Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Het komt nu heel Dichtbij
Marco is vorig weekend gestart met de tour Dichtbij. Heb er al zoveel over gehoord en gelezen, Sonja heeft me een paar nummers mee laten luisteren. Ook over de telefoon klinkt het fantastisch!

Sta te popelen van ongeduld, vanavond is het zover!!!


Moeder & Dochter
'Dan doe je toch ook Uggs aan mam!' Wat slim als je veel mag winkelen! Afgelopen woensdag was er dus een moeder en dochter dagje gepland. We moesten ook Ramon zijn paspoort nog ophalen in Amsterdam,  dat konden we mooi combineren.

Gezellig samen een dagje op pad, eigenlijk moeten we het veel vaker doen...

In Amsterdam aangekomen moesten we natuurlijk naar het toilet. Mooie reden om dan een leuk tentje op te zoeken voor een kop thee. Buiten werd het ineens wel heel erg donker en niet veel laten vielen er grote hagelstenen uit de lucht. Nog maar even blijven zitten dus. We kletsten gezellig wat, keken naar buiten en op een gegeven moment keken we ook Robert Alberts oftewel Wilbert Gieske in de ogen. Volgens mij geloofde hij het niet helemaal want na een paar minuten kwam hij weer teruglopen en gebeurde hetzelfde.

Dromen bedrog!?
Ben ermee naar bed gegaan en ook weer mee opgestaan. Hier word ik wel zo vrolijk van! En morgen valt, als het goed is, de DVD met CD's in de brievenbus en wordt het nog meer genieten! Heerlijk voorproefje...

Eten, hopen en wandelen...
Lekker aanrommelen zo'n dag als vandaag. Er staat een soepje te trekken, het is echt herfstweer, heb een beetje hoofdpijn, ben aan de pc gaan zitten, heb wat dingen weggewerkt en wat logjes gelezen. Altijd gezellig en nu wel zo relaxed.

Zondag waren we 23 jaar getrouwd en zaterdagavond hebben we dat onder het genot van een lekker etentje gevierd. Raquel kon zondag niet en die hebben we er natuurlijk heel graag bij. Helaas kon Simon ook weer niet, dus vierden we het met z'n drietjes. Verder hebben we er weinig aan gedaan, over 2 jaar zal dat wel anders zijn, dan hopen we die mijlpaal van 25 jaar te halen.
Première 3Dimensies Live
Vrijdag was ik één van de gelukkige die naar Amsterdam af mocht reizen en de première in de Media Markt bij mocht wonen van Marco's nieuwe DVD in 3D van 3Dimensies Live. Volg je het nog hihi?

Kers op de taart was dat Marco er zelf ook bij aanwezig zou zijn wat het wel heel erg bijzonder maakte natuurlijk. Het was alweer even geleden dat ik hem gezien heb en ons weerzien was meer dan fantastisch!

Oh, wat was het goed hem te zien, wat zag hij er goed uit en dat vond hij ook van mij zei hij, en dat vond ik zo lief! Drie dikke zoenen, een knuffel, lieve woordjes, ik kon ze hebben, ik voel me ook goed en ben gewoon heel blij (ondanks mijn haarkleur, maar dat is een ander verhaal).Trek die jurk zo weer aan...
Tien & Jet

Log Mariëtte

Mariëtta en Martine waren jarig en dat hebben zij maar ook wij geweten, het was weer een heel leuk feestje! Ik plak hier alleen wat foto's want als je leuke verslagen met foto's wilt zien moet je gewoon hun weblogjes maar lezen. Klik maar op de foto's......
Log Martine
Zullen we dat volgend jaar nog een keertje overdoen!?

Genoten lieve meiden!!

Whaaaaaa!
Heb het kei en kei druk maar het gaat super en super goed met me. Naast o.a. het harde werken gebeuren er ook heel veel leuke dingen. Loop dus mega achter met loggen maar dat haal dat nog in hoor!

Morgenmiddag vanaf 16.30 uur tot maandag 24 oktober 13.00 uur heb ik 'vakantie'!!!

En laat mij die 'vakantie' nu a.s. vrijdag bij de Media Markt in Amsterdam eens in mogen luiden met het bijwonen van de preview van de DVD 3DIMENSIES van en mèt Marco Borsato!!

Wordt vervolgd, alles!!Heerlijk!
Ook zo genoten deze dagen? Wat een heerlijk weertje! Ik vind dat we het volkomen verdiend hebben naar die kwakkelzomer. 

Heb het heel druk de laatste tijd, op het werk blijft het flink aanpoten, naast het verkopen, service verlenen en adviseren ben ik samen met een collega gastlessen op basisscholen aan het voorbereiden. In de week van 7 t/m 11 november is het de 'Week van het Geld 2011' en gaan we met ons team voor de klas staan. Het doel is om basisschoolleerlingen te leren omgaan met geld, dit gaan we doen door met hun een interactief spel te gaan spelen. Hartstikke leuk, kijk er ook enorm naar uit.

Naast de vele extra uren die ik gewerkt heb stond mijn agenda ook weer behoorlijk vol. Vergaderingen, belavonden, sporten, uit eten, theater, nog meer vergaderingen en theater en een heerlijk weekendje weg.

"Ik zat in het donker, verdwaald en moe
Maar zij bracht me zo weer naar je toe"