Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Fijne fanclubdag!
Wat mag ik echt niet vergeten?
Elk jaar kijk ik enorm uit naar de fanclubdag, maanden van tevoren begint het al te kriebelen. Dit jaar gaat wel heel erg speciaal worden. We zitten met zo'n 400 fans op Center Parcs, dat is toch uniek!!

Samen met Sonja, Isa en Nath deel ik een vip-cottage. Alles erop en eraan, denk dat onze sauna overuren gaat draaien, wat zullen we gaan genieten! Gezellig de openhaard aan, kaarsjes erbij, spelletjes doen, borreltjes, hapjes, huispakje aan etc. etc.†We gaan ook heel hard werken, alle vier zijn we namelijk vrijwilliger, dat doen we ook met alle inzet en plezier!Ben nu een lijstje aan het maken wat allemaal mee moet en dat is nogal wat! Heb jij tips, ideeŽn over dingen die ik echt niet mag vergeten?

Enne.... kriebelt het bij jou ook zo!?

Engeltjes!
Enkele maanden geleden kwamen Jan en Hilda bij ons op visite en dit keer was het onze beurt om hun in Limburg eens op te gaan zoeken.

We zouden een hapje blijven eten, een leuke wandeling gaan maken en verder lekker borrelen en babbelen. Van dit alles is het meer dan gekomen, het was enorm gezellig!

Van hun huis heb ik ook meer dan genoten, een hele gezellige inrichting, overal staan kunstwerken van Hilda, wat een talent! Je komt ook overal engeltjes tegen. Die hebben wij ook op onze slaapkamer dus heb daar zeker wel een klik mee. Dat ze er zoveel hadden, dat wist ik dan weer niet, wauw!
Zo blijf ik bezig....
†††††††††††††††

Marco Borsato & Friends II

Eigenlijk zou ik gewoon thuis gaan slapen maar op het allerlaatste moment (dat zijn die leuke spontane acties) werd er overlegd en kon ik in Arnhem overnachten. Dinsdagmiddag rond een uurtje of half 3 kwam ik bij het Gelredome aan en donderdagmorgen rond een uurtje of kwart over 1 was ik weer thuis. Wat er in die tussentijd†is†gebeurd†zie en lees je hieronder....

Belangrijk tussendoortje...

Twee dagen lagen we†voor de deur bij het Gelredome...

Marco Borsato & Friends I

Twee fantastische dagen beleefd in Arnhem, wat een feest, wat een warmte, wat een vriendschap††††††††††††††††††††††††

Wordt vervolgd!

Oke, oke, ik ga al slapen!
Het is wel vandaag al hŤ!!!†Yessss!!!

Tot strakkies Borsato & een Gelredome vol Friends

Het is bijna zover!
Het is heel belangrijk om vooruit te kijken maar soms is het ook zo†heerlijk om even terug te gaan....


Enorm veel zin in Borsato & Friends! Ben†reuze benieuwd welke nummers er gezongen worden, heerlijk toch om zo verrast te worden!

Tot morgen en of overmorgen allemaal!

Buitengewoon

Het†is buitengewoon niet†leuk meer hoe†onze dagen verlopen, vallen van de ene narigheid in de andere. Had voor mijn doen buitengewoon geen zin om erover te praten, laat staan loggen. Hou buitengewoon niet ervan om te klagen maar als je het buitengewoon moeilijk hebt valt het buitengewoon even niet mee allemaal. Toch wil je er buitengewoon enorm je best voor doen om er buitengewoon toch alles van te maken. Ondanks het buitengewoon nare feit dat Ramon vanaf heden geen†baan meer heeft†en ikzelf ook buitengewoon veel spanning op†mijn†werk beleef, dit thuis buitengewoon†ook te merken is, hebben we vanavond onze 21ste huwelijksdag in het restaurant Buitengewoon†toch buitengewoon gevierd.†We hebben elkaar en daar zijn we buitengewoon blij om. Raquel heeft onze slaapkamer buitengewoon leuk versierd, ik pas niet meer in mijn trouwjurk, dat is†buitengewoon†jammer hahaha†maar ben nog wel buitengewoon gelukkig en blij met mijn buitengewoon lieve stoere man. We gaan proberen er buitengewoon optimistisch weer tegenaan te gaan, komt goed, buitengewoon goed!
††††††††††††

"Soms dan slaap je en denk ik aan mijn verleden tijd
Aan de leegte en de zwakte en de eenzaamheid"