Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Lijnen
Een paar jaar geleden was ik zo gelukkig, maatje 38 van broek, zat heerlijk in mijn velletje. Heel lang ging het goed en bleef aardig op gewicht, tot zo'n jaartje terug. Het interesseerde me allemaal niet meer zo, at en dronk de ellende weg. Sommige mensen vallen af van de stress, ik in dit geval 'helaas' niet.

Voelde me dikker worden en was er niet blij mee maar ik kon het gewoonweg niet opbrengen om die heerlijke blokken kaas, de nootjes, de zalige glaasjes wijn, en ga zo maar door, te weerstaan. Vaak zei ik tegen mezelf; binnenkort, dan lukt het wel weer.

Toch ging ik heel ver door en voelde me steeds ongelukkiger worden. Mijn buik zat me gewoon in de weg, die vreselijke onderkin, alle kleding, ondertussen maat 42, werd me te krap. Er moest nu echt iets gebeuren!

En het lukt! Twee weken geleden ging bij mij de knop om.

Ik doe het op mijn manier, geen calorieen tellen, geen Sonja Bakker, gewoon à la Ine oftewel alles met mate, verantwoord en toch genieten op z'n tijd. Ben niet op de weegschaal gaan staan, die kilo's interesseren me niet zoveel, wil gewoon weer lekker in mijn velletje zitten.

Merk het al een beetje aan mijn kleding en voel me nu al prettiger. Ben er natuurlijk nog lang niet maar ken mezelf, als ik ervoor ga dan lukt het me ook!

Zalig die worteltjes!

1 2 3

1

We hebben al een paar dagen problemen met onze internetverbinding. Het begon ermee dat alles erg traag ging en op een gegeven moment kregen we helemaal geen verbinding meer. Oh, wat zaten Ramon en ik te balen! Er moesten wat dingen geregeld worden maar natuurlijk greep ik ook mis op mijn e-mail, het loggebeuren en MSN.

Online, onze provider, gaf ook storingen aan maar we denken dat het een combinatie van is. Na gisteren weer tig keer een verbroken verbinding gehad te hebben, bedacht ik me dat het mis ging toen Ramon met zijn moeder op Skype zat. Heb ons dan ook allebei afgemeld, en zowaar, we hadden verbinding! Echter staat alles nog precies hetzelfde en nu valt ie weer af en toe weg en das nie leuk!!! Maar goed, momenteel heb ik verbinding en daar maak ik dan ook gretig gebruik van.

100% fan
© 100%NL MagazineVanaf heden ligt het nieuwe nummer van 100%NL Magazine in de schappen waarvoor ik geïnterviewd ben over het fan zijn van Marco Borsato, Ramon een prachtige reactie 'als echtgenoot van' geeft en wat hélemaal bijzonder leuk is... Marco zelf heeft ook gereageerd!!

Nieuwsgierig? Dan verwijs ik je naar de winkel waar je dit leuke blad kunt kopen.
© 100%NL Magazine

We vonden het ontzettend leuk om hieraan mee te mogen werken, dat Marco ook nog een reactie geeft maakt het natuurlijk heel speciaal. Het is wel spannend allemaal, zijn benieuwd naar de reacties die we hierop gaan krijgen.

Super mini vakantie Delfsail!
Enkele maanden geleden hoorden we dat Marco op zou gaan treden bij Delfsail, geen moment aarzelden we en gingen op zoek naar een hotelletje in de buurt. Zo goed als alles was al volgeboekt maar Isa vond nog iets op zo'n 20 kilometer afstand.

Al die maanden hebben we ernaar uitgekeken, heerlijk weekendje weg met leuke meiden in combinatie met Marco, kortom een mini vakantie!

Vrijdag was het dan eindelijk zover!!
Mmmmarco!

Mmmmorgen meer over ons weekendje Delfsail....

Ons momentje...

Met dank aan Nathalie, Judith, Regina, Manja en Ellen voor deze prachtige foto's

Hele bijzondere avond!
Samen met Ramon ging ik naar het Louis Hartlooper Complex te Utrecht om de film The Silent Army te gaan zien welke voor het eerst vertoond zou worden.

Met Sonja en Guido hadden we afgesproken om vooraf een hapje te gaan eten en zo dachten er meerdere over.

Heerlijk om iedereen weer te zien, één grote familie was het, hartstikke gezellig!
Veel!
Veel relaxed en toch ook veel ondernomen afgelopen weekend. Er ligt weer een stapeltje werk op me te wachten. We kregen onverwachts een afspraakbevestiging van het ziekenhuis voor een CT-scan, schrokken ervan, gebeld met het ziekenhuis, foutje, moet een echo zijn, Ramon houdt heel veel vocht vast bij de onderbenen. Jaja, ik heb weer een Linda gelezen en het 100%NL Magazine is ook uit. Volgende week staat het stukje van Ramon en mij erin. We hebben het al gezien en vinden het erg mooi geworden. Vannacht zonder dekbed geslapen, dacht dat het wel warm genoeg zou zijn. Werd wakker van de kou maar was te lui/slaperig om een dekentje te gaan halen, resultaat is dat ik flinke spierpijn heb. Raquel vertrekt vanavond voor 10 dagen naar Sitges. Simon zit nog in Amerika, komt morgen terug en gaat Raquel donderdag achterna. Vind je Ramon er ook zo goed uitzien? Het is kermis in Oss, zaterdagavond rondje gedaan, toen kwamen we Sonja en René tegen en zijn in de kroeg beland, was erg gezellig! Donderdag naar Utrecht, film The Silent Army (heel veel fans én Marco natuurlijk) zien, gruwelijk veel zin in! Kon gisteren de kermisnootjes toch niet weerstaan, daarna had ik spijt...  Ga op boekenjacht voor Raquel, nieuwkopen is duur en makkelijk, ik zoek een lastige maar voordeligere weg op. Agenda en telefoon zijn weer bij Ziya, heb aangegeven dat werk geweldig leuk te vinden. Mijn zus heeft een prachtig huis in Turkije, ben er tig jaren terug al een paar keer geweest, het kriebelt weer! De mosselen waren weer overheerlijk. Aankomend weekend naar Delfsail, whaaaaa!! Veel, veel, leuk, leuk!!!

Fotowedstrijd; Waterpret
Het laatste thema alweer, vind het zo jammer! Ben de laatste weken in de oude foto's gedoken en zoveel tegengekomen, geweldig om terug te zien, mooie herinneringen... 
          
Hoera!!!

"Je hebt zoveel om te geven
En zoveel om voor te leven"