Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Uit en thuis
Sinds 10 augustus ben ik thuis, probeer uit te rusten en alles weer op de rails te krijgen. Iets wat behoorlijk tegenvalt, mijn lichaam en geest geven met regelmaat signalen af die ik onmogelijk nog kan negeren.

Boodschap van de arts is om te ontspannen en leuke dingen te ondernemen. Iets waar ik, vooral in het begin, heel erg veel moeite mee had. Was mijn huis niet uit te krijgen, ging erg makkelijk want ik was alleen thuis, zocht meer de stilte op en zat me druk te maken en alleen te voelen. Helemaal niet nodig, heb heel veel lieve mensen om me heen, het is me gewoon overkomen.

Binnenkort start de sessie met een psycholoog, iets waar ik naar uitkijk. Ik heb er behoefte aan om mijn verhaal te doen en daar professioneel bij ondersteund te worden. Sta met mijn armen wijd open om iedere handvat, tip of wat dan ook maar te ontvangen want hoe ik me nu voel, zo moe, totaal op, dit kan niet, dit wil ik niet.

Lief bezoek

Mij ging het niet lukken om naar Vlaanderen af te reizen dus werd er besloten dat Vlaanderen hierheen zou komen. Heel even leek het vanwege het noodweer niet te lukken maar ze hebben het getrotseerd, voor mij! Zo lief, zo bijzonder lief, fijn en gezellig dat ze hier waren!Stralende meiden, net als de zonnebloemen die ze meebrachten, ze fleuren alles op!

Chocolat
Vanavond komt de film Chocolat om 20.30 uur op NET5. Jaren terug zag ik deze mooie film. Wat me er het meeste van bijgebleven is, is dat de hoofdrolspeelster, Juliette Binoche, me zo aan Leontine Borsato doet denken. Vind je ook niet? Kijk maar eens...


Bij het zoeken naar deze trailer, kwam ik nog een heerlijk filmpje tegen. Mensen die lijnen kunnen dit beter overslaan.

O(ma)
Afgelopen woensdag zijn Raquel en Simon weer teruggekomen van de vakantie in Sitges. Helaas voor hun zit het er nu op maar ik vond het heerlijk om mijn dochter weer in mijn armen te sluiten. We hebben de laatste dagen dan ook heel veel samen doorgebracht. Ze slaapt zelfs al 2 nachten naast me, dat heeft verschillende redenen hoor maar ik vind het heerlijk om naast haar te liggen.

Ramon komt a.s. zaterdag naar huis en dan zijn we eindelijk weer compleet. Ze hebben o(ma) enorm verrast op haar 80ste verjaardag. Ze was zo blij en daar ging het om!

Ramon geniet nog even samen met haar na, ze zijn naar het strand gegaan, iets wat zijn moeder al heel lang niet meer deed. 's Morgens vroeg zijn de oudjes er te vinden en volgens Ramon vindt ze dat toch wel heel erg leuk. Verder vermaakt hij zich met vrienden en de familie en geniet van het mooie Sitges. We missen elkaar wel hoor, nog vijf nachtjes!Toegeven
Soms gooi ik er een log uit, blijf ik maar typen en vertel ik van alles. Leuke foto?s erbij, eigenlijk best wel mijn ding. Vind loggen gewoon hartstikke leuk en fijn, weet ook dat het veel gelezen wordt. Het is de laatste jaren een deel van mijn leven geworden, mijn dagboekje, in zoverre waarbij alleen ikzelf precies weet hoe of wat.

Soms (net als vandaag) schrijf ik wat meer dan dat ik zou 'willen' en soms lees je niets, ben ik dagen, soms wel weken heel stil.
Dat stille hoort eigenlijk niet zo bij mij, dan kan ik me gewoon even niet zo goed verwoorden.
Gay Pride
Een paar weken geleden gaf Hans aan dat hij het wel een keer leuk zou vinden om naar de Gay Pride in Amsterdam te gaan. Had net die dag een afspraakje met Angelique staan maar die konden we een dagje verzetten.

Marina ging ook mee, ze had zich beter voorbereid dan ik. Ik had de weersvoorspellingen wel gezien. Af en toe een bui. Nou, die kan ik aan maar was toch wel blij met haar regencape.
Vasthouden
Kijk ze nu eens daar! Vanavond via Skype gezellig met Spanje gesproken, ze hebben het heel goed naar hun zin.
 
Raquel en Simon zijn vandaag een beetje te lang op het strand geweest, stelletje toeristen, garnalen hahaha!

Zaterdagmiddag gaat de hele familie (o)ma's 80ste verjaardag eens goed vieren. Ramon noemde vanavond het restaurant. Dat wordt genieten!

     

    

Zelf heb ik ook een paar leuke dagen. Gisteren verjaardag van Jody, was erg gezellig, veel gelachen ook en vandaag heb ik een super relaxed en heerlijk dagje met Angelique doorgebracht. Fietsen, picknicken, heel erg lang picknicken, roseetje erbij, mooie plek, heerlijk weer, enorm gelachen, fijn gepraat, deed me goed, deed haar goed.

Voel me, voor het eerst in weken, weer eens goed. Dit wil ik heel graag vasthouden, op naar de goede, betere tijden!? 

Grote meid
Ze hebben 10 minuten vertraging, dat is nog te doen. Het is me een partij druk op Schiphol, jeetje wat een hoop vluchten. Ons afscheid was best moeilijk, vooral Ramon had er enorm veel moeite mee en vroeg zich af of hij wel moest gaan. Natuurlijk moet hij gaan, hij heeft het meer dan nodig en morgen is zijn moeder jarig en daar moet hij gewoon bij zijn, punt.

Raquel en Simon kunnen ook heerlijk gaan genieten, toch nog even samen weg. De vakantie naar Engeland ging namelijk vanwege omstandigheden helaas niet door.
Best wel (te)veel...
Wilde wel loggen maar het lukte me gewoon niet. Zoveel gebeurd, bijna onbeschrijfelijk maar nu gaat het gelukkig weer stukken beter. Kan ik mijn broer ook weer blij maken, hij was die foto met al die puinzooi op mijn weblog meer dan zat.

Deze is toch ook veel leuker!
"Jij bent altijd zo dichtbij
De engel van mijn hart ben jij"