Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Salsa-les

Vanavond heb ik mijn 8ste salsa-les gehad. Dit nummer wordt elke keer wel gedraaid, het danst zo verdomde lekker. 1 2 3, 5 6 7, héérlijk!!!

Vriendenboekje
Vorige week zag ik op mijn werk een stapel oude vriendenboekjes liggen. Ik haalde er eentje uit het plastic, schreef mijn gegevens erin en vroeg heel lief aan een collega of hij erin wilde schrijven. En dat is leuk!!  Momenteel ligt ie al bij de 6e collega en het blijft geweldig om te lezen. De meeste doen het serieus maar uiteraard kunnen sommige het niet laten het met een lolletje te doen.  Zo vulde er eentje 'mezelf? in bij de vraag; ?Ik speel graag met?.?

Fotokunstjes van Raquel
Kan het niet laten ze steeds weer even te showen... 

Hier weer wat fotokunstjes van mijn dochter die ze samen met haar vriendinnen uithaalt.

Wijnproject Marco Borsato

Al enige tijd hield ik de site in de gaten waar witte, rose en rode wijn besteld zou kunnen worden met een prachtig etiket van Marco erop. 

Aan War Child zal voor elke verkochte fles 1 euro gedoneerd worden. Ik ben dol op wijn, hou erg veel van Marco, krijg wat prachtflessen bij mijn collectie, mag er van proeven en ik steun ook nog een goed doel. 

Héérlijk!!

Hoe slim is je rechtervoet?

Soms zitten er toch wel hele leuke dingen tussen de funmail. Hier ook weer eentje die klopt maar waar ik nog steeds op aan het oefenen ben. Het zal en moet me lukken hoor!

Gespot!

Vorige week tijdens mijn pauze ging ik samen met een collega naar de AH voor wat boodschapjes. Gaby, zus van Dymphna wie vroeger mijn collega was en nu bij die AH werkt, zei dat ze me in een blad gezien had samen met Marijke

Ik werd al helemaal nieuwsgierig uiteraard! Ze vertelde dat ze het uitgescheurd had en wel even ging halen.

Marco, Glashelder!
Een tijdje terug kreeg ik op mijn werk een folder van Interpolis ter informatie welke binnenkort bij onze klanten in de bus zou vallen. Het ging over de Partner & Kind verzekering overlijdensrisico. Geen leuk onderwerp maar natuurlijk wel erg belangrijk om bij stil te staan. We weten één ding zeker in het leven en dat is dat we een keer dood zullen gaan...
Eenvoud

Sinds een tijdje wilde ik weer eens een andere layout. Had helemaal wilde plannen, zocht dagen naar kleurtjes en had die eindelijk ook gevonden. 

Martine wilde al heel graag een header voor me maken, die van haar vind ik ook zo prachtig maar natuurlijk wilde ik Marijke niet passeren die dit al jaren zo lief en prachtig voor me doet. Ze vroeg ook meteen wat voor iets ik wilde.

Vakantieliefde
Op mijn vakantie in september 1986 in Sitges heb ik Ramon leren kennen. We werden door iemand in een discotheek aan elkaar voorgesteld en begonnen samen wat te kletsen, met handen en voeten dan wel te verstaan want Ramon sprak alleen Spaans en Catalaans. Zijn vriend sprak wel Engels en vertaalde alles voor ons. 

We gingen samen uit, lekker eten en zo en alles gepaard met een woordenboekje maar we begrepen elkaar!
Postcodepop was top! (update foto's)

Gisterenmiddag hadden Ramon en ik vrij genomen om lekker op tijd naar Rotterdam te rijden. We zouden gaan shoppen, lekker wat gaan eten en daarna naar Postcodepop in de Ahoy gaan. 

Marco trad op dus het moest wel weer geweldig gaan worden, ik had er reuze veel zin in!

"Neem gerust nog even tijd
Anders krijg je later toch weer spijt"