Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Zeg 'ns Aaa
Maanden geleden had ik via mijn werk verschillende kaartjes voor het theater besteld waaronder ook kaartjes voor Zeg 'ns Aaa. 

Tot voor ongeveer een maand terug had ik pas besloten wie ik mee zou nemen en mijn zus Rian was de gelukkige. We hadden een kwartiertje voor aanvang bij het theater afgesproken.
Poesje, paardrijden en ik...
Samen met Wigwam!Eigenlijk wilde ik het gisterenavond allemaal al met jullie delen maar ik was totaal afgebrand en ben om half 9 dan ook mijn bedje ingedoken. 

Toch kon ik even van tevoren het niet laten om even die prachtige foto met die poes te showen. Gezien de reacties daarop mag ik wel concluderen dat meerdere met mij het wel een heel lief poesje vonden!

Zo, en nu dan mijn verhaal achter het poesje, de paarden en mijzelf....

Poesje!
Vandaag kwam ik dit poesje tegen, ik was op slag verliefd!

Morgen meer over het poesje en nog andere leuke dieren zoals paarden en een paar hele goede Borsatoruiters!

Wordt vervolgd
Uitstapjes
Afgelopen zaterdag hadden we van de bank een bedrijfsuitje. We konden kiezen uit kaas of kaars maken. Ramon en ik kozen voor het laatste omdat we al ooit op een kaasboerderij geweest waren.

Bij aankomst op Landal Greenparcs 'Duc de Brabant' waar vandaan alles georganiseerd werd waren er al verschillende medewerkers met introducé en stonden er heerlijke appelflappen op tafel en mochten we kiezen uit koffie of thee. Toen iedereen er was werden de groepjes verdeeld. Diegene die kaas gingen maken mochten op de fiets en ons groepje wat voor de kaarsen ging mocht plaatsnemen in een grote huifkar die door een tractor voortgetrokken werd.
Libelle
Vandeweek zat hier in de tuin een libelle me wel heel erg verleidelijk aan te kijken. Hij of zij had duidelijk zin in een fotoshoot dus pakte ik de camera er even bij.

Best mooi gelukt voor een amateurtje, toch!? Krijg steeds meer lol in fotograferen maar dat wisten jullie inmiddels al wel hè...
En wat nu!? Knoop doorgehakt!!
Probleempje...Heb je net een hele grote stap durven nemen, al je trots en schaamte opzij gezet en hulp gezocht. Krijg je een doorverwijzing van je huisarts naar een eerste lijns psycholoog, bel je ze al 2 dagen maar kun je ze niet direct bereiken, om gek van te worden... ;-) Toch maar de voicemail ingesproken, het blijft een grote stap natuurllijk....
De trut!!!
Niet te geloven, maar toch, het leven is keihard!!!

Gisterenavond zaten mijn vrouw en ik aan tafel zo over één en ander te praten, tot het gesprek op euthanasie kwam.

Bij dit delicate onderwerp over de keuze tussen leven en dood zei ik haar: "Laat mij nooit leven als een plant, waarbij ik afhankelijk ben van een machine en gevoed word met een vloeistof uit een fles. Als je mij in die toestand ziet, koppel dan die toestellen die mij in leven houden maar af."

Zij stond op, trok de stekkers van de TV en mijn computer eruit en heeft al mijn bier door de gootsteen gegoten!

De trut!!!

Vrienden en Robbie Williams
Nicole!Ben de afgelopen dagen behoorlijk in de watten gelegd. Kreeg van een koerier een hele grote doos in mijn handen gedrukt. Toen ik de naam Isa erop zag staan kon ik alleen maar huilen. Heb er denk ik een half uur over gedaan voordat ik de doos open kon maken. Had totaal geen idee wat er in zou zitten, kon ook eigenlijk helemaal niet denken, die doos en die naam erop was voor mij al zo'n groot gebaar. Toen ik hem eindelijk open kon maken zag ik veel, heel veel bloemen.  Dit kwam eigenlijk wel zo op het juiste moment. Isa, lieverd, we hebben elkaar al gesproken maar nogmaals, dit vergeet ik nooit meer!!! Kreeg daarna een telefoontje van mijn collega Sandra en al snotterend heb ik haar verteld wat er gebeurd was. Zo lief zoals ze er altijd voor me is! San je bent een schat!
Tot heel gauw!
Dankjewel Isa!! xxxEen tijdje terug vroeg iemand me of ik me ook wel eens klote voel. Mijn logjes zijn over het algemeen altijd erg gezellig en ben ook iemand die positief en blij in het leven staat. Sommige dingen kun je niet afdwingen en natuurlijk gebeuren er in mijn leventje zeker ook minder leuke dingen. Door de leuke dingen probeer ik dat te compenseren en zo houdt dat me allemaal over het algemeen wel staande.

Kom je ook op mijn feestje?
Ik geef een feestje in het prachtige Wijnfort in Lent, bij Nijmegen.

Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom.

Een welkomstdrankje en verschillende overheerlijke hapjes zullen daarbij zeker niet ontbreken. In de Wijnfort heb je een binnenplaats waar we die avond vooral flink gaan genieten en feesten maar voordat we helemaal uit ons dak gaan zullen we eerst samen een heerlijk hapje gaan eten.
"Jij bent altijd zo dichtbij
De engel van mijn hart ben jij"