Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
De fanclubdag van Marco Borsato en de rest van mijn weekend..
Tja, ik heb een weekend achter de rug met veel hoogtepunten. Maar het allerhoogste hoogtepunt was toch echt wel zondag bij de fanclubdag van Marco.
 
Vrijdagavond had ik mijn uitje naar Zoetermeer afgezegd omdat ik nog niet helemaal op en top was. Achteraf vond ik het ook niet zo heel erg, ik heb me goed vermaakt met het kijken naar het programma en het maken van verschillende leuke snapshots.
Robbie Williams
Vanmorgen had ik Nicole op msn en ze stuurde me een link. Nicole is megafan van Robbie, ik mag hem ook heel erg graag zien en horen.
 
Klik op de foto, kijk even mee en geniet...
Nog steeds niet lekker...
Beterschapsfoto ;-)Helaas heb ik het flink te pakken. Dacht ik dat het weer even beter ging maar kreeg ik vannacht weer een terugval... Koorts, hoesten, een flinke griep dus.
 
Morgenavond naar Zoetermeer heb ik afgezegd, helaas, helaas! Zaterdag het personeelsfeest is nog maar afwachten maar zondag, de fanclubdag, ben ik erbij, hoe dan ook!!!
 
Van sommige mensen heb ik dezelfde tip gekregen en dat is om naar deze foto (die staat ook in mijn msn) te blijven kijken, het zou het beste medicijn zijn. Ik neem nog even een paar mandarijntjes en duik mijn bedje maar weer in...
Mixed weekend
Vrijdagavond hadden Ramon en ik een 12½ jarige bruiloft van een vriendin/collega van me. Het was een geweldig feest! Het heeft me erg goed gedaan want eenmaal op de dansvloer ging ik lekker los. Even alles van me afdansen, heerlijk! Het bruidspaar zelf was ook helemaal in vorm, echt geweldige feestbeesten zijn het, ik mag dat wel!
Wauw!
       
Raquel is dol op foto's maken, is het niet met de camera dan wel met haar mobieltje of de webcam. Ik moet zeggen dat ze er wel feeling voor heeft, ze schiet soms echt de mooiste plaatjes. Vanavond heb ik de camera weer eens leeggemaakt en kwam daar wel een hele aparte sessie tegen. Ik heb er zo wel mijn bedenkingen bij.... hahaha!
Dipje
Al minstens 40 keer ben ik aan een logje begonnen en steeds heb ik het maar weer weggeklikt. Uiteraard ben ik niet verplicht om te loggen maar het is wel iets wat ik al enkele jaren met veel plezier doe en wat ook een onderdeel van mijn leventje is geworden. Het is dan ook niet gebruikelijk dat ik zo'n lange tijd niets van me laat horen.
Marco bedankt!
Prachtig boeket!Dagenlang keek ik ernaar uit om weer naar Symphonica in Rosso te mogen. Het was wel dubbel want dit 6e bezoek zou ook tevens de laatste zijn. Ik had besloten om er dan nog maar eens heel intens van te gaan genieten en of dat gelukt is...
"Dus denk maar even niet aan mij
Doe het echt alleen voor jou"