Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Moeder- dochter weekendje
We hadden elkaar al even niet gezien. Samen met Ramon was ik twee weken naar Spanje geweest, Raquel had toen tentamens en nog geen vakantie. Toen wij weer terugkwamen zat ze voor een paar dagen in Kopenhagen voor haar studie, waardoor het nog iets langer duurde dat we elkaar weer zagen. Genoeg om elkaars belevenissen te vertellen en nog leuker en gezelliger om dat in een moeder-dochter weekendje te doen!


Samen voor Linda!

FANTASTISCH NIEUWS

LINDA IS VRIJGESPROKEN!!!!

Gefeliciteerd Linda en familie, het was een zware stijd maar jullie hebben hem gewonnen!Er is iets wat me enorm bezig houdt en heel graag wil ik zoveel mogelijk mensen bereiken want wat Linda is overkomen, dat is één grote nachtmerrie...

Anne-Fleur, een collega van me, stuurde onlangs onderstaande e-mail, heel graag jullie aandacht hiervoor...
The Voice of Holland!
We waren net een dag thuis en hadden alweer iets leuks gepland staan, de opname van de blind auditions van The Voice of Holland.

We stonden als eerste voor de deur dus besloten nog even een drankje te gaan nemen. Ramon zag via het raam de rij groter en groter worden. Toch maar weer naar buiten en aansluiten.

Bij binnenkomst kregen we een kaartje, we mochten daarmee eerder de zaal in. Wij helemaal blij natuurlijk maar achteraf hadden we dat kaartje liever niet gehad, we moesten aan de zijkant zitten en wat we ook zeiden, we moesten daar blijven. Op zich waren het natuurlijk nog best mooie plaatsen, zaten aan de goede kant, die van Marco,  maar konden de coaches niet zien en misten daardoor toch een en ander. Maar hebben genoten hoor, op en top!

Marco zag ons even later ook zitten en kwam gezellig een babbeltje maken, zo lief!

Er zaten hele goede audities bij en Marco heeft een bijzonder iemand binnen mogen halen. Benieuwd hoe het allemaal verder gaat straks bij de battles en natuurlijk de live shows. Nu alweer zin in om er een paar bij te wonen maar ook om op tv te zien!

Na afloop moesten we wel heel lang wachten, de wijn was waarschijnlijk erg lekker hahaha. Laatste keer, bij Ziggodome, hadden we Marco wel gezien maar niet even een momentje samen gehad. Ramon vindt het ook altijd leuk hem even te zien en te spreken, dan daarbij hadden we toch nog vakantie! We vermaakten ons ook goed hoor met het groepje wat er nog stond en als het echt heel koud werd, namen we gewoon de lift. Tot het moment dat het licht uitging en we dachten dat we vast zaten...


 

Het wachten werd toen Marco naar buiten kwam meer dan beloond, hebben heel gezellig staan praten, er werd alle tijd genomen, we hebben geknuffeld, foto's gemaakt, hij liet wat filmpjes en foto's zien van het avontuur met Johnny de Mol in Dubai, we spraken over TVOH, onze vakantie en nog zoveel meer....

     

Het was weer zo'n heerlijk moment!!

     


Mijn vakantie!

Het duurde even.. Totaal ontspannen hoor, heerlijke vakantie gehad en nog zoveel leuks gedaan daarna hier in Nederland!

Meer daarover in mijn volgende logjes, eerst een filmpje van de vakantie in Sitges! 


"Al lijken je kleurrijke vleugels voor eeuwig gevangen
Ja, toch op een dag vlieg je weg"