Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
This is the Voice of Holland!
Ben ik nog niet bekomen van Hasselt... Want oh, wat was dat leuk hè Marco! Beland ik gewoon weer in een ander te gek avondje!!

Mariëtta wilde toch nog wel graag naar de opnames van The Voice of Holland, en eigenlijk ik ook wel. Mijn agenda liet het ook toe, want die puilt werkelijk uit ook mede doordat ik meer uren ben gaan werken. De beslissing was dus zo genomen en we bestelden de kaartjes.

In de tussentijd hadden we natuurlijk leuke voorpret en keken we uit naar ons afspraakje. Op twitter mocht ik genieten van een onwijs te leuk filmpje van Marco met zijn nieuwe AR Drone, geweldig om te zien en zo lief hoe hij me daar op het einde nog een keer bedankte. In Hasselt had hij dat ook pas 38 keer gedaan hihi. Nu, duidelijk dat Marco er wel heel erg blij mee is. En dat maakt mij natuurlijk ook weer heel erg blij!
Rrrrrrimpelrock!
Rimpelrock, ja ja het bestaat echt! Net als rimpels.. Een festival ook voor mij om dus bij te mogen wonen maar laat ik eerlijk zijn, ik ging daarheen omdat Marco er natuurlijk optrad.

Voorafgaande aan deze dag had ik een paar 'onderonsjes' met Marco op Twitter en dat ging zo;
Floriade
Ik hou van bloemen, ik hou van cultuur, ik hou van mensen en van de natuur.

Dan is het ook logisch dat ik heel graag met vrienden een bezoek wil brengen aan de Floriade! 

Het is alweer eventjes geleden, loop-enorm-achter-logje-weet-je-wel-druk-druk-druk, maar dat lees je allemaal nog wel, ik log alles bij! ;-)

Sonja had vrijkaartjes waar ze niets mee deed en daar maakten we heel dankbaar gebruik van. Hilda en Jan hadden we al een hele tijd niet meer gezien, dus een mooie gelegenheid om weer eens af te spreken.

Een datum prikken blijft lastig maar het is ons gelukt! Ik had er speciaal nog een dagje vakantie aan vast geplakt en zo werd het dan ook een heerlijke afsluiting van mijn vakantie.

We hadden aan Jan en Hilda perfecte gidsen, ze kennen de Floriade op hun duimpje omdat ze er al vaker geweest zijn en hun zoon Bas er ook werkt.
"Alles wat voor mij van waarde was
Is waardeloos gemaakt"