Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Reunited
Gezinnetje weer compleet :DSinds gisteren zijn we weer heerlijk samen!
 
Raquel moest 2 uur van tevoren op het vliegveld van Barcelona aanwezig zijn en om haar een beetje steun te geven belden we haar op. Toen ze opnam hoorde ik dat ze nog in de auto van haar oom zat en het vliegtuig zou dus binnen 1 uur vertrekken. Ramon schoot meteen in de stress maar ik bleef kalm, natuurlijk mag dat kind nog mee... Toch was het wel prettig toen we na een kwartiertje nogmaals belden en we hoorden dat ze ingecheckt was. Ik vertelde haar dat ze eerst even goed moest kijken welke gate ze had voordat ze zich verloor in die zo-zeer-aantrekkelijke winkeltjes op dat vliegveld. Ze stond er al in eentje! Ik ken mijn dochter! Ze ging mijn raad opvolgen en ik wenste haar een hele goede vlucht.
Ja hoor!
Het waren de laatste loodjes maar we hebben het gehaald, we kunnen nu gaan genieten van onze vakantie! Om dat te vieren zijn Ramon en ik gisterenavond naar een Grieks restaurant geweest, we hebben geproost op een geweldige vakantie en we hebben heerlijk gegeten!
Jammie!    Jammie!
Vandaag wat aanrommelen, morgen naar mijn jarige nichtje Gaby en daarna naar Bennie en Lotte om hun nieuw huis te bewonderen én natuurlijk om Bennie nog even persoonlijk te feliciteren met zijn verjaardag! Dan maandag EINDELIJK! ons meiske ophalen van Schiphol, dinsdag wassen, strijken, pakken etc. etc. en woensdag.... zoeffffffffffffffff
 
Ik kom nog terug hier hoor voordat we vertrekken!
En ik hou zoveel van jou!
Mooie meid!Sinds 1 juli zit Raquel in Spanje. Ik ga er echt niet over liegen dat ik er eventjes aan toe was dat ze een tijdje ging 'vliegen'. Ja, we hebben het de laatste tijd niet altijd even leuk gehad...
 
 
Schoolboeken
Vorige week was er een boekenbeurs op Raquel haar school waar ik 9 boeken van het afgelopen jaar kon inleveren. Helaas was er weinig animo en zijn er uiteindelijk maar 4 verkocht. Ook kon ik niet alle boeken aankomen die ik weer tweedehands wilde kopen, met het gevolg dat ik die nu nieuw moet aanschaffen. Uiteraard heb ik eerst nog op internet rondgesnuffeld maar helaas, naar deze boeken was meer vraag dan aanbod. Behoorlijk balen natuurlijk wat die krengen kosten nogal wat.
 
Ik bekeek de stapel boeken die hier lagen nog eens en heb ze op Marktplaatst gezet, inmiddels heb ik al 2 boeken verkocht en op de 3e is ondertussen ook een bod gedaan. Op deze manier kom ik gelukkig nog van wat dure boeken af en kan ik andere mensen ook weer blij maken!
 
 
Hoi, hoi, hoi!
Yeah, I feel good!Geen pijn.... Ik durf het niet van de daken te schreeuwen dus doe ik het ook maar niet.
 
De vaste lezers van mijn weblog weten dan wel waar ik het over heb... Inderdaad, mijn RSI oftewel arm/schouder/nek probleem.
 
Een paar weken terug ben ik in Baden-Baden naar een 'wonderdokter' geweest. Wat een pijn, bah bah! Maar goed, dat heb ik in een andere log al weggeschreven. Om je eerlijk te zeggen geloofde ik er niet meer zo in toen ik een week na die behandeling nog geen vooruitgang zag. Echter nu... sinds drie dagen denk ik niet eens meer aan de pijn, met andere woorden: "Het is weg!!!" Duimen jullie mee dat hij ook wegblijft!?
Amor
Raquel is veilig en wel in Spanje en Ramon en ik hebben het huis voor ons alleen. Natuurlijk mis ik mijn meisje ontzettend maar ik vind het ook heerlijk om samen met Ramon allerlei dingen te ondernemen.
Vakantie
Raquel en ik in Sitges (febr. '06)Eindelijk is het dan zover, de zomervakantie is begonnen.
 
Vandaag vliegt Raquel naar Barcelona, ze gaat 17 dagen naar haar oma en de rest van de familie in Sitges. Het is niet de eerste keer dat Raquel alleen vliegt maar de vorige keer kreeg ze nog wel begeleiding. Na de 14 jaar is dat niet meer dus zal ze daar in dat grote Schiphol zelf de weg moeten vinden. Nu is ze daar al heel vaak geweest, kan ze lezen én heeft ze ook nog een Hollandse, Engelse, Duitse, Spaanse, Catalaanse en Franse mond dus wat kan er mis gaan!?
"Bind mijn handen langs mijn lichaam
En dan nog hou ik je vast"