Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Grafisch tablet
Gisteren heb ik ik een grafisch tablet bij de Aldi gekocht. Echt leuk hoor! Nu nog even oefenen en kijken wat het allemaal nog meer kan. Mijn kunsten zullen zeker vertoond worden op mijn logje ;-)
 
Fred & Ed
Een paar weken geleden zag ik in een supermarkt smeerkaas staan van Fred & Ed. Ik stond te twijfelen of ik het nu wel of niet zou kopen voor Raquel. Ze vindt die dubbelpasta zo heerlijk en ja, smeerkaas is toch ook wel lekker en goed....
 

Ik heb het niet gekocht omdat ik het toch wel prijzig vond. Achteraf bedacht ik me, altijd maar chocoladepasta op het brood is ook niet zo best. En omdat ze die tubes zo leuk vindt... Laat ik me er maar eens eentje aanschaffen om te proberen.
 
Zo gedacht maar niet zo gedaan..... Bij alle supermarkten waar ik normaal kom zag ik hem ineens niet meer staan. Vreemd hoor, maar ja, kan gebeuren. Afgelopen zaterdag moest ik nog wat boodschappen doen en Raquel liep al helemaal warm voor die smeerkaas van Fred & Ed. Maar nog steeds niets te bekennen. Uiteindelijk dacht ik me de winkel te herinneren waar ik het dan gezien had. Raquel met wat geld die winkel ingestuurd, maar het duurde wat langer dan ik verwachtte en heb toen toch maar een muntje in de parkeermeter gegooid om haar even uit te leggen waar ze die smeerkaas uit de koeling moest halen.... Toen ik binnenkwam stond ze alweer met een andere smeerkaas in haar handen. 'Nee, lieverd' zei ik nog... hij staat daar ginds! Niet dus......
 
Ik begon nu toch echt aan mezelf te twijfelen, Raquel vond die andere al lang goed, maar ik zou mijn Fred & Ed smeerkaas vinden! De auto weer gepakt, en ja.... nu wist ik het zeker.. dan moet het de AH in de stad geweest zijn.. "Blijf maar zitten Raquel, mama is zo terug...." Helaas, daar hadden ze hem ook niet! Dit kan toch niet waar zijn, heb ik het dan gedroomd!!!!!
 
In die winkel gauw op een ander produkt gekeken, op de ene tube stond: 'Probeer ook onze heerlijke aardbeienjam, weer een andere probeer onze overheerlijke pindakaas.....' Ik heb ze allemaal bekeken maar op geen één stond: 'Probeer nu onze overheerlijke smeerkaas..!?'
 
Er stond wel een website bij en heb die goed onthouden om direct thuis na te gaan hoe het met mijn smeerkaas zat!
 
Grrrrr, hij schijnt dus niet te bestaan, ik moet het dan echt gedroomd hebben.......%&#%#$#
 
Ik kan het nog steeds niet geloven.... ergens op deze pagina staat:
 
Nieuwe Fred & Ed produkten:
Natuurlijk is Food Sense druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe produkten om onder het Fred & Ed merk te introduceren. Hier volgt binnenkort meer nieuws over!
 
Ik heb nog hoop, misschien ben ik wel helderziend.......
Weet jij het?

Wie is die vrouw achter Erik?
 
Een ding kan ik wel vertellen, het is dikke mik......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Update....
 


Zo, hier even een klein verslag van gisterenavond/nacht. Erik en Susan zijn dus gezellig op visite geweest, we hebben heerlijk bijgekletst onder het genot van een hapje en drankje.
 
En ja, ik mag het dan gaan vertellen aan iedereen, volgens mij weet iedereen het al..., maar Susan en Erik hebben verkering. Leuk hè, het is echt een geweldig stelletje. Ik hoop dat ze heel gelukkig met elkaar worden, maar dat zit volgens mij wel goed. De vonken springen er vanaf
 
Raquel en Erik hadden nog wat leuke kaarttrucs gedaan, het was echt een hele gezellige en geslaagde avond!
 
 
Ine
Warchild

 
 
Marco en Leontine
Op zich wel een leuke samenvatting van Marco en Leontine bij "Rijk en Beroemd", alleen hadden ze van mij niet zo over die uro's hoeven blijven doorzeuren...

 
Toen ik deze snapshot van het oog van Leontine gemaakt had moest ik direct aan een andere denken.... Wel mooi zo naast elkaar!
 
Hart in Aktie

Gisterenavond was er een aflevering van Hart in Aktie van Wendy van Dijk.
 
Brrrr kippenvel en tranen met tuiten....
 
Het ging o.a. over een meisje wat op 20-jarige leeftijd zichzelf van het leven heeft beroofd. Ze was een grote fan van Marco Borsato en putte veel kracht uit zijn liedjes.
 
Haar ouders werden op Curaçao uitgenodigd om een concert van Marco bij te wonen. Ze hebben hem ook verschillende keren ontmoet. Hij ging hier geweldig mee om. Gewoon zoals Marco... open, oprecht, eerlijk en medelevend. Hij blijft mijn kanjer, wat heb ik een respect voor die man en ben ik trots op hem!
Wat zou je doen/Nooit meer een morgen
Zojuist heb ik de clip aangevraagd op the Box en binnen 3 seconden was hij al te zien! Het viel niet mee om mooie snapshots te maken want het gaat allemaal heel snel. Maar hieronder toch een paar shots, alleen al voor de sfeer ;-) Heerlijk nummer overigens, ga hem zometeen ook halen bij de Free Record Shop!!  
 
 
Een van mijn lievelingsliedjes...
Marco heeft ontzettend veel prachtige nummers. Maar deze vind ik wel heel bijzonder mooi, hier krijg ik echt kippenvel van! Helaas heeft hij hem niet gezongen in het Sportpaleis en de Kuip. Ik hoop ontzettend dat hij hem ooit nog uitbrengt en/of zingt bij concerten!!!
 

Zeg me wie je ziet
Wanneer je naar me kijkt
Als je het met vroeger vergelijkt
Krijg je dan nog steeds
Zomaar kippenvel
Of tranen van geluk
Heb je die nog wel
Vieren we nog feest
Of teren we alleen op wat er is geweest
 
Zeg me wat je voelt
De muur waar ik op stuit
Ik kom er niet doorheen dus schreeuw het uit
Voel je je alleen
Of door mij ontkend
Zeg me alsjeblief
Waarom je hier nog bent
Vind je het nog fijn
Wanneer je wakker wordt
Om dicht bij mij te zijn
 
Als je bij me blijft
Doe het dan bewust
Luister naar je hart
Wanneer je mond de mijne kust
En als je 't niet meer weet
Vraag het aan de tijd
Vecht je voor geluk
Of tegen eenzaamheid
 
Voel je niet alleen
Zie je dan niet door je tranen heen
Hoeveel ik van je hou
Dat ik naar je verlang
Ik weet niet wat je voelt
En dat maakt mij zo bang
Zeg me wie je ziet
Wanneer je naar me kijkt
Ik heb jouw ogen niet
 
Zeg me wie je ziet...
Hahaha...

Van je hondje moet je het hebben!
 
Het blijft een vreemd beestje die Kiki.... ;-)
 
 
Lekker picknicken!
Lekker picknicken op een boomstam midden in de natuur. Truitje of jasje is wel gewenst, maar het is oh zo heerlijk om nog buiten te zijn!!
 

"Wat is jouw hart
Als het stopt, niet meer klopt, als het niet meer is toegewijd"