Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Een tegel voor Paul de Leeuw
Gisteren ben ik naar Arnhem geweest om een blik van Marco en Paul op te vangen. Dat is meer dan gelukt!

Toen ik net wegreed belde Nathalie me dat Marco en Armando net uit Alkmaar waren vertrokken en dus zeker er wat later zouden zijn. We hebben gezellig wat gebabbeld. Marco wist dat ik er zou zijn, ik had de eer om alles met mijn camera vast te gaan leggen. Met kriebels in mijn buik reed ik naar Arnhem, super leuk om te doen natuurlijk!

Het was erg koud maar binnen in de hal kon ik lekker schuilen. Het was helemaal niet druk, heel veel pers eigenlijk. Van de Borsati's heb ik eigenlijk alleen maar
Wilma en Frenk gezien. We hebben lekker even gebabbeld, was erg gezellig.
Borsatowijn
Enkele weken geleden schreef ik al over de 'Borsatowijn' welke je kunt bestellen en waarvan een gedeelte van de verkoopprijs naar War Child gaat. 

Vandeweek heb ik de bestelling gedaan en gisteren kon ik de dozen al in ontvangst nemen. Van iedere soort heb ik een doos besteld, 1 setje houd ik voor mezelf en de rest gaat naar De dozenmensen die er ook interesse in hadden. Ben er echt blij mee, het zijn prachtge flessen! 

Ik ben er in ieder geval weer heel erg blij mee!

Joehoeeeeeeeee!!!!!!

Ik heb een nieuwe computer!!!!!!

Al een hele tijd was ik aan vernieuwing toe. Die ik nu heb is echt heel fijn voor me geweest maar zo traag, ik zat meer tijd te verdoen met wachten dan ik nog lekker kon werken.

Bij de Aldi was er weer een aanbieding, vele malen hebben we hem laten schieten, het komt natuurlijk nooit uit... Ramon en ik waren het er over eens dat het er nu eindelijk maar eens van moest komen.

Wij gaan door!
Vanavond was het helaas alweer onze laatste les bij salsa... De afgelopen 12 weken hebben Ramon, mijn broer, schoonzus en ik ontzettend veel lol gehad en uiteraard ook heel veel leuke salsa-pasjes geleerd. We hebben dan ook besloten om door te gaan met lessen!

Op 14 december is er nog een feestelijke bijeenkomst maar helaas kunnen we daar niet bij zijn, we hebben dan een groot feest van de bank. 

In januari organiseert de club weer een feest met bandje erbij en zo, Ja, dan zijn we zeker van de partij! In diezelfde maand beginnen de nieuwe lessen en mogen de beentjes weer van de vloer.

We kunnen niet wachten!!!
Lekker weekendje!

Heb werkelijk op en top genoten dit weekend. Zaterdag een beetje uitgeslapen, wat aangerommeld in huis, boodschappen gedaan en 's avonds was het tijd voor een feestje.

Ed vierde zijn verjaardag. Het was er gezellig druk, hebben kennis gemaakt met wat vrienden van hun en uiteraard waren Ramon en ik de laatste die weer afscheid namen.

Gek beest!
Onze hond Kiki is wel een beetje apart. Soms haalt ze een brokje uit haar bakje en komt dat na een heel ritueel in de huiskamer opeten. Dit doet ze ook regelmatig als we aan tafel zitten en haar een stukje stokbrood geven. Ik wilde het al wat langer opnemen maar je begrijpt het al, de laatste dagen deed madam het niet. Gisteren is het echter toch gelukt om het vast te leggen. Kijk maar eens naar het filmpje.

Heb jij ook een huisdier met een beetje vreemde gewoonte?
Een nieuw begin!

Toen Ramon en ik elkaar ruim 21 jaar geleden leerden kennen sprak hij geen woord Nederlands of Engels en ik geen woord Spaans. We communiceerden met handen en voeten, hadden een vriend die veel voor ons vertaalde én een woordenboek.

Ramon ging een cursus Engels volgen en ik Spaans. In het begin spraken we Engels en al gauw werd het Spaans en een beetje Catalaans.

Au, au, au!
Au, snif!Gisterenavond stond ik voor het avondeten onder andere een Spaanse omelet te bakken. De aardappeltjes en uitjes waren goed gebakken en ik wilde de hete olijfolie, in een daarvoor speciaal bestemd potje, opvangen voor hergebruik. Dat ging echter niet zoals ik wilde, alles liep in de gootsteen dus goot ik ietsie harder, ja veel te ietsie harder...
Eindejaarsstokje
Ook ik heb het stokje mogen ontvangen. 

Wat wil je nog doen voor 2008(!!) of wat is je grootste doel voor 2008? 

Mijn grootste doel voor 2008 is om er een gelukkig, gezond en geweldig jaar van te maken, samen met mijn gezinnetje, familieleden, (weblog)vrienden, kennissen, collega's en uiteraard Marco. 

Wat voor type blogger ben jij? 

Iemand ie het ontzettend leuk vindt om te doen, het met regelmaat bijhoudt en het ook ontzettend gezellig vindt om die van anderen te lezen en daarop te reageren. 

Wat verwacht je van het Borsato Jaar 2008? 

Het zou weer een geweldig jaartje worden heb ik begrepen. Ik laat me volkomen verrassen, Marco heeft me nog nooit teleurgesteld. Hoop hem vaak te mogen zien want dat maakt me altijd heel erg blij! 

Wat wil je zeker nog meemaken met Marco? 

Ik zou zoveel dingen nog mee willen maken met Marco. Iets wat nooit zal gebeuren maar wat me heerlijk lijkt om mee te maken is om samen te koken en daarna aan tafel te gaan en het gezellig over allerlei dingetjes te hebben. 

Wie is (naast Marco) je grootste idool/zanger(es)? 

Die heb ik niet... maar heb zeker wel respect voor andere zangers en zangeressen. Vind Robbie Williams wel heel leuk bijvoorbeeld. 

Wie is je grote voorbeeld? 

Echt 1 bepaald iemand heb ik niet. Leer van heel veel mensen en neem van sommige wel wat voorbeelden aan. 

Hoe vaak kijk je of je reacties/bezoekers hebt op je blog? 

Ik zie het als ik een mailtje krijg en dan ga ik kijken, of als ik er toevallig nog ben omdat ik naar een mooie foto aan het staren ben of zo hihi.. 

Wat is je mooiste Marco CLIP? 

Oei, ik vind verschillende clips wel heel prachtig. Ik ga dan toch voor die clip van 'Zeg me wie je ziet', daar kijkt ie zo lekker. Maar ja, waar niet.... 

Vind je het eigenlijk wel leuk om een stokje te krijgen? 

Ja hoor, dankjewel Marijke en Wijnand. 

Heb je al gestemd op Marco in de Top 2000? 

Nee, schandalig hè! Dat ga ik straks na het salsadansen als eerste doen! 

Schaam je je soms of ben je er juist heel trots op om Marco fan te zijn? 

Natuurlijk schaam ik me er niet voor. Sommige mensen begrijpen het niet altijd maar dat is hun probleem. Ik geniet er ontzettend van en ben dan ook zeker een hele trotse fan! 

Wat wil je nog aan ons kwijt wat we eigenlijk helemaal niet verwachten bij jou? 

Uhhhh.... Niets, van mij kun je alles verwachten  

Ik geef het stokje door aan: 

Myriam en Jannie (bnn)
Drie kilo!
Drie kilo ben ik aangekomen en ze zitten precies op de plekken waar ze niet wensbaar zijn. Herken je dat?

Ik weet hoe het komt hoor! Hou helemaal niet zo van slagroomtaart maar neem gewoon toch een stuk, appelflappen, chocolade, jaaaa lekker! Een kaasje, nootje, een borreltje. Oh, kastanjes, lekker poffen en daarbij neerploffen op de bank!  Geen beweging, het is koud dus lekker in je huispak aan de pc, kacheltje aan, heerlijk toch!

Ben gewoon aan het hamsteren. Tegen de tijd dat de bikini weer aan moet kan ik het wel weer hoor maar voor nu moeten we het even met een voller Ineke doen....
"Ik mis je warmte niet
Je lippen niet, je liefde niet"