Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Genoten!
Hiep, hiep hoera, en dat 80 keer!Gisteren was mijn moeder jarig en hebben we haar verrast met een etentje en ook nog eens een heel mooi kado. De familie was bijna compleet. Mijn moeder is dan wel 80 jaar geworden maar die is echt nog niet rijp voor achter de geraniums. Ze weet meer van Nero en andere computerprogramma's af dan ik en zet films over op dvd, maakt hoesjes, print foto's en neemt ook heel veel op van tv. Vraag het mijn moeder en ze heeft het hoor!

Ik snap er de ballen niet van!
Een kleine greep uit al die lekkernijenTijdens mijn vakantie heb ik werkelijk nergens naar gekeken. Ik heb gegeten en gedronken waar ik zin in had en ik kan je vertellen dat ik het ervan genomen heb. Ik vond het allemaal wel best, ik wilde genieten van al dat heerlijke eten en drinken.

Gisteren heb ik de pantalon van mijn nieuwe pak gepast, ik dacht echt dat het knoopje niet meer zo makkelijk dicht zou gaan, schrok me wild, de broek past gewoon nog! Ben niet meer op de weegschaal gaan staan dat zou ik vanmorgen wel doen, net zoals altijd, 's morgen voor het ontbijt en zonder kleding. Ramon stond naast me, de spanning steeg, ik gokte toch minstens op een kilootje of 2 maar het waren maar 2 ons! Ik snap er echt de ballen niet van maar ben er uiteraard wel heel blij mee!
Doei doei Sitges!
Dat kerkje blijft mooi!Gisteren hebben we om 19.00 uur afscheid genomen van Sitges. We hebben de avond ervoor nog een gezellig avondje doorgebracht met Manfred en Antonia, de Mojitos smaakten weer heel goed. De volgende dag ben ik het strand maar niet meer op gaan zoeken en heb ik lekker uitgeslapen. We hadden toch een flinke reis voor de boeg...
Zo mooi!
In de verte ligt Montserrat op ons te wachtenRamon en ik zijn samen met Montse(rrat) naar Montserrat geweest. Renske en Raquel hadden geen zin, die hadden op het strand afgesproken met vrienden. Montserrat is een hele hoge rotsachtige berg die je vanaf een hele grote afstand al ziet liggen. Op de berg is een klooster met allerlei prachtige bijgebouwen en over de hele berg zijn mooie wandelroutes. Boven in de kerk staat Montserrat, zij is de Madonna van Catalonie, heel veel mensen zoeken steun bij haar en mede omdat de omgeving er zo mooi is wordt het veelvuldig bezocht.

Omdat de Cavas Codorniu op de weg ligt hebben we daar even een stop gemaakt om nog wat in te slaan. We vonden achteraf dat we toch niet genoeg hadden.

Het was bloedje heet (de reis dan, daar op de berg stond een heerlijk windje) maar het was zeker de moeite waard, kijk maar even mee...
Mojito, das pas lekker!!!
Mojito, zo lekker!!!Renske en haar ouders zijn goed aangekomen. Raquel is helemaal in de zevende hemel met haar vriendin hier. We hebben ze ontvangen met allerlei heerlijke tapas en daarna hebben we hun kennis laten maken met Sitges. Ze vonden het helemaal geweldig hier.

Renske haar ouders zijn gisterenavond weer terug gegaan naar hun camping in Zuid Frankrijk en pikken Renske volgende week hier weer op. De dames zijn gisteren al meteen naar het strand geweest, 's avonds hebben ze een beetje het uitgaansleven hier in het dorp opgezocht en vanmorgen zijn ze saampjes met de trein naar Barcelona vertrokken om uiteraard te shoppen. Ramon en ik trappen er niet meer in hoor, winkel in, winkel uit en dat de hele dag. Nee, dit mag ze voortaan lekker met haar vriendinnetjes doen. Ik heb nog geen leuke foto's van de dames, die volgen nog.
Amigos
Raquel met prachtig stijl haarGisterenavond zou ik eigenlijk met Antonia uit gaan eten maar dat is gewijzigd. Komt omdat we eerder deze week contact hadden gehad met een vriend die we al 8 jaar niet meer gezien hadden. Hij zou nog bellen om een avondje af te spreken met nog meer vrienden. 

Dit kon alleen gisterenavond, dus heb ik Antonia gebeld of ze het leuk vond om mee te gaan of dat ze het liever wilde verzetten. Ze vond het gelukkig helemaal geen probleem en gaf aan dan gezellig vanvond met me uit te willen gaan.
Het vervolg, het strand!
Vandaag is Rood, de kleur van mijn biertje!Zoals ik in mijn vorige log schreef zouden we een lang dagje strand doen. Heerlijk, nergens aan denken en alleen maar genieten van het strand, de zon en de hoge golven.

Laat mij maar gaan op een luchtbedje hoor, dat vind ik zo lekker. Ik kan dan echt helemaal wegdromen. Dit jaar lopen er ook mensen op het strand die massages geven. Ik heb het de eerste dagen wat aangekeken en zag er eentje bij die het volgens mij wel heel lekker deed. Die heb ik vandaag maar eens aan zijn jas getrokken. Hij was de mijne! Hij mocht me masseren, nou ja mocht.... Ik moest natuurlijk er wel wat voor betalen maar ik had het goed, hij was het helemaal waard!
Feest!
Almejas in heerlijke sausAls ik ergens dol op ben is het wel lekker eten en drinken. Voor mij is het 1 groot feest hier, enige nadeel is dat ik weer wat vetrolletjes voel aankomen maar deze 2 weken zeg ik nergens nee tegen en blijf gewoon genieten.

Zaterdagavond zijn we met de neven en nichten uitgeweest. Eerst hebben we heerlijk gegeten en daarna zijn we gaan stappen. Het is zo leuk dat we overal mensen kennen. Zo ook de discotheek waar Ramon en ik elkaar hebben leren kennen. Bij de ingang stond nog steeds diezelfde portier en achter de bar onze lieve vriend(in) Pali. We hebben herinneringen opgehaald en weer eens lekker geproost! Om 5 uur rolden we onze bedjes in. Vroeger was dat 10 uur 's morgens, nee dat trekken we niet meer hahaha!

Zometeen gaan we naar het strand. Normaal gesproken eten we 's middags thuis maar nu blijven we daar en gaan naar het strandrestaurant 'La Santa Maria'. Het voorgerecht gaat die bijzonder heerlijke garnalencocktail worden. Ik heb er nu zal zin in!
Cava!
Vlakbij Sitges ligt de streek van de Cava, dat overheerlijke drankje wat op Champagne lijkt en zo heerlijk bubbelt.

Voor Ramon en mij was het alweer zo'n 20 jaar geleden dat we de kelders van
Codorniu bezochten, wat ik me nog goed kon herinneren waren die ontzettende lange gangen met miljoenen flessen Cava en dat we dat per treintje te zien kregen. 

Gisteren bezochten we het samen met Raquel. De entree was al geweldig, het is er echt prachtig. Zeker een aanrader om te bezichtigen als je ooit beslist om naar Barcelona te gaan!
Huisje, auto en beestje...
Raquel zag deze auto met toebehoren bij het strand staan. Zo kun je ook de aandacht trekken om je penthouse te verkopen. Het is ook geen koopje....
"En vertrouw me nou maar blind
Open als een kind"