Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Nummer 1
De klok is verzet en daar ben ik gevoelig voor, moet altijd een paar dagen wennen. Nu hebben we het geluk dat we een uurtje langer mogen slapen maar dat ook doen is natuurlijk weer wat anders. Vanmorgen om 7.00 uur was ik klaarwakker en om 7.15 uur, dat prachtige tijdstip, ben ik er maar uit gegaan.

Eigenlijk ben ik heel erg gevoelig, trek me heel veel aan, wil (de dingen) goed doen. Soms, als er iets gebeurt wat niet goed is gegaan, kan ik daar zelfs overgevoelig op reageren en er echt ziek van zijn. 

Gisteren, voordat ik slapen ging, dacht ik er ook weer over na. Ik moet natuurlijk ook aan mezelf denken, moet me eraan vasthouden dat het allemaal goed komt en dat ik me minder gevoelig en kwetsbaar op moet stellen. Vanmorgen moet ik onbewust wat gevoeld hebben om zo vroeg wakker te worden en op te staan. Iets of iemand stuurde me ook meteen naar mijn pc om me iets te laten zien. 

 
 

 
Dank je wel voor de bevestiging lieve Marco, nummer 1, deze week in ieder geval!
 
 
Lipdub Alles is Liefde
Ik werkte net in mijn nieuwe functie toen een collega zou gaan trouwen en dat er plannen op de afdeling waren om een libdubfilmpje voor het bruidspaar te maken. Uiteraard vond ik het hartstikke leuk om hieraan mee te werken. Het was volgens mij de warmste dag van de zomer maar oh wat was het leuk!!

Wat ook leuk is, is dat je het kantoor ziet waar ik nu werk. 

Ik zou zeggen, kijk maar eens wat we er van gebakken hebben. Het bruidspaar was in ieder geval aangenaam verrast. En wat heb ik toch leuke collega's hè!Binnenkort meer, veel meer...
... maar deze foto moet ik uiteraard alvast even delen.
Zo enorm blij mee!
 
 
"Ik wil je niet verliezen
Maar ik mag niet voor je kiezen"