Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Proost Marco!
Al een aantal jaren volg ik Marco en elke keer sta ik er weer van te kijken wat hij allemaal doet. Neem nou de afgelopen weken. Een overvolle agenda. Hij heeft een nieuwe single uitgebracht, geeft daarover interviews bij radio- en tvprogramma's, heeft het hartstikke druk met repeteren voor de tour maar geeft lekker nog wat besloten concerten weg (goede oefening natuurlijk, maar toch), viert de verjaardag van Senna, neemt alle tijd voor zijn fans en nu gaat hij ook nog even naar Italië om de perfecte wijn uit te zoeken die tijdens Symphonica in rosso geschonken moet gaan worden aan de bedrijven en zakelijke relaties. Dit zijn dingetjes die ik toevallig weet maar ondertussen zal hij het nog druk hebben met het War Child concert, War Child zelf, zijn gezinnetje etc. etc. Hij doet dat toch maar en ik vind dat zó geweldig! Respect daarvoor! Marco, ik neem er eentje op je!
 
Proost!

Wat een weekend!
Marco!Dat dit een heerlijk en heftig weekendje zou worden wist ik.
 
Niets, maar dan ook helemaal niets wat gepland stond wilde ik missen.
 
Gevolg: Moe, maar zó ontzettend voldaan!!!
 
 
 
Everytime I think of you!

Toen ik een heel klein stukje uit dit nummer hoorde was ik helemaal enthousiast, hoorde Marco zingen zoals ik nog nooit gehoord had. Echter toen ik het in zijn geheel hoorde voelde ik even niets.... Stom hè!
 
Maar nu ik hem een paar keer gehoord heb, mijn ogen dicht doe en het Gelredome erbij fantaseer, zit ik hier gewoon even helemaal uit mijn dak te gaan!
 
Jaaaaa, dit nummer is geweldig!!!
Appelgebak en chocoladetaart
Dit is zó goddelijk!Dat Annemarie taarten kan maken als de beste is zeker niet gelogen! Gisteren werden de verjaardagen van Roy en Annemarie gevierd en mocht ik dan eindelijk eens komen proeven.
 
Eergisteren dook er bij de MMS-it van Marco Borsato ook ineens een chocoladetaart op. Toen ik even ging kijken waar die vandaan kwam, en zag dat die ook in Huize Hoose gemaakt was, kon ik bijna niet meer wachten om samen met Marijke de trein richting Almere te pakken.
Emotionele waarde
Vanmiddag op mijn werk werd ik, zoals wel vaker, door Raquel op mijn mobiele telefoon gebeld.
 
"Mam, moet je luisteren. Ik sta nu in de stad en heb een 't shirtje gezien wat ik echt heel graag wil hebben, ik weet het, ik moet eigenlijk nog wachten tot de 1ste oktober voordat ik mijn kleedgeld weer krijg maar straks hebben ze hem niet meer en hij is zó mooi en.. en... en..., mag ik een voorschotje?"

Lucie Silvas over Marco Borsato...
Jaja Lucie, en of Marco dat is! 
 
Ik vind het helemaal geweldig! Marco en Lucie hebben samen een single gemaakt. Het is een cover van het nummer van The Baby's; Every Time I Think Of You. De 19e september zal hij voor de eerste keer op de radio te horen zijn en in het Gelredome mogen we er live van gaan genieten! Of het dak het houdt...? Ik betwijfel het!!!
 
 

Heerlijk avondje!
Edwin, Ramon, Ine en NicoleAfgelopen vakantie in Turkije hebben we Nicole en Edwin leren kennen. Het klikte vanaf het eerste moment en hebben een heerlijke tijd gehad. Toen onze vakantie erop zat en we afscheid namen wisten we zeker dat we elkaar vaker zouden gaan zien.
 
We hebben e-mailadressen uitgewisseld, de url van mijn logje en uiteraard zouden we ook contact via msn houden. Al gauw hadden we elkaar toegevoegd en konden we weer lekker verder kletsen. De klik was er nog steeds en we besloten een datum in onze overvolle agenda's te prikken voor een etentje bij ons.
Het komt steeds dichterbij!
De eerste kaartjes voor de concerten heb ik binnen. Het kaartje van het War Child concert is binnen. Zojuist op de speciale Marco Borsato webshop een prachtig shirtje en een sjaal gekocht.
 
Je zou bijna zeggen dat ik er klaar voor ben. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zó naar de herfst heb uitgekeken hahaha!
Echt, het bestaat nog steeds!
Een koplamp van onze auto werkte niet meer optimaal, het dimlicht of zoiets dergelijks was stuk. Ramon had gisterenavond meteen gekeken hoe het met de rest van de verlichting was. Op een gegeven moment komt hij met een paar lampjes en een zekering naar me toe met de vraag soortgelijke, voor vernieuwing en reserve, vandaag te gaan kopen.
"Dit is jouw moment                         
Dus ga nu maar staan                       "