Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Weekend
De DomVrijdag was het lekker laat geworden en zaterdag was het vroeg weer op. Na al maanden iets met DaniŽlle te willen plannen was het zaterdag dan een feit. Een centraal punt in Nederland, Utrecht, twee meiden, lunchen en shoppen, dat is heel leuk!

Heerlijk geluncht bij De Winkel van Sinkel. De klokken luidden van de Dom, verdomd hard moet ik zeggen. We zaten op het terras in het zonnetje maar nadat de klokken uitgeluid waren begon het ook te regenen. We zijn toen een paar tafeltjes naar achteren verhuisd en genoten van ons heerlijk luxe broodje.
Yes, hebben, zien!
Later deze avond zag ik het super gave leuke nieuws op de†website van Marco†dat er een DVD van de laatste concertreeks 3Dimensies op 21 oktober verschijnt en op 25 november een verzamelalbum van al zijn nummer 1 hits!

Kan niet wachten dit te zien en te horen. Weer even terug naar die heerlijke tour en al zijn prachtige nummers!

Maar eerst nog The Voice Of Holland.....†
Nieuwe kamer
In hetzelfde studentenhuis maar een andere kamer voor Raquel. Deze kamer is ook weer tijdelijk omdat een huisgenoot een half jaar op stage gaat.†

Vanmorgen hadden we afgesproken om 11.00 uur te vertrekken. Wat een noodweer onderweg! Eerst naar de Ikea voor een bureau. Een blad en poten is voldoende, het is allemaal maar tijdelijk. En dan moet je bij de Ikea zijn natuurlijk. Voor ? 17,50 vonden we dat ook daar! Uiteraard belandde er ook nog een dekbedovertrek, een paar vazen en nog wat ander klein grut in de winkelwagen.†
Mijn week....
† † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † wandelen†
† † † werken † † † † † † † † † † † † † † † † lekker eten en drinken
† † † † † † † †slaapgebrek † † † † † † † † † † † † † † †genieten
† † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † vreemde dromen
† † † † † † † † † † vriendschap† † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † ††teleurgesteld
† † † † †schoonheid † † † † † † † † † † † † † † †spanning
† † † † † † † † † † † † † † †boos † † † † † † † † † † † † † † † † † ††† † poliep

† † † † † † † † †opvliegers † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † ††g12


This is the voice of...
Afgelopen dagen heb ik drie uitzendingen bijgewoond van The Blind Auditions van het tweede seizoen van The Voice Of Holland. Een programma waarvoor ik iedere uitzending aan de buis gekluisterd zat en weer zal zitten. Nu Marco dit seizoen coach is wil ik er uiteraard ook live iets van meemaken.†

Zondag met Ramon en Raquel naar de opname geweest. Veel kandidaten voorbij zien komen, hele goede, leuke maar ook minder leuke en goede. Donderdag met Sonja er een gezellige dag van gemaakt met maar liefst 2 uitzendingen achter elkaar. Het ene was afgelopen, we maakten een rondje en sloten weer achterin de rij aan.

Iedere uitzending was uniek. Veel talent maar wat hebben we ook veel gelachen. Van Velzen in combinatie met Nick & Simon maar vergeet alsjeblieft de droge humor van Angela Groothuizen niet en tja, Marco, dat is gewoon dť kers op die hele taart!


Ik heb zwijgplicht, dus teveel kan ik er niet over vertellen maar dat het super leuk is, er heel veel talent rondloopt in Nederland en Marco het als coach onwijs leuk en goed doet, dat mag ik beslist wel verklappen! En dat we hem na afloop nog even zagen ook...


Onze eerste foto (met mijn nieuwe G12)


Vanaf 23 september op tv, The Voice Of Holland!!!


Zoek de verschillen
Leef je uit......†Met dank aan Hellen†

Rara....
Een typisch 'ding' van Ramon weer... Enig idee waarvoor hij dit gemaakt heeft en voor gebruikt?


Boel Veel
Een paar weken geleden is Ramon na 3 maanden weer op controle geweest in het ziekenhuis. De vervangende arts was net als wij erg optimistisch. Enige wat altijd spannend blijft is de uitslag van de M-proteÔne waaraan de ziekte gemeten wordt. De uitslag hiervan duurt altijd zo'n 7 tot 10 dagen en we hebben de afspraak; geen bericht, goed bericht. We hebben geen telefoon gehad, dus we mogen weer opgelucht ademhalen en dankbaar en blij zijn dat alles goed is! Op 17 oktober staat er weer een nieuwe afspraak.


"En ook al lijkt de weg soms nergens naar toe te gaan
Hij leidt ergens heen"