Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
The Voice of Holland
Het zijn hele roerige tijden, helaas al langer dan een jaar nu. We vallen letterlijk van het één in het ander, het houdt maar niet op maar proberen zeker onze hoofden boven water te houden. Daarbij hoort dat je leuke dingen moet ondernemen.

Dinsdag was weer zo'n leuke onderneming. Met de meiden afgesproken om naar de opnames van de battles van The Voice Of Holland te gaan.Ik ben ook bij één van de opnames van the blind auditions geweest, daar zaten toen minder goede kandidaten in wat me een beetje beangstigde. Zouden er nog wel talenten zijn? Is het programma niet verzadigd? Na de uitzendingen van de afgelopen weken op tv gezien te hebben, werd duidelijk dat dit gelukkig totaal niet het geval is. Ik denk zelfs dat ik dit één van de leukste, mooiste en ontroerendste TVOH vind van alle afgelopen jaren! Wat een talenten, wat een dijk van mensen en stemmen, wat een kracht en emoties!

Julia sprong er duidelijk uit vorige week. Zo blij dat ze voor coach Marco koos!! Daar kan Marco, zoals hij zelf al zei, zijn seizoen wel mee gaan maken! Maar niet Julia alleen heeft me kippenvel bezorgd, er waren nog tal van anderen. Over de battles mag ik natuurlijk niks verklappen, Julia hebben we helaas niet gezien maar het lijkt me dat zij wel door is naar de live shows.


Heb weer zo genoten met de meiden, ze zijn zo lief en moet niet vergeten te noemen ook zo prachtig, hè Lin ;-)

Het was heerlijk om Marco weer even te zien, dat was verdikke alweer 2 maanden geleden en dat is natuurlijk veel te lang! Gelukkig zal dat nu niet weer zolang duren. Over een maand is de fanclubdag en daar kijk ik zo naar uit!!


Nathalie heeft ons ook nog even voorgesteld aan Ali B, wat hebben we met hem gelachen! Vind het zo leuk dat hij coach van TVOH is geworden, het maakt het programma nóg leuker! Supercoaches dus, superprogramma!
 
Ik zit vanavond weer aan de buis gekluisterd hoor, jij toch ook!?
"Op vrijdag de 13e stap ik lachend op de fiets
En ik kan niet verder kijken dan vandaag"