Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Rood met witte stippen
Een pakketje werd bezorgd, er zat een hele lieve brief bij. Iemand wilde me verrassen en waar maak je mij blij mee? De anonieme afzender weet dat wel; Ine houdt van rood met witte stippen en van eten...

Kijk eens wat ik ervan gebakken heb!

Lief van je Son!!


Bella Roma!
Raquel is momenteel in Rome. Met 7 vriendinnen verblijven ze in een prachtig appartement en beleven daar de tijd van hun leven.

Ik verwacht natuurlijk niet dat ze me dagelijks spreekt maar na een paar dagen helemaal niets vernomen te hebben, kreeg ik het gisteren gewoon even kwaad, tja moeders eigen denk ik dan maar. Gisterenavond voor het slapen stuurde ik haar toch maar even een whatsapp om te vragen of ze lekker aan het genieten was en vanmiddag ontving ik enthousiaste verhalen. Ze hebben het zo ontzettend leuk, het klikt lekker met de meiden en ondernemen allemaal leuke dingen! Ik weer blij wat gehoord te hebben en nog blijer natuurlijk hoe ze daar aan het genieten is.

Op facebook had ze een prachtige foto geplaatst, die moet ik natuurlijk even showen als trotse mama...


Zaterdag komt Raquel naar huis en zondag vertrekt ze weer voor een week naar Schotland. Ik zeg; Goed zo, genieten! Maar wel regelmatig wat laten horen hoor... ;-)


Mama

Take That Rrrrrobbie!
Via Vakantieveilingen scoorde ik de kaartjes. Eindelijk dan ging ik Robbie zien. Ik ben gewoon heel eerlijk, ik ging voor Robbie, ik vind Robbie erg goed, leuk, mooi, apart, stoer en zo schattig. Zijn tattoos minder hoor maar die neem ik voor lief.

Er ging wat mis bij het reserveren, ik kreeg ineens 2 e-mails met 2 e-tickets in mijn mailbox. Zo eerlijk als ik ben melde ik dat netjes. Raquel hoopte al mee te mogen, want ik zou met Ramon gaan. Pas een paar dagen voor het concert kreeg ik antwoord. Mijn eerlijkheid werd zeer op prijs gesteld en twee kaartjes werden geannuleerd. Logisch!
Op de thee
Herken je dat? Steeds zeggen dat je wat wilt afspreken en dan komt het er maar niet van. Je moet gewoon meteen als je het zegt die agenda erbij pakken of gewoon meteen maar de auto of trein, dat werkt het beste.Zo gezegd, zo gedaan. Marja, Bianca en ik hadden met elkaar afgesproken. Bianca zou de trein naar Oss nemen en we besloten naar Marja te gaan. Het was zo'n bagger weer dat we de deur niet meer uitgeweest zijn. Marja toverde een heerlijke lunch op tafel, de kids waren erbij. Het was gewoon gezellig vertoeven. Volgende keer naar Bianca, hebben we al besloten. 

Dan neem ik een heel mooi hartje mee...
. 


Propedeuse

Het is haar gelukt, ze heeft het geflikt!


Wij zijn super trots op onze dochter!

Weekendje Veluwe
Vorig jaar deed ik een leuk bod op hotelkamerveiling voor 2 overnachtingen in Beekbergen inclusief ontbijt, en 'won'. Het was een jaar geldig en je weet wel hoe dat gaat, het komt er dan maar niet van om een weekend te prikken en te boeken. Een paar weken terug ging ik er toch maar eens achteraan. Afgelopen weekend stond er nog niets in onze agenda en ook Hotel Stoppelberg had nog wel een kamer vrij, dus reserveerden we meteen.

Uit & Thuis
 Vreselijk genoten de afgelopen dagen. Ramon is weer terug uit Spanje, heeft het er heel erg fijn gehad. Via Vakantieveilingen heb ik voor een heel leuk bedrag kaartjes gescoord voor het concert van Take That! Whaaaa, we gaan binnenkort dus ook Robbie Wiliams zien!! Zondag bbq bij mijn broer en schoonzus gehad en naar Muze Misse geweest waar we Lenny Ryan, Mothers Finest en Waylon hebben zien optreden. Was super, mooi weer, druk, dat wel! Vooral bijzonder genoten van Mothers Finest, wat een groep, wat een heerlijke nummers, jeugdsentiment! Ik voelde me weer heel even 18 en dat was me toch lekker!


"Je bedriegt me
Ik zie het in je ogen"