Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Zomaar...
Dat was de titel van het mailtje wat ik in mijn mailbox zag vanavond.

Nou, het kan dan wel zomaar zijn maar mij deed het veel, héél veel! Heb tranen met tuiten gehuild maar het doet me goed! 

Dankjewel voor dit prachtige filmpje lieve Isa!!!
Onzekerheid
Weet je wat het is om van moment tot moment te moeten leven? Het ene moment hoor je dit en het andere weer dat. Weet je, daar word je gek van, dat kan ik je vertellen. Elk moment is het maar weer afwachten wat er gebeurt. Je kunt helemaal niets plannen want het kan zo ineens weer anders zijn.

Uiteraard doel ik op de gezondheid van Ramon. Ik heb voorlopig het logje Mijn Ramon, Onze Toro bovenaan in mijn weblog gezet. Daar hou ik alle updates al een weekje bij. Als je van dag tot dag gaat lezen zie je zoveel tegenstrijdigheden. Krijg je eerst bijvoorbeeld te horen dat de uitslag na een dag of 5 zou komen, horen we vandaag weer dat we a.s. vrijdag pas weer een afspraak hebben met de orthopedisch chirurg. Dan hopen we het echt eindelijk te horen. Tot op heden gaat het nog steeds bergafwaarts, wij willen die lijn weer stijgende krijgen!

Onzekerheid ook over de komende concerten, de uitjes die ik vooral nu zo enorm goed kan gebruiken. Voor aanstaande dinsdag heb ik een kaartje voor een bijzonder optreden van Marco. Een kaartje op de eerste rij naast een paar superlieve vriendinnen die me dit oh zo gunnen. Of ik erbij ben? Ik weet het niet, samen met Ramon en de familie gaan we ons best ervoor doen maar het kan zo weer veranderen allemaal, ik leef van moment tot moment...


RTL Boulevard en Linda.

Heb je het toevallig gezien gisterenavond? Jaja, Ziya was op tv bij RTL Boulevard. Ramses Shaffy vierde zijn 75ste verjaardag en hij was gevraagd daar te komen draaien. Er waren uiteraard een heleboel bekende nederlanders. Beau van Erven Dorens ging voor hem staan en gaf verslag. Albert Verlinde vroeg of het Kruimeltje was hahaha. Leuke nickname maar laten we het maar lekker bij Ziya houden. Als je op de foto klikt en daarna bij de uitzending van 29-08, vanaf minuut 16 ongeveer zie je dat stukje.

Ook wordt Ziya deze maand in de Linda. vernoemd:

Als verzamelaar van oud 78-toerenplaten, laat Ziya Ertekin (oftewel dj Blue Flamingo) de muzikale gloriedagen uit de eerste helft van de vorige eeuw herleven. Op zijn album Blue Flamingo r.p.m. horen we jazz-exotica uit de jaren dertig, muziek uit de Cariben uit de jaren dertig en veertig en mambo's en rumba's uit de jaren vijftig.
Een prachtig, sfeervol visitekaartje.

Mijn neef wordt nog echt beroemd, geweldig!!
Zes euro tien!
Ramon is nogal dol op krentenbollen. Ik was bij de AH maar dacht, ach ik loop even naar de warme bakker. Bestelde 1 Waldkornbrood en een zakje krentenbollen. Zes euro tien zei de verkoopster. Ik betaalde het en liep terug naar de bank. Ondertussen dacht ik terug aan dat bedrag, 1 brood en 8 krentenbolletjes, zes euro tien, omgerekend in guldens (ja dat doe ik nog steeds) is dat DERTIEN GULDEN VIERENVEERTIG!

Heb het nummer van die bakker opgezocht en ben gaan bellen maar ze had zich echt niet vergist. Vroeger, had ik het er nooit voor betaald en nu ook niet meer, ik haal ze voortaan toch maar weer in de supermarkt.
Kom ik bij Ramon, die keek er vies naar en ik mocht ze weer naar huis nemen...
Model voor de bank

Een tijdje terug werden er kinderen van medewerkers gevraagd om model te staan voor de actie jeugd/jongeren die we in oktober houden bij onze bank. Ik vroeg Raquel of ze zin had om mee te doen en daar had ze wel oren naar. Toen ze hoorde dat ze winter- en badkleding mee moesten nemen ging ze even twijfelen maar toen duidelijk werd dat ze voor de winterkleding uitgekozen was ging dat weer over. Alle kinderen die een topkid- of jongerenrekening bij ons hebben krijgen over een tijdje deze kaart in de bus. Ook zullen er posters in de bankhal komen. Leuk toch!
Van de redactie Borsato
We zijn trots, trots op jou Marco!

Isa & Ine

Mijn Ramon, Onze Toro! Updates
Mag ik even heel trots zijn op mijn man!? Ligt en zit toch alweer ruim 2 maanden op bed en in de rolstoel met al die onzekerheid en pijn en vandaag zie ik hem na een behoorlijke operatie gewoon stralen.

Waarom?

De orthopedisch chirurg heeft gezegd dat ze nu écht 'materiaal' hebben om verder te onderzoeken. Het is een jaap van zo'n 10 cm geworden dus Ramon moet even voorzichtig doen, ligt plat en er mogen geen complicaties bij komen. Hij had meteen de zuster aan het werk gezet om zijn korset dan maar eens uit te wassen. Er ging even wat mis met zijn been, daar had hij enorm veel pijn aan. Met wat kussens en pijnstillers is dat weer goedgekomen, geen tintelingen, waarschijnlijk een kleine ontsteking. Goed, heel goed nieuws is dat de chirurg aangaf dat we einde van deze week een uitslag mogen verwachten. We hoeven dus geen 2 weken te wachten!!

De operatie is geslaagd, nu is het wachten op de uitslag, vreselijk spannend maar binnenkort eindelijk wat meer duidelijkheid!
VTM live 2008
Jazeker was ik er ook. Misschien heb je op andere logjes al een petje voorbij zien komen? Nou, daar zat ik dus onder!

Samen met Marijke heb ik genoten van een hele korte maar krachtige 'vakantie' , we hadden hem eigenlijk samen met Marco gepland maar helaas ging dat niet door omdat hij ziek was. We hebben het beste ervan gemaakt en dat is aardig gelukt. Vooral toen Isa samen met Nath en Tanja kwamen, die brachten namelijk het zonnetje mee!

Volgend jaar weer hoor en dan hopelijk met Marco, onze Marco!
 
 
Wat doe je dan...

... je gaat op aanraden van je zus toch maar een potje Supradyn halen
... je wacht op de ambulance en gaat naar het ziekenhuis
... je wacht op een arts en die komt, die aardige man sprak zelfs Spaans!
... je hoort dat hij infectoloog is en er zich ook over gaat buigen
... je hoort dat ze totaal in het duister tasten en nog niets uitsluiten
... je begrijpt uit het gesprek dat er nog veel meer onderzoeken komen
... je haalt er ook uit dat je maandag nog niets weet
... je hoort dat Ramon een paar dagen moet blijven en dat het weer afwachten wordt
... je vindt dat tegenvallen
... je denkt dan; tja, wat kunnen we anders dan weer wachten...
... je denkt ook; ben blij dat er weer wat gebeurt
... je laat je man achter, die in goede handen is overigens
... je gaat naar huis, en droomt wat weg in de trein
... je haalt wat te eten
... je bent blij met de nieuwe single die op tafel ligt en door je dochter is gehaald
... je denkt aan Marco en leeft met hem mee
... je weet hoe hij zich voelt, want ziek zijn is gewoon klote en vooral nu in zijn geval
... je moest eigenlijk naar een feest maar dat ging gewoon even niet
... je beslist met je lieve vriendin Marijke dat we nog niets uitsluiten
... je komt er samen uit dat we toch iets samen gaan doen
... je kletst wat op msn met vriendinnen
... je denkt aan je man maar het is toch fijn even alleen te zijn
... je schrijft lekker nog een logje, luistert ondertussen naar 'Stop de tijd'
... je gaat lekker vroeg naar bed
... je maakt er gewoon het beste van!
Sterkte lieve Marco!!
Potverdorie, was dat even schrikken! Ik voel me al dagen niet zo lekker, doe vreselijk mijn best om beter te zijn en toen kreeg ik het nieuws dat ik rustig uit mag zieken. Marco heeft het ook te pakken, een flinke griep en zal helaas dus morgen niet op kunnen treden bij VTM.

Ik had nog wel zo'n lekkere knuffel voor Nathalie en voor Marco iets speciaals, jullie houden het allebei tegoed hoor!

Lieve Marco heel veel beterschap, hopelijk voel je je gauw weer de oude en kun je er weer lekker tegenaan. Weet hoe moeilijk dit voor jou is, sterkte lieve schat!!


Ine
"Wat is mijn naam
Ben ik iets, ben ik niets, ben ik iemand of niemand meer"