Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Slapen?!
Lig ik een keer op een christelijke tijd op bed. Ben ik net lekker ingeslapen komt manlief erbij liggen en wil wat aandacht... De tweede poging om te slapen lukt. Lig ik heerlijk te dromen, schrik ik wakker van iemand die in zijn handen aan het klappen is. En niet van geluk of omdat er iemand jarig is of zo. Nee, zo vang je midden in de nacht muggen. Is toch om gek van te worden, pfff. Nou Ramon rust niet voordat ze allemaal gevangen zijn. Hij gaat dan op het bed staan, in de gordijnen hangen en dit alles met alle verlichting die er maar aanwezig is in de slaapkamer. Ik heb mijn hoofd maar onder mijn kussen gedaan en op naar de derde poging. Ja, heerlijk ik droom weer! Maar helaas weer voor korte tijd. Nu dochterlief, de laatste tijd staat ze op onchristelijke tijden op. Ze vindt het heerlijk om 's morgens heel vroeg te leren. Ik heb daar geen moeite mee, als zij dat fijn vindt maar misschien wel fijn als ze dan wat zachter doet en de hond niet naar boven haalt. Door een lik in mijn gezicht was ik wederom wakker...
 
Goedemorgen allemaal!!!
Meeting 'Dingenliefde'
Oh wat heb ik genoten van deze prachtige zondag! De organisatie was super, het was helemaal af! We hebben een speurtocht gedaan, 'Dingeliefde' bezocht, lekker gegeten en gedronken, prijzen gewonnen, gekletst, geknuffeld, heel veel foto's geschoten. Alom alles gedaan wat een mens goed doet! Geniet mee van een paar leuke pics ;-)
 
 
 
Quote ligt in de winkel!
Vanmorgen lag ik op bed en iets in me zei dat ik naar de site van Quote moest surfen. Of het voorgevoel was of zo weet ik niet maar er stond een leuk bericht, namelijk dat hij vanaf donderdag 22 september in de winkel ligt. En laat het dat nu toevallig vandaag zijn!!!
 
Ik sprak tijdens dat surfen met Marijke op MSN en kreeg het direct erg warm, mijn hartslag was ook iets hoger dan normaal. Ik geloof dat ik nog nooit zo snel gewassen en aangekleed ben als vandaag hahaha!
 
Zoeffff naar de winkel en bladeren maar... en jaaaaa op pagina 54 begint het en op pagina 60 sta ik te pronken met mijn verzameling! Ik kon me nog net inhouden om het niet meteen even aan de verkoopster te laten zien en liep met een big smile terug naar mijn auto.
 
Het stuk heet: "Achter de Sterren." Het gaat o.a. over de marketingstrategie achter de BN'er en hoeveel de bestverdienende presentatoren, schrijvers en reclamestemmen verdienen.
 
Ga jij hem ook even doorbladeren of zelfs kopen als je hem ziet???
 
©QuoteIne Kocken (1963) is inloopadviseur bij Rabobank en fan van Marco Borsato. 'Ik volg Marco al sinds zijn eerste hit. Maar toen ik in 1997 internet kreeg, kwam ik via zijn website in contact met andere fans en dan word je er gewoon ingezogen.'Spendeert 'zeker 500 euro per jaar, vooral concerten en reiskosten tikken aan'. Haar grootste wens is om met Marco mee te gaan naar Curaçao', waar de zanger elke twee jaar optreedt. 'Maar ja, dat kost 1200 euro en dat is best veel als je ook een gezinnetje hebt'.
Goed lezen...
Vanmorgen kreeg ik een mail van een collega. Vind het zo leuk dat ik hem hier met jullie wil delen!
 
Hieronder iets over onze Nederlandse taal.
Zo moeilijk is Nederlands niet, je moet alleen maar goed lezen.

ANTILOOP = middel tegen diarree
BEDACHT = naast bed nummer zeven
ACHTERAF = min acht
CONTINENTEN = inenten op een delicate plaats van het lichaam
PAPIER = zwaarlijvige Ier
MINISTER = heel kleine ster
KRAKELING = zoontje van een inbreker
PROFEET = professor aan tafel
KAARSRECHT = recht om kaarsen te vervaardigen
VERTROUWEN = In het buitenland trouwen
UURWERK = werk dat per uur betaald wordt
MINIMAAL = kleine maaltijd
PANAMA = vader laat moeder voorgaan
KIESKEURIG = tand in goede staat
MISLEIDER = priester
POLITICUS = zoen van een politieagent
EILEIDER = autoritaire kip
KOEPON = nachtgewaad voor rund
OORDEEL= lel van oor
PALING = vader van chinees meisje
SUPER-DE-LUXE = onbetaalde benzine
UITDRUKKING = einde van constipatie
VERZUIPEN = drinken in het buitenland
THEOLOOG = Theo vertelde de waarheid niet
UITZONDERLIJK = begrafenisondernemer op reis
Saai leventje...?
Gisteren belde mijn teamleidster of ik vandaag en morgen naar een ander kantoor kon om te helpen. Geen probleem uiteraard, leuk juist om weer met wat andere mensen te mogen werken.
 
Vanmorgen dus naar het 'Service Center.' Normaal gesproken sta ik in de bankhal maar nu stond ik de klanten telefonisch te woord.
 
Op een gegeven moment vraagt een collega naar de foto van Marco, Raquel en mij die ze in mijn werkmapje ziet zitten: "Is dat Marco Borsato?!" "Ja, dat is Marco inderdaad!"
 
Goh, hoe kom je daar nou toch aan vraagt ze me...
Kiekjes
In ons gezinnetje wordt er nogal wat gefotografeerd. De een vindt dit leuk en de ander weer dat. Vanmorgen ben ik eens wat gaan ordenen en kwam op de camera o.a. deze foto's tegen...
Salsa
Gisterenavond hadden we een uitje met de afdeling. We wisten dat er een etentje bij zat maar dat er nog wat bijhoorde was een totale verrassing.
 
We kregen van een hele leuke man Salsa-les! Oh wat hebben we genoten! En oh, wat krijg je het daar warm van haha! En nog leuker, iets wat ik niet wist van mezelf; ik voel dat ik het kan, ja voelde het ritme en kon er geen genoeg van krijgen! Misschien moest ik eens gaan kijken om wat lessen te gaan volgen.
 
Zou ik dan ooit nog sportief worden...?
Jannie!
Toet, toet!Vandaag is Jannie op visite geweest. We hadden elkaar een hele tijd al niet meer gezien of gesproken en hebben dat eens even flink ingehaald!
 
We hebben heel veel bijgepraat en daardoor vergaten we bijna de tijd. Onze maagjes lieten wel even weten dat er gegeten moest worden. Daarom hebben we gauw de auto gepakt en zijn we in het centrum naar een bar/restaurant gegaan. Jans had een heerlijke Ceasar Salad en ik een Club Sandwich de Luxe. Dit was echt smullen hoor!
 
Na het eten zijn we even het centrum ingegaan. Bij een winkel zag ik een massagekussen waarmee ik me al helemaal zag zitten/liggen maar toen we keken wat voor batterijen erin moesten en hoe de boel in elkaar stak gaf de verkoopster al aan dat zij hem nooit zou kopen.. Het was echt een ding van niets zijn zei ze.
 
Ach, wel eerlijk natuurlijk en ik heb weer 5,99 euro bespaard. Aan de andere kant is het idee wat ik bij dat kussen had wel weggenomen. Nu heb ik helemaal niets... Hoewel ik heb een paar Spaanse sloffen. Ze waren al betaald door Jannie voor ik er erg in had. Elke keer als ik nu lekkere warme voetjes heb zal ik aan haar denken!
 
Op een gegeven moment kwam ik op het idee om Dymphna eens gezellig op te gaan zoeken, zo gezegd, zo gedaan. Dus wij richting winkelcentrum. We wilden de winkel insluipen maar Dymphna zou Dymphna niet zijn als ze ons op 100 meter afstand al aan voelde komen...
 
We hebben even wat van de collectie daar bekeken, gekeken hoe de onderbroeken en stings daar over het hoofd getrokken konden worden etc. etc. Ja, het was weer heel erg allemaal... heel erg gezellig!!!
 
Jans, ik hou van je lieverd
Drukke week
Ine en Lotte, lol!Vanavond ga ik echt vroeg naar bed, het is een ontzettende drukke week. Zondag bij Marijke en Ries geweest, maandag en dinsdag cursus gehad, morgen en vrijdag nog werken, morgenavond komt Susan, donderdag mijn dinnetje Jannie, vrijdagavond een teambuilding vanuit de bank, zaterdag even niets (het huis wil dan misschien wat aandacht) en zondag heb ik Raquel beloofd om naar Amsterdam te gaan om lekker te shoppen!
 
Ine en MarijkeOver mijn sollicitatie weet ik dat ze nog geen keuze hebben kunnen maken. Alle kandidaten zijn geschikt wat het zeer moeilijk maakt. Ze laten nu iemand van buitenaf mee beoordelen. Misschien moeten we nog een test doen of zal personeelszaken uiteindelijk toch de beslissing gaan nemen. Het blijft spannend dus....
 
Ik blijf nog steeds ontzettend genieten van de foto's die zondag geschoten zijn en heb er daarom nog maar een paar hier neergezet.
 
Tot de volgende update!
Paalliggen...
Fotomodellen
Horen Zien en ZwijgenMaanden geleden opperde Marijke het idee om eens een dagje af te spreken met Bennie en Erik. Die twee zijn ook ontzettend veel met fotografie bezig net zoals Ries. Marijke, Lotte en ik zouden model staan.
 
Vandaag was het dan zover. Bennie en Lotte kwamen klokslag 10.30 uur hier de straat inrijden. We hebben even wat gedronken en zijn toen richting Marijke en Ries gegaan. Daar aangekomen hebben we even iedereen verwend met kadootjes; bloemen voor Marijke, kaarsjes voor Ries (romantisch) en voor Luuk en Lotte een leuke DVD. Erik was ook net aangekomen dus de boel was compleet!
 
Stoer!Ries begon al met de eerste instructies voor de fotografen en ondertussen zijn alle aanwezige dames in het huis de honden uit gaan laten want die moesten toch even wat uurtjes alleen zijn. Toen iedereen zijn boeltje bij elkaar had zijn we naar een prachtig meertje op zo'n 20 minuutjes rijden gegaan.
 
Luuk en Lotte hebben daar heerlijk gebadderd. Die hadden het ook reuze naar hun zin. We kwamen ook nog wat mensen tegen met een hond, nou die staat pas veel op de foto hahaha! Maar goed, de fotografen hadden de tijd want wij dames moesten ons natuurlijk even omkleden en opfrissen voor de tweede sessie.
 
Lekker stoeienUren hebben we daar rondgelopen en geposeerd, het was ontzettend gezellig, hebben ook de grootste lol gehad.
 
We kregen allemaal toch wel erge trek dus hebben we er uiteindelijk een eindje aan gebreid. Bij een patatzaak wat lekkers gehaald en onder het genot daarvan hebben we de resultaten van de heren bekeken. We mogen wel zeggen dat ze ontzettend hun best gedaan hebben!
 
Kus!Aan alles komt een einde... na wat heerlijke knuffels van Luuk, Lotte, Ries, Erik en Marijke zijn we weer richting Oss gereden. Bennie en Lotte hebben hier nog wat gedronken, de foto's nogmaals bekeken en toen ook richting huis gegaan.
 
Lieverds, het was superrrrr! Dit doen we gauw nog eens wat mij betreft!
 
X Ine
 
P.s. Meer foto's volgen gauw!
"Hoe vertel je iemand
Dat de aarde niet meer rond is"