Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Jong geleerd....


Nog een foto van vroeger, deze is vanuit ons café. Rian staat achter de bar, ik hing er natuurlijk toen al voor hihi, naast mij Paul, Erik en Hans. Hoe oud zal ik hier geweest zijn, een jaar of vier...?
Crisis
Dichtbij...
Vandaag kreeg ik een telefoontje van het ziekenhuis, aanstaande maandag worden we verwacht. We krijgen dan een intake, een gesprek met de hematoloog en daarop meteen krijgt Ramon de eerste chemobehandeling.

Aan de ene kant zijn we blij dat eindelijk de behandeling start maar aan de andere kant voelt het zo dubbel! Ramon voelt zich nu goed, slikt momenteel 4 paracetamolletjes per dag, that's it! We hopen maar dat het meevalt maar uiteraard houden we overal rekening mee.

Mijn werk geeft me gelukkig alle ruimte, maandag hoeven we ook niet op een ambulance te wachten, we gaan met eigen vervoer! Dit weekend hoop ik dat het lukt het er samen van te gaan nemen, een lekker uitje of zo, misschien een hapje buiten de deur.

Het komt wel heel dichtbij nu...

Foto zegt genoeg!?
Vooruit, ik licht het toch nog even toe... Heb gebeld, 2x, de eerste keer zat ik na 15 minuten toch wel met een 'dode lijn', heb dus nog een keer gebeld. Toen kreeg ik te horen dat ik teruggebeld zou worden. Dat wilde ik NIET maar die mevrouw zei dat het zo druk was blablablabla. Oké wachten dus, een paar uurtjes later kreeg ik EINDELIJK iemand aan die lijn waarvan ik aan de stem al kon horen dat ik iets met haar kon. Ze zocht het uit, ik mocht even wachten en ja hoor! Terug naar het postkantoor, ze mochten de doos openmaken want daarin zat hoogstwaarschijnlijk het contract.

Het spande er nog even om of de medewerkster van het postkantoor hieraan mee wilde werken (had nog een telefoonnummer achter de hand en namen) maar ik heb flink gewapperd met mijn wimpers, deed natuurlijk super aardig en gaf haar alle ruimte om het uit te zoeken. Ze ging akkoord, maakte de doos open en zag papieren. In eerste instantie was het niet wat ze zocht, dat dacht ze, maar na wat zoekwerk in hun werkboekjes was het akkoord, yesssss ik kon naar huis met de telefoon en iemand heel erg blij gaan maken!

Trouwens dat filmpje van gisteren, het openen van die doos.... Ik verheugde me er zo op, vooral die cowboy met paard maar niks, nada, noppe hoor. Dat is dan toch wel weer jammer

 Ine
Een foto met Papa!
Helaas mocht je maar 49 jaar worden...Ben de jongste uit een nest van 7 kinderen. Als we fotoalbums doorbladeren zien we prachtige foto's van de eerste 2, van de 'rest' zijn helaas niet zoveel foto's. Logisch natuurlijk, zo ging dat. Er waren toen ook geen digitale camera's en laten we eerlijk zijn, 7 kinderen!!

Toch was ik benieuwd of er niet meer foto's van me bestonden. Gisteren waren we bij mijn moeder en vroeg erom. Ze dook meteen in oude albums maar kwam niet zo heel veel vernieuwends tegen. Rian was er ook, gaf aan ook nog verschillende albums te hebben en zou ook eens gaan neuzen voor me.

Vanavond, toen ik thuiskwam, lagen er twee stapeltjes met foto's. Sommige herkende ik maar de meeste had ik nog nooit gezien. Er zat er eentje bij die me toch wel heel erg dierbaar is.

Mijn vader en ik!
Hi!?
Hi klinkt leuk maar ik word echt gek van ze! Sorry, even afblazen hier...

Raquel haar abonnement loopt in december af dus gingen we rondkijken voor een nieuwe telefoon. In principe hadden we het liefste bij Vodafone gebleven maar daar is de telefoon die ze wil zo vreselijk duur, dus zijn we voor Hi gegaan.

Via internet hadden we haar telefoon besteld met een daarbij voor haar passend abonnement. De telefoon was meteen leverbaar dus binnen enkele dagen zou deze bij ons aangeboden worden. Echter merkten we de volgende dag dat de telefoon ineens minstens 10 dagen levertijd zou hebben, best een tegenvaller maar het is niet anders...
Zondagmorgen filmpjes

Onze dotjes, lekker voor het raam en maar vogels spotten. Zo lief die staartjes die elkaar steeds weer raken... Yessssss!
Wat een heerlijke dag weer!

Vanmorgen kwam Jeroen, een collega van Ramon en tevens onze vriend, ons een handje helpen met de tuin. Door alle omstandigheden lukt het me niet alles bij te houden en die tuin had écht even een opknapbeurtje nodig. Ramon heeft ook hard meegewerkt, op een gegeven moment hebben we hem gewoon op een stoel gezet hoor, bijna moesten we hem vastbinden. Tja, stier van sterrenbeeld, zegt genoeg hč!?

De tuin is nu zo goed als winterklaar, heerlijk dat het weer gebeurd is. Dankjewel Jeroen, echt superlief dat je ons hiermee een handje wilde helpen!
Marco in de LINDA.

ŠLINDA.


De nieuwe LINDA. viel hier weer in de bus, prachtig nummer ook weer!  Isolde Hallensleben ontmoet Marco Borsato, het is een leuk en uitgebreid interview met verschillende mooie foto's! Aanradertje dus!

Balletjes, belletjes en bolletjes
BalletjesBalletjes staat voor Chispa... Hij heeft echt zulke mooie maar helaas zullen ze een keer verdwijnen. Onze poezen hebben we inmiddels alweer ruim 5 maanden en ze beginnen een beetje interesse in elkaar te krijgen. Dat broer en zus kindjes krijgen lijkt me niet zo'n heel erg goed plan dus heb ik even de dierenarts geraadpleegd.

Hij vond dat we Chispa maar even lekker door moeten laten groeien, Montserratje kon wel aan de poezepil. Vandaag dus even een paar stripjes gehaald, elke week mag ze nu 1 pilletje.

"Ik zit bij jou achterop de fiets
We gaan steeds iets harder ik zie bijna niets"