Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Ik ben belaserd!
Voor mijn werk moest ik gisterenmiddag naar een ander kantoor. Tegelijkertijd rijdt mijn collega, die samen met mij dat kantoor ging bezetten, ook weg en heeft de hele tijd achter me aangereden.
 
Ik vermaak me altijd prima in de auto, lekker de radio aan of een cd van Marco. Af en toe even in de spiegel kijken of de make-up nog goed zit. Ach, je kent dat wel.
Hemd van je lijf vragen
Zoals de meeste van jullie weten ben ik operator oftewel @penstaartje op de gezelligste chatbox van Nederland, namelijk die van Marco Borsato!
 
Samen met een groep hele leuke mensen proberen we die chat in goed banen te leiden. Zo helpen we o.a. mensen die vragen of problemen hebben met het systeem, zijn we soms een luisterend oortje voor iemand die daar even behoefte aan heeft en proberen we het er voor iedereen zo leuk en gezellig te houden.
Traanbuisjes
Oh, wat was ik sterk! Deze film had ik al een keer gezien dus ik verwachtte dat ik het deze keer droog zou kunnen houden. Ramon kwam al een paar keer voorbij lopen met zo'n gezicht van: "En, is het al zover hihi?" En ja hoor, op het einde gebeurde het toch, de tranen rolden weer over mijn wangen...
Nu, ik ben benieuwd!
Schaatsjes Raquel, maatje 28Steeds hoor ik mensen praten over wat ze allemaal al ge- en verkocht hebben via Marktplaats. Maanden geleden heb ik er een keer een kinderfietsje en een mobiel telefoontje op geplaatst met zeer aantrekkelijke prijzen. Nu, wat het is weet ik niet maar wij raken het aan de straatstenen niet kwijt...
 
Vandaag, mede gezien het vieze weer, hebben we de tijd er eens even voor genomen. Raquel heeft wat kleren bij elkaar gezocht, ik heb er een monitor op geplaatst, Ramon vond nog 2 paar schaatsjes van Raquel op zolder en ga zo maar door. We zijn benieuwd of het ons nu ook eens gaat lukken om van de 'rommel' af te komen!
Nog een keer!!!
Sorry, deze moest ik nog even kwijt

Heerlijk avondje met de @tjes
Mijn getrippel trappel trippel trap was echt niet voor niets! Want ik heb zo een ontzettende gezellige avond gehad en mooie doos gekregen, echt super!
 
We waren door omstandigheden (lees op log van Marijke) wat later daAllemaal lekkers!n gepland. Nathalie wist het huisnummer niet meer (zie log Nathalie). Dymphna heeft haar daarover gesproken (dat staat weer op de log van Dymphna) en Bennie, tja vraag het hem, die vindt toch alijd alles ;-)
 
Na een heerlijk welkom bij Dian en Jannie van de orgie (lees organisatie) hebben we een lekker zitplekje opgezocht en zagen dat er al veel lekkernijen op tafel stonden. Ook lag er een menukaart waar we een keuze uit mochten maken voor ons avondmaal. Ik zag die Turkse salade staan en iets in me zei dat ik die moest nemen. Heb ook nog even getwijfeld over pizza nummer 69 (favoriet van Marco volgens Nathalie) maar nummer 70 trok me toch wat meer. Dian heeft de bestelling telefonisch doorgegeven en toen was het wachten op de bezorger van het eten....
 
Surprise!Die bezorger wist niet wat hem overkwam. Hij had geeneens tijd om aan te bellen want we stonden hem met open armen, fotocamera en al op te wachten. In eerste instantie dook ie meteen weg maar toen hij zag dat we best wel aardig waren kwamen de pizza- en shoarmadozen met hem erachter weer tevoorschijn. Hij was gelukkig wat gerustgesteld en ineens feliciteerde hij me met mijn 20e verjaardag. Ik heb er maar niet over gelogen en netjes gezegd dat ik 21 werd...
 
We hebben allemaal gauw het eten naar binnen gewerkt (zelfs ik) want uiteindelijk waren we voor die surprises gekomen en die stonden ons al vanaf het begin van die middag aan te staren. Nathalie kon het ook niet laten om even een kijkje te nemen voor wie die spannende pakketjes waren.
 
Ik ben zo blij met mijn doos!We hebben wederom lootjes getrokken en ik mocht als eerste! Jaaaaa, en jullie raden nooit wat ik had! Of had ik dat al verteld....?
 
Ik ben er zo blij mee, vind hem zo super!!! Er staan prachtige foto's op van alle @tjes en Sint Jannie (die had mij getrokken) was zelfs Ramon en Raquel, mijn grootste lievelingen, niet vergeten daarbij te zetten. Echt lief!!!
 
Samen met de Pieten!Op een gegeven moment werd er heel hard op het raam geklopt, dacht even dat hij eruit vloog, schrok me echt te pletter! Tja, wie verwacht er nou op een surprise avond twee zwarte Pieten, wij niet dus..... Heb echt even bij moeten komen en durfde Piet niet eens aan te spreken, laat staan dat ik ermee op de foto durfde. Uiteindelijk ben ik gezwicht maar heb mijn ogen maar dichtgeknepen, dit was teveel voor mij.....
 
Daarna zijn we 'gelukkig' weer tot rust gekomen. We zijn verder gegaan met de surprises en hebben daarbij nog ontzettend veel lol gehad!
 
Hebbes ;-) Oeps, de roe... 
Hele leuke verrassing was dat er nog een surprise-enveloppe via de post was binnengekomen. Ene Sint Anneke was die avond helaas verhinderd maar was ons niet vergeten, voor iedereen zat er een heerlijke chocolade letter in de enveloppe! 
Thanks Sint Anneke!
 
Sommige hadden het de afgelopen weken zoveel spanning gevoeld, gelukkig was dat nu over en konden ze weer rustig ademhalen...
Slaap @tje slaap... Moe maar voldaan!
Marijke en Dymphna durfden eindelijk na wat wijntjes wel weer in mijn auto te stappen. Dymphna heb ik thuis afgezet en Marijke heb ik nog eventjes meegenomen. Ze heeft de nacht gezellig bij ons doorgebracht.
 
Bedankt allemaal voor de gezellige avond!!!
 
P.s. Bij 'lees meer' staat het gedicht wat ik voor Jannie gemaakt had. (Goede hint Mies ;-))
 
 
Trippel trappel trippel trap...
't Was een hectische week, zowel thuis als op mijn werk. Eigenlijk kom ik gewoon uren tekort voor de dingen die ik graag wil en/of moet doen. Zo ook het bijhouden van mijn logje, alle andere logjes, de site van Marco maar vooral de dingen die ik samen met mijn gezinnetje wil doen.
Duiven op de Dam
Geloof niet dat ik de enigste ben die ineens een liedje in zijn hoofd krijgt en het niet meer los kan laten. Vrijdagmiddag zat ik in de kantine op mijn werk en begon spontaan 'Alle duiven op de Dam' te zingen.
 
Gisterenavond heb ik op de chat van #Borsato even wat meer mensen warm gemaakt voor dit prachtige nummer, weet zeker dat sommige me zeer dankbaar zijn.....
 
Olé
Spaans meisjeEen paar dagen terug belde Jody (dochter van mijn broer) naar Raquel of ze zin had om mee te werken aan een project voor haar school. De bedoeling hiervan is dat haar leventje eruit blinkt, dus typische dingen moesten in de foto's weergegeven worden.
 
Zoals bijna iedereen weet is Raquel geboren in Spanje, Catalonië, Vilanova i la Geltru om precies te zijn. Niet echt standaard dus en interessant voor Jody's project....
 
Hoe het er precies uit gaat zien weet ik nog niet maar het moet echt geweldig worden als ik al naar deze foto kijk.....!
Even bijkletsen
Druk, een log die eruit ligt, mijn provider die niet meewerkt, alom geen mogelijkheid gehad om hier iets neer te zetten.... Maar we zijn er weer, en ja nog steeds op een roze wolk!
 
Dinsdag zijn Marijke en ik naar de opnames van Memories geweest. Het was even racen tegen de klok maar we waren toch nog netjes op tijd om vooraf een broodje te eten en daarna te gaan genieten van de opnames.
"Met woorden als wapens zo scherp als mijn tong
Sla ik het geluk uit mijn handen"