Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Voor Nathalie
Tijdens ons weekendje Vlieland speelde er al één en ander, gelukkig kon je het redelijk goed opzij zetten en toch genieten. Eenmaal thuis ging het allemaal in sneltreinvaart en waren het lange dagen met heel veel onzekerheid, emotie en stress.

Voor en over Marco maak ik regelmatig een logje waarin ik mijn gevoel uit. Bij het maken van het logje van afgelopen zondag moest ik weer aan je denken en wilde wat voor je doen. De afgelopen weken heb ik bijzonder met jullie meegeleefd en voelde me vaak zo machteloos, kon ook niets anders dan af en toe laten weten dat ik aan jullie dacht.

Nathalie wat ik eigenlijk wil zeggen. Jouw liefde, passie en inzet voor Marco en de fanclub, alles komt uit de grond van je hart en dat voelen wij!

Ik wil je graag door middel van dit logje in het zonnetje zetten en zoals je inmiddels wel gemerkt zult hebben, ik niet alleen.

Je bent een bijzonder gedreven, oprechte en mooie vrouw, een linker- en rechterhand voor Marco en voor mij een hele lieve vriendin!

Heel veel sterkte met alle dingen die nog spelen. Succes en veel plezier met de voorbereidingen voor de concerten, die altijd weer te gekke fanclubdag en al het moois wat nog komen gaat.

Heel veel liefs,

Gezellig saampjes
   

Met Nicole en Edwin gisteren afgesproken, lekker saampjes zijn, wij kunnen daar enorm van genieten. Nicole wilde graag een nieuw Italiaans restaurant gaan uitproberen in Venray en daar waren Ramon en ik uiteraard zeker voor de porren. Ach, voor mij was het ook pas de 3e keer deze week dat ik uit ging eten maar ik kan me heel goed inhouden hoor!

Bij aankomst in het restaurant was het ontzettend druk en onze eerste indruk was dat het er niet zo heel erg gezellig uitzag. Door de drukte konden we elkaar ook bijna niet verstaan maar we gingen er het beste van maken. De bediening bestond uit slecht Duits sprekende Italianen, Ramon en ik gooide ons Italiaans accent in het Spaans maar dat verstonden ze ook niet al te best.

Uiteindelijk hebben we met handen en voeten toch gekregen wat we graag wilden en ik moet zeggen, het smaakte heel goed! Enige minpunt vond ik wel mijn hoofdgerecht,  verschillende groenten van de grill, daar had ik me zeker, ook voor die prijs, wel wat anders bij voorgesteld. Voor de lijn was het echter perfect!


    

negen euro vijftig!    

Bij Nicole en Ed thuis hebben we een lekkere kop thee of koffie genomen en nog een gezellig spelletje gedaan. Sinds Vlieland ben ik weer helemaal into the game. We hebben ook het spel 30 Seconds gekocht wat we bijna dagelijks na het eten even spelen. Gezellig, zeer goede oefening voor Ramon in verband met zijn taal maar uiteraard voor Raquel en mij zeker ook leerzaam.

Na heel veel woorden geraden te hebben namen Ramon en ik weer afscheid van Nicole en Edwin, het was weer een heerlijk avondje!


 

Jij maakt het verschil!
In mijn ogen ben je Nederlands beste voorbeeld. Een man die zijn emoties toont, zijn verantwoordelijkheden neemt, heel veel kennis heeft, heel veel kan geven, weet hoe het leven precies in elkaar steekt en daar in alle situaties ook mee om kan gaan.

Je zit in een hele moeilijke periode momenteel en heb enorm veel respect hoe je ermee omgaat. Gisterenavond bijvoorbeeld toen ik dat koppie van je in de poppenkast bij
Lieve Paul zag, ik lag helemaal dubbel van het lachen en de boodschap kwam zo goed over. Doorgaan, aanpakken, blijven lachen! Geweldig!!!

De kaartjes voor de concerten waren binnen no-time uitverkocht, dit geeft aan hoe heel Nederland achter je staat en iedereen het je gunt. Het ontroert me, het maakt me blij en trots, jij maakt het verschil!

We houden van je Marco


 

Uitje Ede, The Silent Army
Donderdagmiddag kwam Judith met de trein naar Oss, ik pikte haar van het station en toen zijn we direct doorgereden naar Ede. Daar aangekomen hebben we haar kaartje opgehaald en een muntje voor de parkeerplaats gekocht.

Aan de overkant van de bioscoop was een winkelcentrum waar we even wat winkeltjes aangedaan hebben. We zochten echter ook een leuk restaurantje maar dat konden we daar in de buurt niet vinden.
Marco Borsato & Friends


Trots en dolgelukkig ben ik voor Marco dat het gelukt is om twee concerten te kunnen geven, dat al zijn vrienden, bandleden, crew en alle organisaties en mensen die ermee te maken hebben dit tot stand willen brengen. Dat mensen die voor Symphonica in Rosso kaartjes gekocht hebben ook daadwerkelijk mogen gaan genieten van Diana Ross en dat er eigenlijk nog veel meer mensen nu blij gemaakt worden met twee wel heel bijzondere avonden met topartiesten.

Zaterdagmorgen 26 september vanaf 10.00 uur kun je
HIER je kaartjes bestellen. Kijk voor meer informatie ook HIER en HIER.

Beide avonden zal ik erbij aanwezig zijn, dit wordt onvergetelijk!  Kom je ook!?Kcal

Ben al een hele tijd aan het opletten met wat ik eet en moet zeggen dat het aardig lukt. Hoeveel ik afgevallen ben weet ik niet maar mijn kleren zitten stukken losser en voel me daar nu al heerlijk bij.

Van de week liep ik met Raquel bij de AH (Hellen heb weer 2 puzzelboekjes erbij) en Raquel wilde graag chips kopen. Ik zag een zakje rijstchips liggen, iets wat ik nog niet kende en las de verpakking. Noemde de calorieen op en hoorde achter me iemand zeggen; "Calorieen, daar moet je niet naar kijken, sporten dat helpt en laat ik me nu toch een hele goede sportschool kennen!" Ik moest lachen, keek om en zag een aardige man in trainingspak waarop met grote letters Sportschool The Wave stond. 

Terechte opmerking natuurlijk maar als ik ergens totaal niets mee heb is het wel een sportschool. Helaas.....

Biologisch BTW vrij


Er is een initiatief gestart om bij wijze van experiment te proberen alle biologische producten BTW-vrij te maken en dat voor een periode van tenminste 2 jaar.

Bij het behalen van 40.000 handtekeningen voor een petitie met dit voorstel, moet het in de 2e kamer behandeld worden.

Als tijdelijk de BTW op Eko-eten wordt afgeschaft, zal de vraag daarnaar toenemen. Als het volume groter wordt, kunnen de prijzen dalen enz.

In navolging van het stimuleringsbeleid in de autobranche, waarbij flinke kortingen worden gegeven op de bijtelling en de bpm van milieuvriendelijke auto's, moet dit verzoek een simpel hamerstuk in de Tweede Kamer kunnen zijn.

Geef je stem via de onderstaande link en ..... stuur deze mail door! Bij 40.000 handtekeningen wordt het in de Tweede Kamer behandeld

www.biobtwvrij.nl

Biologisch beter voor:
? de gezondheid
? de dieren
? de boeren
? het milieu
? onze planeet

Teken jij ook?


Mijn dagje niet....
Sliep al niet lekker, vanmorgen haasten om op tijd op mijn werk te komen. Geen leuke klanten gehad! Tussendoor smsjes gekregen van vrienden die me op de hoogte hielden over Marco. In de pauze zag ik een foto van een huilende Marco, vreselijk, hartverscheurend!

Dan hoor je dat de concerten toch doorgang kunnen vinden, ben je ook wel weer superblij natuurlijk, dat is een heel mooi iets en een win-win situatie. Direct die dagen vrijgevraagd en ook goedkeuring gekregen. En toch, toch sta ik de hele dag op huilen maar ook dat lukt niet...

Morgen voel ik me beslist weer beter, dan is mijn dagje niet gelukkig voorbij!Dit is 1

Vandaag kwam het nieuws binnen dat The Silent Army de Nederlandse Oscar inzending wordt! Na alle ophef eindelijk dan toch gerechtigheid. Het is zo verdiend, meer dan verdiend! 

Lieve Marco, dit is 1


 

Hairspray
Gisteren een heerlijk avondje samen met Raquel gehad. We zijn een hapje gaan eten bij 'De Wereld' en gingen daarna naar de Musical Hairspray.

In Oss zijn vaak de try outs, deze musical gaat namelijk volgende week pas in première. Het is een hele leuke musical, er zit heel veel humor in maar vooral ook hele goede zang. Het was heerlijk om weer een moeder-dochter avondje te hebben, we hebben enorm genoten! Na afloop zijn we nog een glaasje gaan drinken in het theatercafé. Helaas was daar geen Jim te bekennen maar we hebben toch nog een paar leuke foto's weten te scoren ;-)

 


"De liefde ziet geen zwart of wit
Ze kent geen dag of nacht"