Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
PuinzooiWeek 3 zonder badkamer, lekkages, hele huis staat op z'n kop en dat niet alleen..


 

Dubbel
Een Spaanse, of eigenlijk natuurlijk een Catalaanse man en dan met 7 spelers van FC Barcelona in de WK.

Ramon is verHollandst, ik verSpanjest. Ramon voor Spanje, ik voor Oranje en toch waren we ook een heel klein beetje voor elkaar.

Het koste me ook moeite in het begin, ik moest kiezen, dat heb ik uiteindelijk ook gedaan. Ik ben toch een trotste Nederlandse, ik ben voor Oranje, ik werd weer fanatiek, en goed ook!

Het was een heftige wedstrijd, een scheids die we niet altijd begrepen. Waren die foute oranje vlaggetjes van Blokker, die uiteindelijk geel geworden zijn, hiervoor bestemd of zo!? Het regende gele kaarten... later ook rode..

We keken de finale bij mijn broer, ondanks de airco hadden we het bloedheet, de spanning was vooral in de tweede helft te snijden! Het bleef 0-0, er kwam een verlenging en uiteindelijk scoorde Spanje. Au!

Ramon zei niets, liep weg. We hoorden hem wel juichen hoor! Wij hoopten in die allerlaatste minuten nog op een doelpunt van Oranje maar helaas....

Dubbel! Balen, zwaar balen voor Oranje maar toch wel blij voor Ramon.

Gefeliciteerd lieverd!


Ach, er zijn altijd ergere dingen, toch!? En Nederland is toch maar mooi tweede geworden op het WK!!!

Westerpark

Kijk terug naar een paar onvergetelijke dagen Live @ Westerpark in Amsterdam. Donderdagmorgen heb ik vanuit mijn werk meteen de trein naar Amsterdam genomen. Sonja stond me al op te wachten in het hotel. Een prachtige hotelkamer hadden we. Het eerste wat we deden waren kadootjes uitwisselen. Nou, Son is natuurlijk jarig geweest dus had ik iets voor haar bij. Ik kreeg spontaan van haar een paar hele foute prachtige nopjesmuiltjes. 'Voor in de tuin' zei ze.

En vandaag is.....
WESTERPARK! En morgen ook! En gisterenavond heeft Spanje gewonnen van de Duitsers! En het was hier thuis kei gezellig! En zondag wordt het spannend en zal het hier sowieso feest zijn!

En ik heb weinig geslapen de laatste dagen en was alweer vroeger wakker dan de wekker. En een ontbijtje nu en dan spullen inpakken en naar mijn werk en dan naar Amsterdam!!!!

En ik heb er gruwelijk veel zin in en dat wilde ik toch maar even gezegd hebben
 

 
Oranje!

Wat een wedstrijd! De hele tijd geloofde ik in 1-3, vooral het einde was zenuwslopend maar we zijn door, Nederland speelt de finale van het WK!!

Gisteren was Oranje, vandaag is Rood!! Natuurlijk zijn wij dan voor Spanje. Het zal wel een hele zware wedstrijd worden tegen de Duitsers, we zullen zien.

Zondag Spanje-Nederland, dat zou toch gaaf zijn...

Douchen
Een badkamer hebben we momenteel niet, maar...

Stuk wat uitgehakt is komt nu bij de badkamer, scheelt op zo'n kleine ruimte enorm veel!


...dan heb ik een man die er altijd wel weer een oplossing voor heeft, en het is me toch lekker om buiten te douchen!

Het werd toch wat te bloot zonder douchegordijn, dit is toch ook veel gezelliger :D


Fris en fruitig, klaar voor Oranje nu. Nederland moet winnen, zou toch geweldig zijn als Spanje morgen dan ook wint. Is het altijd feest in Huize Bosch Kocken.

Het zit erop!
Drie weken vakantie gehad. Rhodos was fantastisch de tijd thuis wat minder. Wilde eigenlijk wat dagjes weg maar dat is er niet van gekomen. Ben wel weggeweest maar dat waren kluswinkels, de Ikea etc. Verder heb ik veel in de tuin doorgebracht, van het warme weer en het zonnetje genoten en natuurlijk genoten van de mooie voetbalwedstrijden, de laatsten dan hoor, als het spannend wordt begin ik pas goed fanatiek te worden.

De middag voordat we terugkwamen uit Rhodos kreeg ik telefoon, het was de bouwvereniging, of we een afspraak konden maken in verband met de renovatie. De volgende dag rond 12.00 uur belde hij al aan. Hij had bedacht diezelfde week te gaan breken in de badkamer. Ik keek hem aan, bijna huilend, en zei dat ik dit echt niet wilde, ik had namelijk vakantie en vakantie is om te relaxen, iets wat ik ook heel erg nodig had. Hij zag het duidelijk goed, begreep het ook meteen zonder dat ik er verder uitleg over hoefde te geven. We spraken af dat hij wel einde van mijn vakantie mocht beginnen en dat is dan ook gebeurd.
"Ik geniet van alle ruimte om me heen
Dat je mij verliet was het beste wat je deed"