Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 3 bezoekers ;
en 3 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Zoek de verschillen
Kobus en Kiki 1985   Montserrat en Chispa 2008
Glunderende Toro!
Eergisteren waren mijn broer Erik en zijn vriendin Herma hier op visite. Het was behoorlijk benauwd in huis en boden hun airco aan die toch maar op zolder onder het stof stond. Ramon zei dat het niet nodig was maar ik dacht toch wel dat het fijn voor hem zou zijn. Dus gisteren hem toch maar even overgehaald en gebeld of we er toch gebruik van konden maken. Mijn broer zei dat hij hem wel kwam brengen.

Ondertussen was ik even naar een schoenenzaak gegaan, wil al langer wat nieuwe schoenen en slaagde maar liefst met 3 paar. Het aanbod was zo leuk, eerste paar 40, tweede 50 en het derde paar 70% korting. Ik ben er weer helemaal blij mee!

Toen ik thuiskwam waren Erik en Herma er al en de airco deed al heel goed zijn werk. Ze hadden nog wat meegenomen, een wel heel lief en leuk kado. Zie hierboven mijn Toro maar eens liggen glunderen onder zijn nieuwe Barça-dekbedhoes

Mijn broer Wim en zijn vrouw Harriët, Rian en tante Agnes zijn nog op visite geweest. Wim bood aan om vandaag met de taxibus (speciaal voor rolstoelvervoer) te komen. Als Ramon het aandurft willen we hem heel voorzichtig mee naar mijn moeder nemen die vandaag jarig is. Jaja, ons mam (Ramon zijn grote vriendin) wordt vandaag 81 jaar!!! Hiep, hiep, hoera!!!

Helaas nog steeds geen bericht van het ziekenhuis maar we zijn gisteren de dag wel leuk doorgekomen. Vandaag gaan we er gewoon weer wat van maken!

IneWachten, wachten, wachten...
We missen Raquel ook enorm, die is inmiddels alweer ruim 2 weken in Spanje, we hebben wel regelmatig contact maar het is best lastig allemaal. In het begin vond ik het wel lekker maar nu kan ik bijna niet wachten haar weer te zien en in mijn armen te sluiten. Dat zal nog even op zich laten wachten want in principe komt ze pas de 14e augustus weer naar huis.

Vanmorgen hield ik het gewoon niet meer. Op de laatste ontslagbrief van het ziekenhuis stond dat de hechtingen 14 dagen na de operatie eruit gehaald moeten worden en dat is dus morgen. Als wij naar het ziekenhuis moeten zal ik eerst een ambulance moeten regelen en die staat niet 123 voor de deur, dus vond het wel een goede reden om even te bellen. Ik vroeg de assistente of er al wat meer bekend was en of er al een afspraak stond voor de poli, ze ging even kijken en zag niets maar een andere assistente gaf haar door dat Dr. Hosman (hij heeft de biopsie gedaan, Dr. Schreuder is op vakantie) ons binnenkort zal bellen en dan horen we meer. Ze kon verder niets zeggen. Binnenkort, pfff binnenkort.... en maar wachten, wachten, wachten....

Zojuist kwam de postbode met een pakketje. Een hele mooie tegel zat erin met het opschrift: 'Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat'. Helemaal waar! Lief ook dit gebaar! We vragen ons alleen af wie de afzender is, dus wie, wie, wie heeft dat gedaan?

Ine
Lekkel afkoelen!

© www.dag.nl

Ik weet het echt wel!
Mijn lieve (fiets)maatjesJa, min of meer dan hè. De weg naar Herperduin op de fiets is echt een piece of cake maar als ik er eenmaal ben dan kan het wel voorkomen dat je sommige paden een paar keer te zien krijgt...

Vandaag stond er een gezellig dagje gepland met
Sonja en Marijke. Son was er rond een uurtje of 12 en Marijke zou wat later komen. Ramon en ik kregen van de meiden een prachtige mand met allemaal Spaanse lekkernijen, wat een verrassing, geweldig én lekker, superlief!!
Spaans 'pret'pakket
Wonderschoon
Wij hebben een heel klein vijvertje en een week of 5-6 geleden heeft Ramon er waterlelieplantjes in gedaan. Iets wat ik oh zo bijzonder mooi vind. Al heel gauw kwamen er blaadjes boven drijven en vorige week zagen we een knop!

Vanmorgen stond ik op en wat zag ik...

Hier kan ik dan weer zo enorm blij van worden!
Pijn


Het ging hartstikke goed, zo goed dat we de frequentie van de medicijnen teruggebracht hadden. Maar helaas, sinds gisteren heeft Ramon weer veel pijn. Vanmiddag was het zo erg, hij zat net 10 minuten in de rolstoel, werd helemaal bleek, begon heftig te transpireren en kon zijn bed bijna niet meer inkomen, zoveel pijn...

We waren allebei enorm geschrokken natuurlijk en ik heb direct de telefoon gepakt en naar het ziekenhuis gebeld. Kreeg de assistente aan de lijn en even daarna onze arts. We moeten weer terug naar de volledige medicatie. Hij vroeg hoe het met Ramon zijn benen ging, of er tintelingen waren of zo maar dat is gelukkig niet. Waarschijnlijk is er in de rug een breukje of een scheurtje ontstaan. Het is niet echt een reden om Ramon daarvoor op te nemen maar we moeten wel alert blijven. Wat ook belangrijk is is dat hij toch regelmatig zijn bed uitkomt. Dit is voor zijn longen zei de arts anders zou hij nog een longontsteking op kunnen lopen.

We gaan het weekend weer in maar we kunnen natuurlijk altijd bellen als er wat is. Hopelijk is het niet nodig. Nog een klein weekje en dan krijgen we de uitslag. We zetten door, het moet, proberen positief te blijven natuurlijk. Ramon zegt steeds dat het ergste nu is en als het straks een naam heeft het alleen maar beter kan gaan, 'dan gaan we weer met het lijntje omhoog Ine' zegt ie dan. Ja, daar gaan we voor!!!

Maar het doet wel pijn...

Vandaag...

... mocht ik uitslapen schrok wakker van Ramon die riep dat de vuilniswagen voor de deur stond ik was de kliko voor het slapen gaan vergeten buiten te zetten vloog mijn bed uit de kleding die ik het eerste tegenkwam schoot ik aan liep met nog een duffe kop naar buiten sjeeste met de kliko naar de straatkant, ik was gelukkig nog op tijd liep weer terug en zag in de tuin een prachtig spinnenweb toch maar even de camera erbij gepakt... lekker weer terug mijn bedje ingedoken waar was ik gebleven met dromen?

 

Foto's, plaatjes!!!

In love!!!Gisteren weer een 'vakantiedagje' opgenomen. Mijn moeder kwam in huis en ik kon met een 'gerust' hart een dagje op pad.

Jullie weten hoe verliefd ik ben op de prachtige IJslandse paarden, hoe knuffelig ze zijn, hoezeer ik me bij ze ontspan en wat is dan nog mooier om mijn hobby fotograferen ook nog daarbij te doen!?

Ik wilde heel graag Tonny's paarden en vooral zijn grote liefde, prachtige hengst Léttfeti frá Breiðablik op de gevoelige plaat vastleggen.

Volgens mij is dat wel gelukt...

Warm zomers dagje!


Jaja, ik heb vakantie en wat hoor je te doen op je vakantie? Juist, leuke dingen! Angelique heeft ook vakantie en wij dachten even een paar leuke dingen bij elkaar te brengen. Het zonnetje zou ook schijnen, die hadden we namelijk besteld maar liet het afweten, wel waren er de wolken die aan het sproeien gingen. Heel flauw maar wij lieten ons niet kennen en namen ze mee.

"Open mijn ogen naar een wereld die me niets meer biedt
Probeer het elke morgen weer maar het verandert niet"