Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Vakantie

 
Piep, ik ben er even niet...
 
Tot de 7e augustus
 
X Ine
 
Marco heeft Zendtijdprijs 2006 gewonnen!!!
19 maart 2006 zal deze uitgereikt worden! Ben reuzebenieuwd wie allemaal Marco zijn nummers gaan zingen. Als ik eraan denk zie ik hem al genietend en emotioneel zitten tussen het publiek... Ik ben weer oh zo trots!!!!!
 
Van harte Marco!!!!
Aftellen
   
Ben druk bezig met wassen en strijken. De laatste inkopen en vanalles aan het bedenken wat ik niet mag vergeten. Oh, wat heb ik er zin in! Mijn moeder komt hier in huis op Kiki passen. Vervoer is geregeld, tickets zijn binnen. Ik ben er klaar voor!
De wielen van de fiets van Han van Jannie.....
Kon het niet laten een foto van de fietsen van Han en Jannie te maken. Ze zitten op de camping en fietsen gezellig wat af daar die twee.....
 
 
Ramon en ik houden ontzettend van fietsen. Als het mooi weer is vind ik het ook heerlijk om kilometers af te leggen. We hadden er zelfs nog even over gedacht om naar de camping te fietsen. Maar ruim 30 kilometer is nogal wat hè. Heen is geen probleem, maar dan nog een keer zoveel terug na een heerlijke barbecue is toch minder. Een ding is zeker, de wielen van de fiets van Han van Jannie zullen we zeker niet gauw zien passeren!
Geen tijd om te lijnen...
Ik geniet!
 
Nee, echt, ik heb er geen tijd voor. Blijf lekker mijn Slank Vitaal ampullen nemen elke ochtend want daar voel ik me gewoon lekker bij. Maar lijnen, nee echt geen tijd voor nu... Ben ten opzichte van vorig jaar wel zo'n 3 kilo zwaarder en toch zit ik lekker in mijn vel!
 
Volgende week gaan we op vakantie en dan heb ik natuurlijk ook geen tijd om te lijnen. Tegen de herfst zien we wel weer.
 
Ik lach, ik dans, ik spring, ik zweef een teken dat ik leef ook zonder lijnen!!!!
Nieuwe kop!
Mijn lief dinnetje Marijke heeft me een nieuw koppie gegeven, is hij niet prachtig!
 
Supersterren van toen!
Deze foto is gemaakt in mei 1992. We woonden toen nog in Sitges. Hij is genomen op een verjaardagsfeestje van een jongetje uit de klas van Raquel. Toen we op het adres van het feestje aankwamen keken we onze ogen uit. Dat huis had alles wat je je maar wensen kon. Zwembad, bar bij het zwembad, gastenhuis erbij, uiteraard een hele grote tuin en ga zo maar door. Niets ontbrak ook niet aan het feestje, er waren professionele clowns ingehuurd, vuurwerk en ga zo maar door! Toen het feest eenmaal op gang was kwamen daar zowaar Romario en Stoichkov met gezin aan. We waren eigenlijk nog in feeststemming want die avond daarvoor hadden ze met het "Dreamteam" van FC Barcelona de Liga gewonnen! Was echt een hele leuk om daar bij te mogen zijn!  Raquel is die ene op de onderste rij, de vierde van rechts, lief hè!!!!
 
Hoe kom ik nou ineens op dit ... Op het prikbord schreef iemand dat ze Rob Winter (gitarist van o.a. de band van Marco Borsato) aan haar kassa had gehad. Leuk toch om zoiets mee te maken, gebeurt je toch niet elke dag. Tuurlijk zijn het ook net zoals ons mensen die hun boodschappen moeten doen, maar toch het heeft wel iets en vergeet je het niet meer zo gauw!
 
Diezelfde periode als het verhaal rond die foto van hierboven hadden wij een winkel met babyartikelen in Sitges. Regelmatig kregen wij beroemdheden in onze zaak. Zo ook een keer een echtpaar met een kind die op zoek waren naar een nieuwe buggy. Ik kwam er langzaam aan achter dat de vrouw Nederlandse was en vroeg haar of ze al lang in Spanje woonde. Dat beaamde ze en vertelde me in Barcelona te wonen. "Oh leuk"! was mijn reactie en we kletsten er een beetje verder op door. Toen ze met het kind in de nieuwe buggy de winkel uitliepen zei Ramon; "Maar lieverd, weet je wie je nu geholpen hebt?" Niet dus.... Het was de dochter van Johan Cruijff met haar man Angoy... Zo ook een keer kreeg ik een vrouw in de winkel. Ze had een kinderwagen bij die behoorlijk veel herrie maakte. Ik zei haar dat ze haar man maar eens moest vragen om hem eens een keer te smeren. Zegt ze; "Nou, die is niet zo handig hoor!" Ramon heeft heeft die kinderwagen hoewel ze hem niet bij ons gekocht hadden maar even nagekeken. Enkele weken daarna kwam ze met haar man in onze winkel, bleek het ook FC Barcelona speler Bakero te zijn hahaha!
 
Nu ik weer terugdenk aan die periode in Spanje komt er weer zoveel naar boven dat ik nog wel uren kan doorgaan...... Wordt vervolgd :-)
De laatste loodjes....
Afgelopen zondag zijn we heerlijk een eind gaan fietsen. Heel sportief begin ik altijd en kan er over het algemeen ook geen genoeg van krijgen. Toen ik op de terugweg zag dat we nog zo'n vier kilometer te gaan hadden kreeg ik het best zwaar en moest meteen aan dat meestal wel kloppende spreekwoord denken...
 
Gisteren hebben we onze tickets ontvangen. Helaas wijken de tijden van zowel de heen- als de terugreis behoorlijk af. Vandaag maar even contact opgenomen met het reisbureau. Ze gaan nu kijken of we op een ander tijdstip kunnen vliegen en misschien ook vanuit Eindhoven wat voor ons veel beter uitkomt. Eigenlijk wel een luxe probleem maar toch.....Pfff nog 12 dagen, de laatste loodjes hè hahaha!
Lekker!!!
Het was vandaag lekker druk, gezellig, liefdevol, emotioneel, heerlijk, vitaminerijk, ontspannend en noem maar op. Ik heb ervan genoten!
 
 
 
Pikkie en Lotte op visite
Een paar dagen geleden kreeg ik een sms-je van Lotte. Hierin stond: "Ben jij morgen of overmorgen thuis? Zo ja, heb je dan ook nog iets te doen. Zo nee, vind je het dan leuk als ik langs kom? Lijkt net een vragenlijst van de belastingdienst. Hihi."
 
Woensdagmiddag had ik al een afspraakje met Raquel, we zijn die middag gezellig gaan shoppen in Eindhoven. Voor donderdag had ik nog niets bijzonders staan dus stuurde ik een berichtje terug dat ik het hartstikke leuk vond als ze gezellig op visite kwam.
 
Vandaag was het dan zover. Ik wilde eigenlijk nog boodschappen doen maar zag dat ik dat nooit ging redden. Rond 10.15 uur was ik al klaar en ben maar even de msn ingedoken. Om 10.28 uur vroeg ik Bennie of Lotte normaal gesproken makkelijk de weg vindt. Kreeg als antwoord dat dat wel goed zat, de route had ze uitgeprint dus kon niet fout gaan. Om 10.31 uur was ze al 1 minuut te laat hihi! Ik was druk aan het msn-nen en kreeg rond 11.00 uur een telefoontje van Lotte. Ze was verkeerd gereden. In de route omschrijving stond links, maar haar gevoel zei rechts.... Tja en ze is nogal eigenwijs dus ging ze lekker in het haar zeer (NIET) bekende Oss haar eigen gangetje. Pikkie vond het allemaal wel prima en deed precies wat Lotte wilde... Maar goed, ik heb haar dus telefonisch naar ons huis gepraat. Ben naar buiten gegaan om ze op te wachten en daar kwamen ze dan eindelijk aangereden.
 
Na even Pikkie bewonderd te hebben zijn we naar binnen gegaan. Ik kreeg een hele mooie bos bloemen waarvoor ik meteen een mooie vaas gezocht heb en we hebben in de tuin even lekker koffie/thee en een stukje cake genuttigd. Lotte had wat leuke cd's en een dvd bij van hun trouwdag welke we hebben gekeken. We hebben echt in een deuk gelegen samen want we kwamen ook nog andere dingetjes tegen bij (de) negatieven Toos.... ;-)
 
's Middags zijn we naar de stad gegaan en hebben we een heerlijke terrasje opgezocht om wat te eten. Op datzelfde terras kwam iemand zitten die ooit met Idols meegedaan had. We konden allebei niet op haar naam komen en bleven er maar over dooremmeren. Elke keer bespraken we wel wat anders en dan was het ineens weer: "Jolanda!" "Neehee, zo heet ze niet!" Tijdens het eten kregen we ook nog een gratis spektakel van een man die tegen een vrouw begon te gillen. Waar het precies over ging konden we niet zo goed volgen maar heftig was het wel even. Tja, hier in Oss kan alles hoor! "Maud, Marlies!" Jaaaa, ik wist het ineens weer het was Irma!!! Pfff, gelukkig nu konden we pas echt relaxed verder eten hahaha!
 
Nog even wat winkels bezocht en toen weer richting huis gereden om de dvd te bewonderen. Helaas aan alles komt een eind, het was een hele gezellige dag! Tot gauw Pikkie en Lotte!!!
"Maar dan voel ik weer het kriebelen van je zachte hand
En we rollen samen lachend door het warme zand"