Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Vluggertje
Heb aan sommige mensen beloofd de foto's online te zetten, hier zijn ze dan. Ook zondag was weer heel speciaal, heb ontzettend genoten met de Vlaamse dames en Hollandse heren. En dan natuurlijk niet te vergeten Marco.... Wat ging ie los, héérlijk!!!
 
Op het einde van de avond was ik helemaal op. Moet eerlijk bekennen dat ik blij ben dat ik een weekje kan bijtanken. Morgen heb ik een vrije dag genomen, donderdags ben ik sowieso altijd vrij, dus nog maar 1 dagje werken deze week. Zaterdag gaan we weer knallen, heb er ontzettend veel zin in!!!
 
Wel dubbel trouwens want dan is het alweer de laatste... Nee, daar wil ik nog maar even niet aan denken!
 
 
Dat ene knipoogje...
Eergisteren had ik echt geen energie meer om een log te schrijven. Aan de foto's hebben jullie wel kunnen zien wat een geweldige plekken we hadden. Ik heb toen ook de avond van mijn leven gehad. Van het begin tot het einde heb ik staan genieten van het concert. Zo erg zelfs dat sommige mensen naar me hebben staan zwaaien en ik het helemaal niet gezien had.... Gelukkig heb ik dat na afloop goed kunnen maken en hebben we bij de hoofdingang nog heel veel plezier gehad, toch Linda !
 
Gisteren was het dan de dag van de dvd opname. Maanden geleden had ik al afgesproken om dit keer ook o.a. met mijn broer Hans te gaan. Hans is dol op Marco en is al verschillende malen met me op pad geweest. Met Marijke had ik ook afgesproken, ze zou blijven slapen en op tijd in Oss zijn. Hans stond klokslag om 2 uur op de stoep en het avontuur richting Arnhem kon beginnen.
Nog een keer!!!
Gisterenavond ben ik onverwachts toch nog een keer naar Marco gegaan. Mijn zus Rian en nichtje Sibel wilden me er zo graag bij hebben... Ze hebben de avond van hun leven gehad. Eigenlijk zij niet alleen, ik heb ook weer ontzettend genoten!!!
 
Klik hier voor foto's. Voor een verslag heb ik helaas even geen energie meer... De foto's zeggen ook heel veel! Morgen- en overmorgen is het weer ROOD 
 
Even een kleine update... Heb goed geslapen, ben weer helemaal fit en moet nog even wat kwijt over die avond. Ik ben namelijk helemaal nat geworden van Marco.....
 
 
Is dit geen plaatje......

Een gigantisch en fantastisch mooi ROOD weekend!
Zaterdag was het dan eindelijk zover! Mijn eerste Symphonica in Rosso concert! Deze avond had ik afgesproken met Sandra, een collega/vriendin van me. Ze had de hele dag vrij gepland want wilde wel eens een dagje Borsato met me meemaken. Toen we bij het Gelredome aankwamen was het al best druk en stonden we dus helaas niet als eerste bij de ingang maar eenmaal binnen hebben we een super plekje kunnen veroveren aan de zijkant op de eerste rij.
Symphonica in Rosso is begonnen!
Momenteel staan er ongeveer 32.000 mensen te genieten in het Gelredome!
 
De hele dag kriebelt het al, zit hier gewoon nerveus te zijn, heb al meerdere keren contact gehad via een sms met mensen die daar nu staan te genieten. Vanavond uiteraard Shownieuws en het NOS journaal gekeken. Ik kan maar 1 ding zeggen en dat is: WAUW!!!!
 
Wat een podium, wat een kick en wat een trots! Morgen ben ik erbij, nog maar 1 nachtje....
War Child 2006
Hahaha, daar kom ik aankakken met mijn logje. Ik had er de tijd nog niet voor gehad en heb toch wat leuke foto's en zo'n geweldige avond gehad dat er echt wel iets over in mijn logje moet staan... Toch!?
18 jaar getrouwd!
Alweer 18 jaar geleden gaven we elkaar het ja-woord in Sitges. Wat hebben we een hoop meegemaakt samen. Hele fijne dingen maar ook moeilijke momenten. Een ding is zeker, we houden heel veel van elkaar. We zijn ook ontzettend trots en gelukkig met onze dochter. Hopelijk mogen we nog heel lang van én met elkaar genieten.
16 oktober 1988 16 oktober 2006
Helemaal zelf gedaan!

Met een beetje hulp van Picasa dan...
 
De foto's heb ik wel zelf gesnapshot en bewerkt. Ik zou zo graag wat meer kunnen en doen op de pc. Ben ook al wat aan het stoeien geweest met photoshop. Maar goed, het begin is er. Ooit, ooit wordt het nog wel wat met me
Na tien komt...
Mogen we even meestralen en trots zijn!?
 
Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het nummer 'Everytime I think of you' op 1 zou komen maar beken, ik ben net zo schuldig als de rest om dat prachtig singletje te kopen hihi! Voor de elfde keer een nummer 1 hit, wauw!
 
Gisterenavond waren Lucy en Marco bij 'Sterren dansen op het ijs' én Marco was bij de TMF Awards. Voor de elfde keer kreeg hij de Award voor Beste Mannelijke Artiest! En dat niet alleen, hij kreeg er ook nog een voor Beste Pop Act en een voor Beste Radio 538 single! Dus tel maar op 3 Awards! In totaal heeft hij er nu 21!!!
 
Had ik al gezegd dat ik trots ben?
 
Nog maar een kleine week en dan begint de tour maar eerst a.s. dinsdag naar het War Child concert. Ik heb er zin in!!!
 
 
"Schieten landen aan flarden
En iedere dag vallen er doden"