Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Interview
Vandaag kreeg ik een telefoontje van Mischa van de Woestijne van het blad Quote. Hij stelde me allerlei vragen. Na een heel gesprek vroeg ik hem of dat er dan toch iets over de fans geschreven zou worden. Dit beaamde hij! Dus er komt toch een klein stukje over mijzelf bij te staan!
Heb hem gevraagd of ik het eerst mocht lezen. Ik was namelijk best overdonderd door dat telefoontje. Hij vond dat goed. Toen ik thuiskwam had ik al mail! Het is kort maar krachtig maar toch wel weer heel erg leuk!
Deze sterren blijven stralen!
In april 2002 was Marco gasthoofdredacteur van het tijdschrift 'Margriet'. Deze maand is Leontine de hoofdredacteur van het maandblad 'Kinderen'. Het eerste wat me opviel was dat de cover weer een familiefoto was. Ze straalden in 2002 al zo ontzettend en nu ziet het er toch nóg stralender uit! Drie en een half jaar verschil en ze worden alleen maar mooier! De inhoud van het blad heb ik nog niet helemaal gelezen maar uiteraard wel meteen helemaal doorgebladerd. Het ziet er echt geweldig uit. Kan me ook goed voorstellen dat de familie Borsato zeer trots is, en terecht!
 
 
Stalken?
Afgelopen week kreeg ik op de bank een mailtje van een collega die ik al lange tijd niet meer gezien of gesproken had. Hier een stukje daaruit;
 
Ha die Ien,
 
Zitten Willem en ik naar de opening van Talpa te kijken en wie zien we daar bij het concert voorbij komen? Zeg ben je die man nu nog steeds aan het stalken?!
Wauw, zag er hartstikke gaaf uit daar, moet wel heel bijzonder geweest zijn om dat bij te mogen wonen!
 
 
 
Hahaha, stalken! Stalken wij Marco Borsato?! Nee toch, we achtervolgen hem alleen maar!
Foto voor Quote!
Vandaag was het dan zover! Rond 12.00 uur zou Friso Keuris komen om een foto te komen maken voor in de Quote. Als je nog niet weet waar dit over gaat lees dan eerst even hier.
 
Wat ik inmiddels ook weet is dat het artikel over 6 verschillende bekende Nederlanders gaat, namelijk Andre Hazes, Rafael van der Vaart, Ali B, Gerard Joling, DJ Tiesto en Marco Borsato. Van elke BN'er is er een fan gefotografeerd met zijn of haar verzameling.
 
Hoe dichter het bij 12.00 uur kwam hoe zenuwachtiger ik werd. Friso belde rond 11.45 uur dat hij onderweg was maar verwachtte wat later hier te zijn. Het was erg druk op de weg en er was een omleiding, rond 13.15 uur was hij hier. Ik was ook al een stuk rustiger, had daarvoor gezellig met Raquel naar het concert van Marco & Friends van Talpa zitten kijken.
 
Na een kennismaking en een kopje koffie zijn we naar boven gegaan waar de foto geschoten zou moeten worden. Mijn kamertje werd echter te klein bevonden. Er was geen werkruimte, dus hebben we besloten om de hele boel naar beneden te verhuizen. Geen probleem, gewoon aanpakken die handel. Ramon en Raquel hielpen ook gezellig mee en we vormden een prachtig team! Uit alle kasten en dozen kwamen nog meer spullen en uiteindelijk hadden we een mooie verzameling op een mooie plek gecreëerd.
 
Friso ging zijn spullen uit de auto halen. Echt, ik heb mijn ogen uitgekeken, koffers en koffers en standaarden, zo'n paraplu en noem maar op werden er naar binnen gebracht. Nee, dit is niet even een fotootje schieten en hup wegwezen, dit is professioneel werk. Alles moet kloppen. Het licht is vooral erg belangrijk maar ook of alles goed in beeld is gebracht.
 
We zijn ruim twee uur bezig geweest. Hebben regelmatig nog wat spullen verlegd en toegevoegd. In eerste instantie hield ik de uitnodiging van de première in Tuschinski in mijn handen maar uiteindelijk is het een foto van Marco en mij geworden. Die zit in een felgekleurde lijst en springt er meer uit. Eerst werden er poloroids gemaakt om het resultaat te bekijken en na veel aanpassingen zijn er drie rollen van 10 foto's volgeschoten. Hoe die eruit zien weet ik nog niet. Maar dat die gaaf zijn kan niet missen! Morgen worden ze afgedrukt en zal Friso er de beste foto uitzoeken. Maandag komen ze bij Quote te liggen en die gaan het verder verwerken in hun blad. Het gaat hoogstwaarschijnlijk een grote foto worden!
 
Ik mocht de poloroids van Friso behouden en kreeg zelfs toestemming om ze op mijn log te zetten! Heb er twee uitgekozen, zo kun je het verschil zien van de eerste en de laatste. Zoals de laatste foto is gaat het ongeveer worden en dan nog mooier natuurlijk. Let even niet op kwaliteit en kleur, dit zijn gescande poloroids, maar zo heb je toch een idee hoe het er ongeveer uit komt te zien!
 
 
Jullie kunnen wel voorstellen dat ik helemaal hyper ben door dit alles. Het komt ook niet dagelijks voor dat je een professionele fotograaf thuis krijgt en in een blad verschijnt! Over precies een maand zien we het resultaat, ik kan niet wachten!!!
 
 
Raquel is weer thuis!!!
Ons gezin is weer compleet! Hoeveel ik haar gemist heb hoef ik niet meer te zeggen geloof ik....
 
Gisterenavond zijn Ramon en ik rond 21.00 uur richting Brussel gereden en waren op tijd daar. Het vliegtuig waar Raquel en mijn moeder inzaten was ook netjes op tijd geland. We stonden klaar om hun op te wachten maar er kwam maar niets....
 
Meer dan een uur hebben ze op hun koffers moeten wachten, er was één of andere staking! Maar goed, eindelijk kwamen ze daar dan aangelopen en konden we ze weer in onze armen sluiten. En echt, ik liet een traantje gaan maar heb me groot kunnen houden (hoe is het mogelijk hihi).
 
Op de terugweg hebben we heerlijk bijgekletst. Helaas duurde de reis wel erg lang, er waren maar liefst 2 wegomleidingen en we waren pas om 3.00 uur thuis!
 
Maar dat maakt helemaal niets uit, we zijn weer compleet!!!
Effe bijkletsen ;-)
Heb zoveel te vertellen!!
 
Om te beginnen: Raquel komt over 2 dagen thuis!!!!! Kan nu echt bijna niet meer wachten, het liefste zou ik nu gewoon gaan slapen en pas weer wakker worden als ik haar op mag gaan halen in Brussel. Jemig wat mis ik mijn meisje.....!
 
Dan het laatste nieuws over Quote; a.s. zaterdag om 12.00 uur meldt de fotograaf zich hier om die foto te gaan maken bij het artikel over Marco. Moet bekennen dat ik dit super vind om mee te mogen maken. Ik hou jullie op de hoogte!!
 
Gisterenavond ben ik met Dymphna, Matthijs, Dian en Ramon naar de 'markt' geweest hier in Oss. We hebben weer heerlijk ouderwets in een deuk gelegen. Jemig wat een mutsen zeg hahaha! Verslag? Klik hier!
 
Vandaag een mailtje gehad van Henry. Ik heb hem samen met zijn gezin op vakantie leren kennen in Turkije. Toen we elkaar spraken kwamen we erachter dat we ook nog collega's zijn! We hebben afgesproken om contact te houden en snel wat af te spreken. Leuk, leuk, leuk!!
 
Nou, dat was het dan weer voor eventjes ;-)
 
X Ine
Verjaardagen
Gisteren een dag van verjaardagen. Altijd wel gezellig natuurlijk! Ramon en ik hadden rond 15.00 uur afgesproken bij Bobbie (Bennie) en Lotte en waren na meteen goed gereden te zijn ook redelijk op tijd. Onder het genot van een heerlijk kopje thee en slagroomsoesjes hebben we wat fotoalbums doorgebladerd. Vind dat altijd wel gezellig, foto's kijken. Van hun huwelijk waren er ook prachtige plaatjes te bewonderen! Over een tijdje krijgen ze pas het 'echte' fotoalbum van hun huwelijk en die zou nóg mooier moeten zijn heb ik me laten vertellen. Mooie reden om dan weer eens langs te gaan!
 
Lotte haar moeder, vriend en zusje kwamen ook langs en we hebben het erg gezellig gehad. Jacky (de hond) leek even met ons naar huis te gaan maar zag aan de overkant een gezinnetje wat hem nog meer aanstond en is daar maar naar binnen gelopen.... Tja vreemde hond hoor!
 
's Avonds hadden we nog een verjaardag bij Jan en Gerti. Ze vieren het meestal buiten dus hadden we ons daar ook op voorbereid. Over het algemeen is dat best te doen, we zitten natuurlijk in augustus, dus hoogzomer, maar helaas koelt het behoorlijk af als het wat later wordt. De trui heeft goed haar werk gedaan, ik heb het niet koud gehad.
 
We hebben weer heerlijk bijgepraat, het was dan ook weer erg lang geleden dat we elkaar gezien hadden. Sonja, ook een hele goede vriendin van me, en ik kunnen elkaar ooit een half jaar niet zien maar hebben altijd genoeg te kletsen. We hebben afgesproken om toch maar weer eens gauw wat af te spreken. Sonja en Gerti lezen mijn logje wel altijd dus weten eigenlijk wel wat ik zo allemaal doe. Maar goed, hun verhaal hoor ik pas als ik ze weer zie of spreek. Ook erg gezellig gekletst met Monique en Jos, die hebben ondertussen ook de url van mijn log gekregen. Als jullie dit lezen; "Van harte welkom op mijn logje!"
 
Beetje saaie log want ik heb geen fototoestel. Die is namelijk op vakantie met Raquel! Vrijdagavond komen ze weer naar huis, kan niet wachten!!!!
 
Van de fotograaf van Quote heb ik nog niets vernomen. Vandaag verwacht ik geen telefoontje, misschien morgen...
 
Fijne zondag nog allemaal!
Ik kom in de Quote!!
Gisterenmiddag op mijn werk belt Marijke. Op de site van Nathalie stond een berichtje van de redactie van Quote met de vraag of Nathalie (of anders iemand die ze kent) het leuk zou vinden om met haar/zijn verzameling van Marco op de foto te willen voor hun blad. Nu is Nathalie op vakantie dus van haar zou geen reactie komen. Marijke heeft contact opgenomen met Bennie. Samen waren ze op zoek naar iemand met een leuke verzameling. Er was haast bij, eigenlijk was de deadline al die dag ervoor!
 
Ik heb begrepen dat ze eerst met Mathijs contact hebben opgenomen maar die kon het geloof ik niet in zo'n korte tijd voor elkaar krijgen. Tja, en toen dachten ze aan mij. Ik heb toch wel een hele verzameling, eigenlijk een hele kamer van Marco!
 
Tuurlijk werd ik overvallen door dat telefoontje, zat nog half in mijn werk maar stemde toe. Als ik straks thuis was zou ik me er wel wat meer in gaan verdiepen. Thuis meteen MSN opgestart en de boel nog eens aangehoord. Whaaaa, nu begon ik toch wel te hyperen. Ene Olga van Quote belde me met de vraag of ik het leuk vond. Natuurlijk vind ik dat leuk! Heb wel gevraagd voor wat voor artikel het is. Kijk, ik doe niet zomaar mee. Olga gaf aan dat het over verschillende bekenden ging en o.a. dus Marco Borsato. Ze vonden het leuk om bij het artikel foto's van fans te plaatsen. Ik krijg geen interview of zo, alleen de foto met mijn verzameling. Het management van Marco heeft ook akkoord gegeven voor het artikel zei ze, voor mij een reden te meer om eraan mee te werken.
 
Vandaag of morgen zal ik benaderd worden door een fotograaf voor een afspraak.
 
Wordt vervolgd!
Godin van de jacht
Om lekker te genieten op je vakantie koop je wat tijdschriften en een heerlijk boek. Ik had me dan ook voorgenomen om daar lekker in te duiken en bij weg te dromen.
 
Bij het zwembad lag Marja die ook hetzelfde boek aan het lezen was. Elke keer vroeg ze me op welke pagina ik al was. Marjolein zwom langs, stak haar hoofd uit het water en gaf aan dat het echt een heel leuk boek was. Ze had al meerdere boeken van Heleen van Royen gelezen. Ik kreeg steeds meer zin om het helemaal uit te lezen maar het lukte maar niet want ik had daar zoveel te bekijken en dacht dat ik niets mocht missen.
 
Ik ben met een half uitgelezen boek en verschillende ongelezen tijdschriften weer teruggekomen. Teken is duidelijk, mijn vakantie was te kort....!
 
Vandaag is het prachtig weer, ik ga zometeen heerlijk in de tuin liggen met mijn toch wel erg leuk boek! Zou ik hem uitkrijgen?
Ik mis je!
Het valt me bijzonder tegen zonder Raquel. Ik mis haar meer dan ik verwacht had! Ze is heerlijk aan het genieten in Spanje met haar twee oma's, nichtje, familie en vrienden, en dat moet ook! Nog 11 nachtjes en zie ik haar weer. Voor Raquel moet dat lekker nog héél lang duren en voor mij mag het héél snel gaan...
 
Lieverd als je dit toevallig leest...... ik hou van je!!! Geniet van je vakantie!
"Hoog in de lucht
Zul je de wereld heel anders gaan zien"