Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
If you think you can, you can!


Mijn Hero!

Bloemen


Het is gewoon feest om thuis te komen, ik blijf er naar kijken en†geniet!

2010 2010
Vandaag was het de grote dag voor mijn neef Alexander en Nanda waarop zij elkaar het ja-woord†gingen geven.

Het huwelijk werd op een prachtige locatie hier in de buurt gesloten. Het bruidspaar zag er heel mooi uit, net als hun kinderen.†Tess,†het bruidje†en Bas, een bruidgom in miniatuur. Wat een prachtig gezinnetje!

Soms vergeet je wel eens hoeveel je van mensen†houdt, hoe†veel te weinig je†ze ziet†en hoe bijzonder mooi een bepaald moment in het leven kan zijn.

Een hele mooie trouwceremonie, gezellig samen zijn, een romantische bruidstaart, heerlijke hapjes en drankjes.

Nanda en haar zus hebben zelf alles geregeld, deze dames zijn zo creatief! De bruidstaart en de bloemen bijvoorbeeld, meer dan prachtig! Je zou bijna willen dat het jouw feestje zou zijn.

Een beetje was het mijn feestje ook wel vandaag. Toen we naar huis gingen kreeg†we twee prachtige bloemstukken mee.

Alex, ik weet dat je mijn weblog altijd leest, ik had het je al gezegd vandaag en doe het hier gewoon nog een keer. Je straalde de hele dag en jouw lieve Nanda ook. Jullie hebben twee prachtige kinderen, vormen een heel†mooi gezinnetje. Ik wens jullie alle liefde, geluk en gezondheid toe.

Studie onderzoek
Bij de laatste controle in het ziekenhuis gaf onze nieuwe arts aan dat Ramon in aanmerking zou kunnen komen voor een studie onderzoek. Deze studie is bedoeld voor patiŽnten die goed hebben gereageerd op de autologe (eigen) stamceltransplantatie en waarbij de ziekte al enige tijd†stabiel is.

We zouden nog meer informatie hierover krijgen en die hebben we inmiddels via de post ontvangen.

Hieronder uitleg wat het onderzoek inhoudt en wat ze ermee willen bereiken:
22 jaar getrouwd


16 oktober 1988 stapten Ramon en ik in het huwelijksbootje, tweeŽntwintig jaar geleden alweer!

Tifosi di Marco Borsato

Enkele maanden geleden werd er via de weblog van de fanclub een oproep gedaan om je verhaal te schrijven over een mooi en onvergetelijk moment met Marco. Nou, die heb ik zeker, wel meer dan ťťn...†Net voordat we op vakantie gingen heb ik†het nog gauw ingezonden. Eigenlijk was ik†het alweer helemaal vergeten.

Gisteren viel de Tifosi (fanclubblad) in de bus, ik bladerde hem door en zag daar ťťn van mijn mooiste foto's met Marco staan†met mijn verhaal daarbij!

Zo leuk, ik was zo aangenaam verrast! Wat een dag! De nieuwe single, prachtige intense beelden daarbij, kaartjes gekocht voor de concerten in Antwerpen en als heerlijk†toetje, een prachtige Tifosi!


...stuur je zorgen met het water naar de zee...


Waterkant

Trots, super trots, rete trots, net zoals je het noemen wilt, ik ben zo enorm trots op Marco, om wie hij is, wat hij doet, wat hij uitstraalt, waar hij voor gaat en staat, wat hij durft en wat hij allemaal kan!

Vanmorgen gaf Marco bij Edwin Evers op 538 een prachtige inleiding†bij†zijn nieuwe†single en niets was minder waar. Dit is Marco! 'Waterkant', zo heet het nummer, het kwam direct bij me binnen. Ik werd er stil van en nu, na het nog een paar keer beluisterd te hebben, ben ik er†gewoon†helemaal vol van, loopt mijn hart†bijna over...†Hoe krijg je het voor elkaar,†zoveel in een liedje te zeggen, vind het meer dan fantastisch!

Marco, bij mij is het is je meer dan gelukt! Van harte gefeliciteerd

Bij
Zo, daar ben ik weer eens, echt lang geleden dat ik†een weblog gemaakt†heb. En dat is niet omdat er totaal niets gebeurt, integendeel. Er gebeuren veel leuke maar helaas ook hele nare dingen.

Sinds een week kunnen we weer gewoon uitslapen, geen werklui meer te bekennen in de straat. Helemaal klaar is het nog niet. We krijgen nog een nieuw badkamerraampje en buiten moet er nog geschilderd worden. Het is een hel geweest die renovatie, ik wil het ook liever allemaal vergeten.

Ramon werkt elke dag keihard. Boven is nu alles klaar, de tuin ligt er netjes bij, het enige waar hij nog tegenaan hikt, en dat begrijp ik, is de woonkamer. Het plafond en de muren moeten nog gedaan worden. Dat verven is zo gebeurd maar alles van de kant, dat is een hoop werk. Nog even doorbijten dus, we genieten nu in ieder geval wel al van de resultaten want die mogen er wezen. Ook zo trots op onze rode keukendeur, die valt prachtig in contrast met de oranje vloerbedekking.
"Zoveel dingen samen
Zoveel wat jou met mij verbindt"