Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Nog 1 nachtje......
.... en dan is de fanclubdag. Kan bijna niet wachten, ben er helemaal klaar voor! Marco weet ook al dat ik kom, dat heeft hij gehoord afgelopen donderdag toen hij op het podium stond. Zie op de foto zijn reactie.......


Ja, ze komt echt whahaha!

War Child 2004
Gisterenmorgen rond 11.00 uur stonden Jannie en Christina voor het raam te zwaaien, ik zwaaide terug en Jannie gaf een tekentje of ik misschien de deur niet even op zou willen maken. Ik loop naar de deur en vraag : "Goh meis, heb je geen sleutel dan?" Nou, dat nog net niet hahaha!

We hebben samen een kopje thee gedronken en zijn toen richting Rotterdam gereden. Uiteraard zijn we weer niet direct goed gereden. Nee, dit houden we er wel in hoor. Heerlijk alltijd die omweggetjes die wij maken! Bij de Kuip zijn we de Mc Donalds nog even ingegaan en daar kregen we aanspraak van een jongeman die daar werkte. Hij zag de shirtjes van War Child en vroeg of we naar een concert gingen. Hij vroeg of Marco in de Kuip was vandaag...†We hebben hem als grote fans maar even uitleg gegeven hoe alles zat.

Eenmaal bij de Ahoy†aangekomen vonden we vooraan een geweldig plekje om te parkeren. We zijn direct naar de artiesten in/uitgang gelopen en kwamen daar al verschillende fans tegen. Heerlijk is dat altijd om iedereen weer te zien! Even geknuffeld en bijgekletst en toen zijn we gaan kijken hoe groot de rij al was bij de ingang. Nou, dat viel reuze mee. Ook daar even geknuffeld en bijgekletst en toen zijn we maar even in dat grote winkelcentrum gaan shoppen. We hebben uiteindelijk niets gekocht dan alleen maar wat te eten en te drinken.

Toen we terugliepen naar de Ahoy was het nog niet erg druk. We zijn toen in de rij gaan staan en ook niet meer weggegaan. Dat wachten bij concerten is altijd†erg gezellig, je leert daar weer mensen kennen. We kletsen en eten lekker wat en ondertussen vliegt de tijd voorbij! Ik had een lekker flesje wijn van Cindy gekregen, nou die smaakte ook goed, ik kreeg†het er ook lekker warm van,†nog bedankt Cindy!!

De hekken werden verzet en†zo werd er een vak gecreŽerd waar wij in kwamen te staan. Mensen die nu aan wilde sluiten moesten achter een ander hek wachten. Wij wisten nu zeker dat we helemaal vooraan kwamen te staan. Ik vind dit een heel goed iets. Wij nemen de moeite om vroeg te komen en de mensen van Ahoy waarderen dit en belonen ons met mooie plaatsen. Nu zijn er altijd van die lui bij die toch over de hekken heen klimmen..... Susan, Erik en Mathijs...... whahaha. Wat een schande zeg! Nou, we hebben maar even een oogje dichtgeknepen, het is dat we jullie zo lief vinden en het heerlijk vinden om samen te zijn. Want gezellig hebben we het gehad hŤ!

Eenmaal binnen hadden we dan ook prachtige plaatsen aan het eind van de catwalk. We moesten nog dik een uur op aanvang wachten maar die tijd komen we wel door met wc bezoekjes, eten, drinken, foto's maken en lekker verder kletsen.

Het concert was geweldig! Ik heb o.a. erg genoten van Paul de Leeuw. Oh wat een heerlijke vent is dat whahaha, we hebben daar kinder-, kerst- en Sinterklaasliedjes met hem gezongen! Zoiets kan geloof ik ook hij alleen maar. Veldhuis&Kemper brachten o.a. "Ik voel me zo verdomd alleen" ten gehore. Marco kwam toen ook het podium op en liet op de laatste tonen nog even zijn operakunsten horen. Ali B was ook erg leuk, ik vond die man met dat mutsje op erg goed, jeetje wat een geluid kwam daar uit zeg! Eigenlijk heb ik wel van alle optredens genoten. Marco zelf heeft niet zoveel nummers gezongen, maar "Binnen" was er weer bij. Toch wel ťťn van mijn favoriete nummers!

Rond 22.30 uur was het helaas al weer afgelopen, helaas geen toegift... Voor mij had het nog wel even mogen doorgaan, maar ja aan alles komt een einde.... Susan met Erik en Mathijs en ik zijn nog geÔnterviewd, ben benieuwd of we dat ooit nog ergens terugzien!

En dan naar buiten hŤ, richting artiestenuitgang. Prachtig, elke keer als de deur opengaat is het weer een verrassing welk snoepje er dan naar buiten komt (toch Erik;-) )! We hebben weer heel wat foto's geschoten. Eindelijk heb ik ook een foto met Kees en Ton! Grote wens nu is Giovanni nog, helaas heb ik die niet naar buiten zien komen. Wie ik ontzettend lief en mooi vond was Lieke. Ze vind het zelf ook gewoon ontzettend gezellig om met iedereen op de foto te gaan. Raquel was ook helemaal gelukkig om met haar, Ali B en Boris†op de foto te mogen. Jannie is helemaal gelukkig dat ze met Ali B op de foto staat en er zelfs een handtekening van heeft. Laat die meid maar lekker verder dromen hahaha. Ik zou zeggen raadpleeg mijn fotoalbum door op†de fotocamera links boven te klikken†en geniet mee. Foto's plukken mag hoor, ga je gang!

Op de terugweg in de auto was het lekker rustig, we zaten allemaal nog heerlijk na te†genieten van een geweldige dag!
Morgen heerlijk dagje!
Morgen is het dan zover, het Friends for War Child concert in de Ahoy te Rotterdam. Ik hoef geloof ik niet te zeggen dat ik daar heel veel zin in heb!

Het thema is 'The right to play'. Uiteraard treedt† Marco op maar ook Do, Veldhuis&Kemper, Ilse de Lange, Paul de Leeuw, Boris, Dolf Jansen, Ali B en de Vliegende Panters. Ook zullen er artiesten uit de oorlogsgebieden zijn. Vorig jaar was dat ook zo prachtig. Marco zong toen 'De Speeltuin' met iemand uit zo'n oorlogsgebied.

Jannie en Christina komen ons morgenvroeg ophalen, ja ons, want Raquel gaat ook gezellig mee. Ik had een vraagje op het prikbord gezet voor nog 1 kaartje en het is gelukt!Als er inmiddels niets veranderd is (heb Jannie nl. niet meer gesproken) komen ze rond 11.00 uur hierheen. Toen Raquel die tijd hoorde zuchtte ze en zei: "Ik moet toch niet vanaf de ochtend al in de rij mam!?" "Nee lieverd, we gaan eerst gezellig shoppen!" Haar gezichtje veranderde direct, want shoppen is haar grote hobby! Uiteraard gaan we ook wat lekkers eten en dan duiken we in de rij. Hopelijk is die dan nog niet zo lang als we komen. Nou ja, we zien wel.

De twee andere Mutsen komen ook dat wordt dan wel effe flink knuffen want we hebben elkaar al heel lang niet meer gezien! DaniŽlle moet gewoon werken dus ze komen wat later. Ik hoop dat het hun nog gelukt is om aan staanplaatsen te komen.

Verder komt zowat de halve fanclub geloof ik. Heerlijk om iedereen weer te zien!
Ik op TV?!
Vandaag op mijn werk komt er een klant naar me toe en zegt: "Ik heb jou op tv gezien, je zat in een programma met Marco Borsato!"

Uh, ja mevrouw, uh dat zou wel kunnen, ik ben groot fan van hem. Maar welk programma was dat dan???

Helaas dat wist ze niet meer... ze kon me wel vertellen dat ik zat en dat het erg snel ging. Ze heeft ook nog effe moeten malen wie dat bekende gezicht nou toch was. En ja.....! Ze wist het weer, het was die ene van de Rabobank hahaha!

Ben ik nou beroemd of niet ;-)
Het bestaat echt!!!!!
Enkele weken geleden kwam ik tot de conclusie dat iets gedroomd had over een smeerkaas van Fred & Ed.... zie hier.

Gisteren hoorde†ik van†Raquel dat haar vriendinnetje hierover iets zou hebben gehoord...., vandaag krijg ik nog een hint van DaniŽlle (Pooh)... ben maar eens gaan kijken op hun website en wat zie ik!!!!

Ze hebben de smeerkaas geintroduceerd! Wat moet ik hier nu van denken?!
Papaul
Daar zijn de kazen!!!

Heb echt gelachen, wat een toestand zeg! Marco†deed ook weer zo gezellig mee, heerlijk zoals hij aan de wiegjes zat en genoot van al die lekkere kaasjes!
Gekke bekken
Soms heb je van die dagen....

....verder gaat het wel hoor ;-)
Ikea
Ons heel gezinnetje kan uren doorbrengen bij de Ikea. De servetjes waren weer op dus was het weer tijd voor een bezoekje aan onze favoriete winkel.

We hebben o.a. een mooi vloerkleed gekocht en twee plankjes die je tegen de muur kunt bevestigen. Zie hieronder†hoe gezellig dat eruit ziet!


Jensen!
Ik zou best een keer een champie met Marco willen drinken......
Heerlijke uitzending, ik heb genoten!

Ook erg leuk!"Steeds wanneer ik zei dat ik zou gaan
Kwam jij me toch weer achterna"