Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Niet zo lekker....
Voel me al een tijdje niet zo lekker. Een paar weken geleden had de griep me gevild en heb toen een paar dagen thuis gezeten. De keelpijn bleef maar aanhouden en afgelopen weekend was ik weer snipverkouden en barstte mijn hoofd zowat uit elkaar.....
 
Gisteren was ik vrij en zat te studeren, ik kon mijn gedachten er niet bijhouden. Het werd een beetje wazig voor mijn ogen, ben toen maar wat gaan eten maar het ging niet over. Na het eten voelde ik me pas echt beroerd worden. Mijn handen waren ijskoud en begonnen te trillen, ik kon niet meer op mijn benen blijven staan en mijn hele hoofd tolde. Ik ben maar op de bank gaan zitten maar voelde me er echt niet prettig bij. Ik dacht echt even dat ik iets zou krijgen....
 
Gisteren de rest van de dag maar rustig aan gedaan en vroeg mijn bedje ingedoken. Vandaag moest ik werken en ben ook gewoon gegaan. In het begin ging het wel maar daarna kwam het steeds terug. Elke keer als er een klant binnenkwam en ik moest opstaan, moest ik me wel ergens aan vasthouden om niet om te vallen. Heb ook maar besloten om direct naar huis te gaan en de dokter te bezoeken.
 
Om 13.30 uur kon ik daar pas terecht. Hij heeft mijn bloeddruk gemeten en naar mijn hartslag geluisterd, alles was goed. Ben wel naar het ziekenhuis verwezen om bloed te laten prikken. Tja, en wat het nu is weten we nog niet. Of niet goed uitgeziekt, bloedarmoede, een virusje wat er nog hangt, hij vroeg ook of ik mogelijk zwanger zou kunnen zijn (niet dus!) dan misschien toch al last van een vroege overgang... We moeten de uitslag van het bloed maar afwachten, misschien komt daar iets uit.
 
Na het dokterbezoek mijn werk ingelicht en toen mijn bedje ingedoken. Heb even heerlijk geslapen maar helaas duizel ik nog steeds. Ik hoop dat ik me gauw weer beter voel, want ziek zijn is echt niet leuk!
 
Update:
 
Zojuist heeft de assistente van de dokter gebeld, het bloed is goed!
Aan de ene kant ben ik opgelucht maar aan de andere kant weet ik nu nog niet wat het is. Ze zei dat het hoogstwaarschijnlijk echt een nasleep is van mijn niet goed uitgeziekt griepje...
 
Dank jullie wel voor de lieve woordjes en mailtjes, die doen me echt goed!
 
X Ine
 
p.s. volgende keer weer mooie snapshots van Marco of zo... dat ligt me toch iets beter!!!!!!
Mijn trots....

Op verzoek van Raquel een andere foto....
Leuke meidenavond....
Gisteren belde Raquel me met de vraag of er twee vriendinnetjes mochten blijven slapen..... Tuurlijk doen wij daar niet moeilijk over, laat die jeugd maar lekker genieten!
Toen ik thuis kwam van mijn werk hoorde ik de dames al giechelen achter de pc. Ze hadden een maskertje gevonden wat de huid ontzettend glad en mooi zou moeten maken. Zo gezegd, zo gedaan het recept werd gemaakt in de keuken en smeren maar die handel!

Pfffff, wat een geklieder zie ik nu terug op deze foto's, ze hebben het gelukkig allemaal goed opgeruimd in de keuken....
Wat hebben die meiden lol gehad, ze hebben nogal wat foto's geschoten, ach ik hoef er toch eigenlijk niets meer bij te vertellen, het spreekt allemaal voor zich ;-)


Vanmorgen vroegen ze me of ik ze naar het bos wilde brengen. Kijk eens wat en prachtige plaatjes ze geschoten hebben!!!


 
 
Kastanjes en mandarijntjes!
Dit is nou lekker smullen in de herfst. Het kost me wel wat kilootjes maar het is zo lekker!
 
Mandarijntjes zijn natuurlijk gezond en daar kom je niet van aan, maar die kastanjes......
 
's Avonds pof ik ze, we drinken er dan een lekker glaasje Moscatel bij!
 
 
Ben even wat kilootjes aan het aankomen............
Leuk bezoek!
Gisteren is @Dian gezellig op visite geweest. We hebben eerst een lekker kopje thee gedronken en zijn toen richting de Kringloopwinkel gegaan. Op zoek naar singles, cd's, boekjes, bekers of wat dan ook wat met Marco te maken heeft... Helaas, deze keer was er niets te vinden. Dian heeft wel een lp van de Dolly Dots voor 1 euro op de kop kunnen tikken ;-)
 
Daarna naar de stad gereden waar we lekker wat gegeten en geshopt hebben! Dian heeft prachtige kaarsen gekocht. Ik eigenlijk niets bijzonders, wat toiletartikelen bij de Etos die op waren. Ook hebben we samen nog een leuk kaartje voor iemand gekocht. Volgens mij is die nog niet ontvangen...... hihihi
 
Ik moest om 15.00 uur alweer thuis zijn omdat Raquel dan thuis zou komen. Nou, wij haasten was ze al vanaf 13.00 uur thuis omdat ze lesuitval had.... We hebben nog gezellig wat gekletst en aan de pc gezeten.
 
Het was ontzettend gezellig Dian, stom dat ik geen foto's heb gemaakt. Maar we doen het gewoon nog vaker over!
Fanclubdag Marco Borsato
 
Gisterenmorgen rond 6.30 uur ging de wekker af. We hadden totaal geen moeite om ons bedje uit te komen want er stond ons een geweldige dag te wachten!
 
Rond 7.15 uur zijn Raquel en ik naar Uitgeest vertrokken. We zouden eerst naar het station gaan om Selma op te pikken. Onderweg belde ze dat het niet nodig was, ze had al vervoer en we zouden haar dan wel bij Bob's treffen. Toevallig kwamen we ook nog tegelijk daar aan. Vijf minuutjes later zagen we Jannie ook al aan komen rijden. 
 
Eenmaal iedereen gedag gezegd werden de keycoards uitgedeeld en zijn we aan de voorbereidingen van deze dag begonnen. Stands werden opgebouwd en aangekleed, alle merchandize werd uitgepakt, de spulletjes van de loterij, heel veel posters werden er al gerold en ga zo maar door. Iedereen was in de weer, de tijd hadden we ook hard nodig om alles op tijd klaar te hebben. Marco was ondertussen ook al binnen. Leuk om te zien hoe hij daar rustig rondsnuffelt.
 
Nog gauw even wat thee drinken en naar de toilet en de deuren konden open. Jannie, Kelly, Tessa en ik stonden bij de ingang om iedereen van een sticker met naam te voorzien. Daar ging ontzettend veel tijd in zitten en na overleg zijn we daar uiteindelijk mee gestopt. We konden zoveel mensen op deze manier niet binnen één uur binnen krijgen. We zijn naar boven gelopen en hebben daar ook de deur geopend en daar kaartjes gescheurd. Jeetje wat een hoop mensen zeg. Vijftienhonderd om precies te zijn, dat is niet niets!
 
Toen iedereen binnen was ben ik nog rond gegaan of er mensen waren die nog stickers wilden met hun naam, er was niet zoveel animo meer voor en ben er maar mee gestopt. Had ze wel bij de stand neergelegd voor mensen die er eventueel nog interesse in hadden. Daarna met koffie, thee en broodjes rondgeweest. Even overal rond gaan snuffelen en tuurlijk heerlijk weer veel bekenden gezien en geknuffeld!
 

De complete Mutsenbende!
 
Nancy zou rond 13.30 uur ook komen. We hebben haar opgewacht bij de zij-ingang. De mensen van de groep van Ali B stonden daar ook te wachten. Brace zag dat ik de brancard niet over het drempeltje kreeg en hielp me lief even mee! Het was ontzettend druk maar we kregen het voor elkaar dat Nancy goed zicht had op het podium. De Mutsen en Hannie zijn bij Nancy blijven staan en ondertussen heb ik wat rondjes gedaan om te kijken of ik ergens kon helpen. Vind ik echt erg leuk om te doen, ben eigenlijk wel een regelkont al zeg ik het zelf.
 
Ik zag dat Ferry ergens in een hoekje zat en vroeg hem of hij zometeen even naar Nancy wilde gaan. Hahaha wel een leuke foto hè. Ik keek hem toch echt lief aan hihihi..... Hij wilde dat uiteraard en zou als hij daar klaar was komen. Nancy mocht eventjes daarna naar de meet and greet met Marco (de bofmuts!) en zodoende heeft ze Ferry helaas niet meer gezien. Nu is Marco natuurlijk ook wel erg leuk om even te zien en knuffelen!
 
De rest van de dag lekker wat rondgehangen en geholpen hier en daar. Erik had zijn nieuwe mega supersonische camera meegebracht en zorgde dus voor prachtige plaatjes! Ja, was gewoon top! Ik zelf heb helemaal geen foto's genomen, dat is me eigenlijk nog nooit overkomen. Er liep en fotograaf rond die heeft verschillende kiekjes gemaakt, ben benieuwd!
 
Tegen het einde zijn we weer naar de uitgang gegaan om posters uit te delen. Toen de zaal leeg was kregen we een meet and greet met Marco. Hij bedankte ons voor onze inzet en we werden persoonlijk door hem uitgenodigd om in Antwerpen naar één van zijn concerten te komen. Ik werd daardoor helemaal overrompeld, vind dat zo super van hem! Er zijn groepsfoto's gemaakt en ook nog foto's apart met Marco. Jannie en ik vonden het leuk om een keer samen met Marco op de foto te gaan. Het resultaat hebben we nog niet gezien. Spannend!
 
Voor Nathalie en Bennie hadden we allemaal een persoonlijk kaartje geschreven om hun te bedanken voor hun geweldige inzet. Selma had er een heel mooi cadeautje van gemaakt. Zag er ook echt gezellig uit met die kaartjes er allemaal bovenop en grote strik! Nathalie, de lieverd, schoot er even helemaal vol van. Is ook heel wat om zoiets te organiseren, petje af hoor!
 
Marco ging richting vrouw en kids en wij hebben de boel nog opgeruimd. Rond 19.30 uur reden we moe maar voldaan richting huis.
 
Het was een supergeweldige dag. Heb genoten van alles en iedereen!
Koekjes kun je ook scannen!
Straks, als ik geslapen heb het verslag!

"De liefde ziet geen zwart of wit
Ze kent geen dag of nacht"