niet want dat kon de bloemist me niet vertellen en heb het ook niet gegoogled gekregen...

Maar ach, een naam is ook maar een naam, het is een mooi plantje!

Toch!?

Sneeuwwitje
Vanmorgen belde mijn moeder; 'Ine, je kent toch veel mensen? Is er niet toevallig iemand die je kunt vragen of ze Sneeuwwitje voor me hebben van die actie van AH?' 

Zelf had ik nog wel wat figuurtjes maar Sneeuwwitje dus niet. Nu ben ik bij haar en weer vroeg ze erom. Heb dus maar even haar pc opgestart en hierbij dan meteen het verzoek. Zelf heeft ze er heel veel dubbel dus misschien kan er geruild worden.

Wie oh wie kan mijn moeder blij maken met een Sneeuwwitje?

My energy 

Twijfelkont
Isa noemt me vaak Blondie maar dat is niet meer van toepassing. Ben-nie-blond-meer! Ben wel een twijfelkont want het duurde heel lang voor ik de knoop door durfde te hakken. Dat blonde vond ik mooi, hoorde ik ook van veel mensen maar af en toe wil je toch wat anders. Ben nu koperblond zoals mijn kapster dat noemt. Om eerlijk te zijn kan ik er nog niet zo aan wennen maar het zit er nu eenmaal in, daar is geen twijfel meer over mogelijk.

Heb ook mijn haren een klein beetje op laten knippen, de lengte is wel hetzelfde gebleven, ook hier twijfelde ik weer over maar er zat totaal geen model meer in dus er moest gewoon wat aan gebeuren. Nicole, mijn kapster, heeft genoeg ideeën hoor, aan haar ligt het niet. Over 4 weken komt ze weer, dan moet ik weer besloten hebben wat ik dan weer wil. Toch maar weer die pittige bobline, blond, bruin? Nooit zo erg gehad maar momenteel ben ik een vreselijke twijfelkont.

Als ik nu aan jullie vraag wat het leukste is, zou ik dan nog meer gaan twijfelen of kom ik er dan wel uit!? Kijk daar twijfel ik dan ook weer over hahaha! 

Vooruit, ik gok het erop. Wat vind jij me het mooiste staan of wat denk jij wat goed bij me past? Tips, hints, alles is welkom! Mail eventueel een voorbeeld van een leuk kapsel wat je gezien hebt.

Ben benieuwd!

Dochter
Zondagmorgen, kwart over... ik weet het niet meer precies, stonden Raquel en ik op en hebben gezellig samen ontbeten met een lekker croissantje, eitje, sapje etc. etc.

We hadden veel op de planning staan, gingen eerst even lekker onze eigen gang en op de tijd dat we afgesproken hadden stonden we klaar om naar de hockeyclub te gaan. Raquel moest in Eindhoven een wedstrijd spelen en ik zou samen met nog een andere ouder en twee medespeelsters rijden. Het was leuk in Eindhoven, groot feest in de kantine maar ja, daar kwamen we natuurlijk niet voor, er moest een wedstrijd gespeeld worden.

Het was een hele spannende wedstrijd. Het ging er af en toe best hard aan toe. Raquel gaf aan niet lekker te kunnen spelen. Kreeg ze ook nog een flinke tik van de hockeystick van haar tegenspeelster met als gevolg een dikke bult en wondje op haar been. Ze hebben uiteindelijk verloren met 1-0 maar het was meer dan terecht geweest als ze minimaal gelijkspel hadden gespeeld. Helaas!

Na de wedstrijd moesten de formulieren nog even ingevuld en ondertekend worden waarna we gezellig keuvelend in de auto weer terugreden naar Oss. De medespeelsters van Raquel hebben we bij de hockeyclub afgezet en wij reden naar huis om ons op te frissen en weer klaar te maken voor ons volgend uitje. Amsterdam, Heineken Music Hall, In de Mode, Marco Borsato!

Vond het zo leuk dat Raquel weer eens een keer met me meeging. Marco vraagt regelmatig naar haar. 'Hoe is het met je meisje?' Dan ben je toch een trotse moeder als ze er weer eens een keertje bij is.

Onderweg hebben we in de auto van een Mc Donalds avondmaal genoten en rond 20.45 uur waren we er. We hadden ons er al helemaal op ingesteld ergens achteraan te staan maar de drukte viel enorm mee. Isa melde via sms dat er nog meer dan voldoende ruimte was links bij het podium, met een hele gezellige groep genoten we van een heerlijk avondje.

    

Marco had er duidelijk veel zin in, het ging echt lekker en veel te vlug natuurlijk maar het was weer op en top genieten, zo leuk met Raquel erbij!

Na afloop uiteraard nog even naar de uitgang gelopen, we waren niet de enige, joh wat een hoop mensen, wel weer leuk iedereen daar te treffen. Ondanks de grote drukte kwam Marco naar buiten voor foto's en handtekeningen. Armando parkeerde de auto en stapte uit, met hem even gezellig gebabbeld en Raquel voorgesteld. Marco liep niet even later ook onze kant op en aan hem heb ik mijn meisje ook nog even voorgesteld, was leuk, drie dikke zoenen volgde er voor Raquel. Meteen daarna zijn we weer uit de menigte gegaan en lieten de boel de boel. Leuke afsluiter was een lieve handkus vanuit de auto toen Marco samen met Armando naar huis reed.

Afscheid genomen van iedereen en Martine en Judith opgezocht, Martine reed mee tot het station van Zaltbommel en Judith bleef weer gezellig slapen. Nou ja slapen....

Thuis nog een afzakkertje genomen en rond half 3 rolden we onze bedjes in, hebben het nog 4.00 uur zien worden en toen ineens ging de wekker om 9.00 uur, au! Gezellig ontbeten vanmorgen, Raquel en Judith kletsten volop, zo leuk! Bracht Judith naar het station en ging voor een middagje aan het werk. Wonder boven wonder, ben ik nog steeds fris en fruitig. Doet me goed zo'n dagje met mijn dochter op stap!

Plaatje!
Soms kom je van die foto's tegen op je camera die wel zo mooi zijn...."Adem het in
Durf, dan ontdek je de liefde misschien"