Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
I'm back!!!
En ik ben er weer. Ja, ik ben er weer!!!
 
Wat ik nodig had was een feest. Goh dat die dokter dat toch niet wist....
 
Gisterenmiddag zag ik de bui weer even hangen. Met een knallende koppijn naar bed gegaan en zo ook weer opgestaan. Ik zei nog tegen Ramon; 'Het is dat het Marijke is, anders...'
 
Maar goed, na even wat gegeten te hebben ging het wel weer en zijn we richtig Schoonhoven gereden voor een knallend feest ter ere van het 12 1/2 jarig huwelijk van Marijke en Richard!
Ik leef nog!
Ben bij de dokter geweest voor een wondermiddel maar helaas dat bestaat niet... Hij heeft naar mijn longen geluisterd, overal op zitten tikken, in mijn mond gekeken en de conclusie is gewoon een flinke griep. Niets aan te doen, gewoon uitzieken!
 
Het ene moment gaat het redelijk en dan komt ineens weer een flinke buik- en/of hoofdpijn opzetten. Vanmorgen liet voor de aardigheid mijn keel ook weer even iets van zich weten. Ik heb het onderhand wel helemaal gehad, wil weer gewoon werken, boodschappen doen, chatten, lekker laat naar bed en zo. Het enigste wat ik er nu van word is ellendig en chagerijnig.
 
Volgende keer hoop ik weer een gezelligere log te plaatsen maar this is my life at the moment....
Alles heeft zijn voor- en nadelen...
De griep heeft me flink te pakken. Dacht ik eindelijk weer aangesterkt te zijn kreeg ik zaterdagavond toch weer een behoorlijke terugval. Gisteren de hele dag niets gegeten, alleen maar wat kamillethee gedronken en wat water. Diaree, braken, flinke koorts erbij. Mijn hele lichaam doet pijn tot aan mijn tanden in mijn mond...
 
En toch heeft het allemaal ook weer zijn voordeel; ben namelijk al 3 kilo afgevallen!
Plaatjes, echte plaatjes!!!
Stella, Marlies, Raquel en JessyGisterenmorgen lag ik nog te twijfelen in bed of ik nu wel of niet met de meiden naar Marijke en Richard zou gaan om foto's te laten maken. Voelde me zoals al eerder aangegeven niet helemaal lekker. De griep zit er flink in helaas... Maar toen ik die meiden zo zag en alles wat ze aan voorbereidingen hadden getroffen... Ja, het moest gewoon gaan lukken. Dikke trui aan, sjaal om en hup op pad met ze!
Hoi, ik ben Diesel!
Ik ben een Russische Dwerghamster en sinds eergisteren het maatje van Raquel!
 

 
 
 
Fanclubdag van Marco Borsato
De wekker liep om 6.00 uur af. Gezien de gezellige dag die me te wachten stond sprong ik dan ook vrolijk mijn bedje uit. Iets na 7.00 uur stonden Dymphna, Jannie en Dian voor de deur en samen zijn we gezellig naar Westzaan gereden. Na een bijna vlekkeloze reis, we hebben maar 1 keer de verkeerde afslag genomen maar volgens mij was dat toch nog korter, waren we ruim om tijd op de plaats van bestemming.
16 oktober
16 Oktober van dit jaar is wel een hele speciale dag. Het is mijn vader zijn verjaardag, helaas hebben we in 1974 toen hij nog maar 49 jaar was al afscheid van hem moeten nemen. Op dezelfde dag maar dan in 1988 zijn Ramon en ik getrouwd. 17 Jaar alweer! We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar en willen minstens een gouden huwelijk gaan vieren! En dan nog iets waar ik maanden naar uitgekeken heb; de fanclubdag van Marco Borsato!
 
Dit wordt een mooi weekend, we gaan genieten!

Einde van de avond...
Gisterenavond na het eten wordt Ramon onwel. Hij heeft uren boven de wc pot gehangen. Ik vroeg hem of ik hem ergens mee kon helpen maar dat hoefde niet. Ben maar gewoon naar boven gegaan om wat te surfen en te chatten en zo.
Begin van de dag...
Vanmorgen reed ik heerlijk hard meezingend onder het nummer "Binnen" naar mijn werk. Toen ik onze straat uitreed kwam er een collega voorbij rijden en we staken onze handen op. Ze stond bij het verkeerslicht te wachten en ik stond achter haar. Zag haar in de achteruitkijkspiegel kijken maar bleef lekker meezingen en bewegen.
Bellen
Sinds kort hebben wij Skype. Hiermee kun je via de computer wereldwijd bellen. Erg handig, zeer duidelijk en voordelig als je familie en/of vrienden in het buitenland hebt zitten.
 
Nu zijn we bezig een kaartje te kopen van 10 euro om uit te proberen om Ramon zijn moeder in Spanje te bellen via Skype op haar vaste telefoon. Voor die 10 euro zouden we ongeveer 10 uur moeten kunnen bellen met Spanje. Ze heeft dus geen computer en eigenlijk hebben wij onze vaste telefoon alleen nog maar voor haar. Als je dan de abonnementskosten van KPN en de gesprekskosten optelt zouden we toch heel wat kunnen besparen. Ze heeft een mobieltje dus als ze ons wil spreken hadden we al bedacht dat ze dan maar even een sms-je moet sturen. Ja, wij zijn kreatief bezig haha en benieuwd of het allemaal gaat lukken!
 
Heeft er iemand toevallig al wat meer ervaring mee?
 
"Je leven lijkt te kloppen
Zodra je naar me lacht"