Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
The Wiz
Maanden geleden mailde Marijke dat ze kaartjes kon bestellen voor de musical "The Wiz". Ze vroeg aan Nathalie, Marlies en mij of we zin hadden om daarheen te gaan. De kaartjes waren uiteraard dezelfde dag nog een feit!
 
Gisteren was het dan zover. Het was nog even afwachten of Nathalie wel kon komen. Zij en Arno hadden de avond ervoor een akelig ongeluk gehad. Ik was erg blij dat ze kon want dat voelde dan ook als een goed teken.
Werk
Afgelopen weekend had ik een feestje bij vrienden. Helaas zien we elkaar minder vaak dan we zouden willen maar als we bij elkaar zijn is het altijd erg gezellig en vertrouwd.
 
Deze vriendenkring bestaat al meer dan 25 jaar. We hebben elkaar toentertijd in onze stamkroeg 'The talk of the town' leren kennen. Van de stelletjes die er zaterdag waren ben ik eigenlijk de enigste die niet met een jongen uit die tijd getrouwd is of ben gaan samenwonen.
Heleboel
Het was een hectisch weekje. Op mijn werk waren er een paar zieken en ook nog wat collega's op vakantie. Vanwege de onderbezetting heb ik mijn vrije dag ingeleverd om mijn andere collega's bij te staan.
 
Het moment dat je het beslist heb je zoiets van ach maakt zo'n dagje nu uit maar als je dan echt geen één dag vrij bent geweest, na het werk de boodschappen nog moet doen, de wasjes moet draaien etc. dan hakt het er toch wel een beetje in. Maar goed, die week is voorbij en ik kan straks genieten van een extra dagje vrij! Kijk, we moeten het wel altijd van de positieve kant bekijken hè!
Er is een tijd van komen en van gaan...
Helaas ook voor Aina...
 
Twaalf dagen is ze bij ons op vakantie geweest. Er zaten wat regenachtige dagen bij maar het zonnetje scheen als het echt moest.
 
Afgelopen zaterdag ging er een voldaan en gelukkig meisje weer richting Barcelona...
't Is al zo lang geleden!
Ik zat vanmorgen mijn logjes eens terug te lezen en merkte dat ik al lang niets meer over Marco geschreven had. Helaas kon ik er ook weinig over melden... De laatste keer dat ik hem zag was in Utrecht. Dat was zo gaaf, daar heb ik tot op heden wel lekker op kunnen teren maar ik begin hem nu toch wel héél erg te missen!
 
Nog 62 dagen voor 'Symphonica in Rosso' begint! Voor mij nog 63 dagen want voor de eerste dag heb ik geen kaartje. Gelukkig krijgen we eerst nog het War Child concert, dan kan ik alvast een beetje opwarmen. Het kriebelt, de tijd moet maar even flink voorbij vliegen want ik kan eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, niet meer wachten!!!
 
Marco, Band en iedereen die aan de concerten meewerkt: 'Héél veel succes met de voorbereidingen!'
Fitness is leuk!
Met mijn arm-nek- en schouderprobleem gaat het best goed. Heb beslist niet meer de pijn die ik eerst voelde maar daar behoed ik mezelf ook voor. Als het maar enigszins begint te zeuren neem ik een andere positie aan.
 
Met mijn fysiotherapeute had ik afgesproken dat we na de vakantie met fitness zouden gaan beginnen. Ik krijg voorlopig van haar geen massages meer maar we gaan nu de spieren trainen. Ik liep al een paar weken er tegenaan te hikken want ik ben dus helemaal niet sportief aangelegd...
Wat een geluk!
Ingang van de EftelingAls je visite uit het buitenland krijgt moet je ze natuurlijk met heel veel trots de Efteling laten zien. Nu waren de weersvoorspellingen hartstikke slecht voor het weekend en wisten we even niet wat te doen. Gisterenmorgen scheen het zonnetje en dat zette maar door en door.
Tegen de middag besloten we om entreekaartjes bij de Etos te halen (bedankt voor de tip Marijke) en het erop te wagen.
Een dagje Afrika!
Raquel en AinaVandaag zijn we een dagje naar de Beekse Bergen geweest. Het weer was bar en boos. Onderweg naar Hilvarenbeek regende het pijpenstelen en stiekem zag ik het somber in. Achteraf hebben we drie druppeltjes regen gehad en hebben ontzettend genoten van een heerlijk dagje "Afrika"!
Morgen...
... mogen we weer aan de slag, onze vakantie zit er dus weer op...
Als dit geen vakantiegevoel is....
Raquel heeft nog eventjes, die valt van het ene avontuur in het andere. Ze is eerst naar Spanje op vakantie geweest, daarna naar Turkije en morgenmiddag gaat ze samen met Ramon haar nichtje Aina van het vliegveld in Brussel halen.
Vakantie Turkije 2006

We zijn weer thuis van een heerlijke vakantie. Over het algemeen hebben we lekker rustig aangedaan, veel gelezen, gepuzzeld, gezwommen, lekker gegeten en gedronken maar natuurlijk zijn we ook wat van het land gaan zien. De omgeving waar we zaten was prachtig. Hele hoge bergen, prachtig landschap, helderblauwe zee, erg veel groen en mooi schoon.
"Iedereen danst, iedereen lacht
Iedereen weet dat het eind wacht"