Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Foto's
Heb wat met foto's, vind het leuk om ze te maken, sta er zelf ook graag op en als ik eenmaal bezig ben krijg ik steeds meer leuke ideeën (vind ik zelf dan) en dan word ik zo enthousiast dat ik gewoon niet meer kan stoppen.

Lekker een wandeling in de bossen of in de polder, camera om mijn nek en schieten maar. Soms lig ik in de gekste houdingen om wat ik zie mooi op de foto te krijgen.

Vorige week waren we bij mijn moeder en had de spiegelreflex bij. Mijn neef, zijn vrouw en hun kleine baby waren er ook, ik moest natuurlijk... Juist foto's maken. 

Op mijn werk werd vorige week, voor een lezing die Erica Terpstra voor de leden gaat geven, een fotograaf gevraagd. Heb er direct op gereageerd, ze hadden nog niemand, nu dus wel. Hartstikke leuk vind ik dit, ook wel spannend natuurlijk, dit is in het theater met heel veel licht maar ik kom daar wel uit. Dat lukt me gewoon. Van deze hele avond mag ik sfeerimpressie maken. Heb daar nu al zin in!

En dan denk ook terug aan die middag dat ik Marco mocht fotograferen toen Paul de Leeuw zijn tegel van Symphonica in Rosso kreeg. Dat was ook wel zo bijzonder.Leuk foto's, om ze te maken en ook erg leuk om naar (terug) te kijken!

Pluk de dag
Dat weten we ondertussen wel dat we iedere dag moeten plukken, proberen te genieten, leven, doen wat je graag wilt doen, vandaag, nu!

Vorige week had ik een lunch met Marja en Bianca, van Bianca kreeg ik een boekje met de titel 'Pluk de dag' waar heel wat mooie uitspraken en gedichten in staan. De lunch was heerlijk, we hebben heel gezellig maar ook fijn gepraat. Na de lunch zijn de dames nog even ons huisje komen bezichtigen en Bianca heeft ook meteen even kennis gemaakt met Ramon en Raquel. Marja belde haar man nog even voor tips voor het fonteintje bij de wc beneden. Onze loodgieter, die volgens Martine zijn diploma bij een pakje boter heeft gekregen, heeft er weer wat moois van gemaakt. Not! Bij het doortrekken van de wc komt het water van de spoelbak als een fontein uit het fonteintje gespoten. Nu zul je zeggen, handig, hoef je de kraan niet open te draaien bij het handen wassen, maar wij denken er toch anders over. Er gaat weer naar gekeken worden, zoals wel wat meer dingen in huis. De tegels op de badkamer bij de kraan van de douche moeten allemaal vervangen worden. Hellup!!! We zijn er helaas dus nog steeds niet maarrrrr het wordt prachtig en straks als alles klaar is zullen we er zeker van gaan genieten.

Afgelopen vrijdagavond hebben we vreselijk nieuws gehad waar we enorm van geschrokken zijn. Helaas weer iemand die dicht bij ons staat en wiens leven en dat van zijn gezinnetje in één klap totaal op zijn kop staat. We leven enorm met hun mee.

Gisteren zat ik op vakantieveilingen en zag twee eersterangskaartjes voor de musical 'We Will Rock You' staan. Ik volg het al eventjes, komt door Sonja, die me op deze site attent maakte, nieuwe hobby erbij zullen we dus maar zeggen. Maar ik gaf dus een belachelijk laag bod op het einde en ik had ze! Straks gaan Ramon en ik lekker de dag plukken. Eerst een hapje eten en daarna naar de musical. Tweede keer vandaag trouwens dat ik een hapje uit ga eten, vanmiddag heb ik op het terras gezeten met het zonnetje op mijn bol, tegenover een lieve en gezellige vriendin.

Juist ja... PLUK DE DAG!

Je moet durven...
Weet niet waar het vandaan komt maar droom al jaren van een oranje trap. Vanmiddag was het eindelijk dan zover dat hij gelegd zou worden. Was best wel nerveus hoor en moest ook heel even wennen maar oh wat ben ik hier blij mee!


Ons huisje wordt heel mooi, althans dat vind ik dan hè, over smaak valt natuurlijk niet te twisten.

Intens

Met Sonja had ik afgesproken zaterdag een dagje Amsterdam te gaan doen, wel of zonder kaartjes maar ik wilde Marco zo graag even zien, knuffelen en bedanken. Had al een oproep voor kaarten gedaan, Sonja ook en die is zelfs nog in de plaats van het bedrijf in verschillende winkels een oproep op gaan hangen. Het was spannend of we erbij konden zijn maar vrijdagmorgen wisten we het zeker. Son had ergens twee kaartjes kunnen bemachtigen. Yesss, we konden bij het concert zijn!!

"Maar heel mijn toekomst
Die nam je mee"