Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Ik mag mee!
Als dit geen logje waard is weet ik het niet meer...

Heb een migraine aanval gehad, ben vanmorgen wel gaan werken maar tegen het middaguur ging het echt niet meer en heb ik toch maar besloten om mijn bedje op te gaan zoeken. 

Heb een paar uur op bed gelegen en geslapen als een os. Gelukkig gaat het nu weer redelijk, blijf danook niet te lang hier hangen. 

Dit is dus het minder leuke nieuws maarrrrrrr....
Zal ik er wel of niet over loggen?
De ene keer heb ik wel tien redenen om een log te schrijven en ben dan super enthousiast en een andere keer zou ik er wel eentje willen schrijven maar weet ik niet waarover. Dan denk ik; 'Wat interesseert het de mensen nu!?' En soms interesseert het mij weer niet wat een ander ervan denkt en log ik er lekker op los. Ik zie het ook bij 'collega-loggers', soms wordt er over het kleinste ding een log geschreven en zo lees je een tijdje weer eventjes niets. Ik vind dat je moet doen waar je zin in hebt, dus ach, ik schrijf maar eventjes wat van me af....
World Statues 2007
Wereldkampioen 2007!Vanmiddag ben ik samen met Ramon, Raquel, Renske, mijn moeder en zus naar de World Statues 2007 in Arnhem geweest.

Jannie vertelde vorig jaar al over dit geweldig gebeuren in Arnhem maar toen regende het zo hard dat we uiteindelijk niet gegaan zijn. 

Laatst attendeerde ze ons op haar weblogje dat het dit weekend weer zover was en nu stond er een stralend zonnetje aan de hemel, reden dus om naar Arnhem af te reizen.
Daar ging mijn droom...
De prins op het mooie paard draaide zich langzaam om, eindelijk zou ik hem te zien krijgen.....

'Mam, mama, mahaaaam! Het regent keihard en vandaag maken ze klassenfoto's en over 10 minuten moet ik op school zijn, kun je me alsjeblieft, héél alsjeblieft eventjes wegbrengen?'Nog een beetje Baron...

Ik blijf er maar aan denken en naar die foto's staren. Kijk nou toch eens hoe lief!!

Met liefde
omarm je
en warm je
ieders hart

Baron Borsato! (Update fotosite)
Baron Borsato!
Het viel niet mee om vrij te krijgen maar het is me gelukt en wat ben ik daar blij om! Samen met Sonja, Marijke, Ries, hun kids en nog vele andere fans hebben we het allemaal beleefd. We hebben gezien hoe Marco in de Ooitste Adelstand is verheven, hij op de voor hem speciaal gemaakte prachtige rode stoel ging zitten, hij te paard naar het Roze Kasteel reed en dit alles gepaard met een brede glimlach op zijn gezicht.
Ik zag op de wei een vrouw...
Toen Marijke en ik bij VTM live richting de Cava carousel liepen werd ik aangesproken door iemand van een krant. Blijkbaar was het Jan Claeys van 'De Gentenaar' en 'Nieuwsblad'. Hij vroeg me of er iemand jarig was omdat ik een kadootje bij me had. Ik vertelde hem over Marco en de Cava en hij heeft het meegenomen in het interview wat hij later die middag met Marco had. Wel heel leuk natuurlijk om dit in de krant terug te lezen!
VTM live was superrrr!
Marijke en ik zijn een paar uurtjes geleden ook weer veilig in Nederland aangekomen. Wij hadden nog een extra dagje in dat prachtige Gent.

Zaterdagmorgen rond 11 uur hadden we afgesproken bij de Mc Donalds van Hazeldonk West, ons vast stekkie om te carpoolen als we naar België gaan. Uiteraard was ik later, ik kan echt nooit op tijd weg rijden... Marijke, Ries en de kids stonden me al op te wachten. Ries en de kids namen afscheid van ons en wij zetten onze reis samen verder richting Gent.
 
Levende etalagepoppen!
Voor diegene die niet naar Gent gaan, het hier op de Borsatoweblogjes gruwelijk stil vinden, heb ik nog wel wat moois!

Zo staan ze in Sitges in de etalage, jaja, geniet er maar lekker van!

P.s. Uiteraard mogen de festivalbezoekers er ook van meegenieten, leuke thuiskomer toch!?
Mijn laatste nieuws
Zo, even een update. Het weerzien van Raquel was super! We hebben een nog mooiere en lievere dochter teruggekregen dan we al hadden. Het is heerlijk om weer samen te zijn!

Raquel heeft ontzettend genoten van haar vakantie maar ze is ook weer blij dat ze weer thuis is. Haar vriendinnen hadden haar ook duidelijk gemist, toen we nog onderweg van Schiphol naar huis waren werden er alweer afspraakjes gemaakt, sterker, de eerste stond na 2 minuten al op de stoep!
"Dus neem niet af, wat jij me gaf
Heb me lief, alsjeblieft, verlaat me niet"