Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment is er 1 bezoeker ;
en 1 gast bezoeker .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Afscheid....
Aanstaande zondag vertrekken Ramon en Raquel naar Spanje. Jeetje, wat zal dat raar zijn om in een leeg huis thuis te komen. Ik moet nog twee weken doorwerken en kom dan na.
 
Raquel is al maanden de dagen aan het aftellen en overmorgen... oh nee, het is al twaalf uur geweest.... morgen vertrekt ze dan eindelijk naar Spanje. Op naar haar geboorteplaats, oma, familie, vrienden en vriendinnen.
 
Voor Ramon is het natuurlijk ook geweldig. Het is overigens de eerste keer dat hij alleen (zonder mij) naar Spanje vertrekt. We hebben hier samen voor gekozen. Op deze manier kan ik ook nog een week met Raquel samen in Nederland vakantie vieren en is ze gedurende de gehele vakantie maar één week alleen thuis.
 
Toch voelt het erg vreemd nu het bijna zover is. De tijd en ervaring zullen aangeven of we er wel of niet goed aan gedaan hebben......
Leuke bezoekjes!!


Gisterenavond is Susan gezellig op visite geweest. Ze wil haar vader, die grote fan van Rowwen Heze is, verrassen met een paar mooie snapshots. Tja, en wie snapshot er graag.... ikke!! Ik heb het Susan maar meteen geleerd en ze zit er nu toch echt wel aan te denken ook zo'n programma aan te schaffen. Jaaaaa snapshotten is erg leuk hoor en misschien wel een beetje verslavend ;-)
 
Maar Suus is ook erg creatief hoor, heb o.a. van haar een hele leuke eigengemaakte CD van Marco gekregen. Wauw, de hoes alleen is al prachtig!! Ben er zo blij mee, vandaag heb ik hem in de auto verschillende keren beluisterd! Raquel blijft maar steeds hangen op nr. 5 You've got a friend ;-)
 
Waar ik ook ontzettend van genoten heb is van één van de eerste Tifosi's, toendertijd was Alie nog voorzitster van de fanclub. Prachtig om dat allemaal terug te lezen!
 
Ook hebben we nog twee keer een wazig telefoontje gehad van iemand die ergens in het land op een camping zit..... hihihi
 
Mocht je dit lezen Suus, ik vond het erg gezellig en hoop je gauw weer te zien!
 
 
Vanmiddag ook weer op pad geweest met Raquel.
 
Jaaaaaaaaaa onze Koffiemuts Marjorie is jarig en wordt vandaag 38 jaar!!! Nogmaals van harte gefeliciteerd meis!
 
Het was weer gezellig in Barneveld, heerlijk gebak en weer lekker bijgekletst. Jannie (van de camping) was er ook gezellig en had haar hondje Sitha meegenomen. Kijk nou eens hoe lief, de jarige job met Sitha!!!!
 
We hebben ook meteen maar een nieuw afspraakje gemaakt. Binnenkort hebben we weer een Mutsendag!!!
 
Alles doet pijn :(
Afgelopen donderdag, na de musical,  ben ik even lekker in de split gaan liggen toen ik ging kijken waar Raquel was. Ik had me toch een rooie kop zeg toen dat gebeurde, liep ik daar met mijn wijnglas (1e wel te verstaan) en ga heerlijk onderuit. Op de achtergrond hoor ik Ramon nog roepen: 'Ine, wat doe je nou!!!' Pffff, ik kon hem wel wat grrrr, echter waren er natuurlijk nog andere mensen die zagen dat ik onderuit ging en riepen direct of alles goed was.
 
Ramon reageerde natuurlijk zo omdat hij schrok, maar ik had echt even zoiets van sta op van je barkruk en help je oude lieve vrouwtje even omhoog whahaha. Maar goed, 1 flinke blauwe plek op mijn been en een klein krasje op mijn knie waren dan de uiteindelijke schade die ik opgelopen had.
 
Niets aan de hand, even slikken en weer doorgaan..... Maar gisteren ben ik voor de verandering nog maar eens een keer op de grond gaan liggen..... Wij fietsten met z'n drietjes naar vrienden en onderweg zie ik ineens een fietsband aan de rechterkant van mij verschijnen. Dat was dus de fietsband van Ramon zijn fiets. Maar ik ging dus net naar rechts en we raken met onze sturen in de knoop. Wederom ging ik dus tegen de vlakte en voelde het stuur van mijn fiets in mijn bovenbeen klemmen. Ramon had mijn remkabel om zijn pink gewikkeld zitten. Tja, hoe leg ik nou zoiets uit. Het zag er niet uit en hoe we het voor elkaar hebben gekregen begrijpen we nu nog niet.
 
Gelukkig is Ramon zijn pink niet gekneusd of gebroken en heeft hij er alleen een schrammetje op zijn been aan over gehouden. Mijn bovenbeen (zelfde als afgelopen donderdag) heeft er nu nog een grotere blauwe met paarse plek bijgekregen en mijn hele lichaam doet pijn. Ach, het gaat wel weer over, we kunnen er nu al ontzettend om lachen!
Sneeuwwitje en de zeven gangsters!
Gisterenavond was het dan zover, de afscheidsmusical van groep 8. Het was ontzettend leuk gedaan door de kids. We hebben zo gelachen om bepaalde stukken. Raquel was barvrouw en haar vriendje Thomas speelde de prins. De barvrouw viel behoorlijk voor de prins en wilde het liefste dat de prins voor haar zou kiezen in plaats van Sneeuwwitje. Oh wat heeft ze staan flirten zeg, prachtig! Ze heeft hem ook wakker gekust hihihi. Nu begrijp ik waarom ze zo zenuwachtig en lacherig was de hele avond!
 
Na de prachtige musical ging de juf, op een hele leuke manier, één voor één afscheid nemen van de kinderen. Over ieder kind haalde ze wat herinneringen op en wenste hun veel succes op hun nieuwe school. Ook kregen ze allemaal een cd-rom met foto's van het schoolkamp, een A3-tje met de daarop een groepsfoto en nog een originele foto van de klas. 
 

Tijdens dat afscheid kreeg ik het even moeilijk en Raquel was nog niet eens aan de beurt geweest. Gelukkig heb ik me in kunnen houden en ben niet in tranen uitgebarsten. Ik word altijd zo emotioneel van die dingen, erg hè... Na afloop hebben we gezellig nog even geborreld en nagepraat.
 
 
 
Op dit moment is Raquel op het definitieve afscheidsfeestje van de groep. Nog één avondje samen en dan kunnen ze allemaal van hun vakantie gaan genieten.
Verrassende kiekjes...
Vanavond heb ik op onze digitale camera gekeken wat er allemaal op stond. Ik merk dat het hele gezin van kiekjes maken houdt. En ze doen het allemaal op hun eigen manier.....
 
Zo te zien is deze foto van Ramon, de laatste tijd ben ik nogal vaak van huis geweest en heeft hij gekookt. Helaas kan ik me dit gerecht niet herinneren. Wat ben ik nu weer misgelopen want het ziet er heerlijk uit....

 
Deze foto's zijn gemaakt door Raquel, dat kan niet missen. De rage van nu, scoubidou! Wel hele duidelijke foto's trouwens, morgen (want ze slaapt nu) eens vragen hoe ze dat gedaan heeft!

Morgen is de laatste schooldag, 's avonds nog de musical en dan is het echt voorbij...... Jeetje wat vliegt de tijd, ons klein meisje gaat straks naar het middelbaar onderwijs. Raquel is er wel aan toe, ze heeft vorig jaar groep 7 overgedaan omdat het even niet goed ging. Nu plukt ze daar de vruchten van want ze mag naar de havo. Dat extra jaar heeft dus echt geholpen. Gaan we het droog houden morgen......?
Villa Felderhof
Ik begin er steeds meer lol in te krijgen om snapshots te maken. Gisteren ben ik eens wat videobanden op gaan zoeken en vond die prachtige aflevering van Villa Felderhof met Wendy van Dijk en Marco Borsato. Helaas is de kwaliteit niet altijd even goed maar de foto's en uitdrukkingen op vele gezichten zijn er niet minder om!
 
Oordeel zelf maar.....

voor meer foto's van Villa Felderhof, klik hier
Hier hoef ik niets bij te zeggen....

Afhaal Chinees
Sambal bij?
Mooi!
Even weer gesnapshot... Meer foto's staan in mijn fotoalbum, klik op de foto dan zie je ze!

Gedroomd van Boris....
Vannacht heb ik van Boris gedroomd. We waren ergens in een stad waar veel water was. Boris had een boot en ik mocht mee. We zijn samen heerlijk op vakantie gegaan. Ik werd helemaal verliefd op hem, we hebben gezoend en ik had echt de vlinders in mijn buik whahaha
 
Alie heeft laatst ook al van hem gedroomd, daar hebben we toen ontzettend om gelachen. Nu heb ik hetzelfde. Boris is niet het type waar ik op val... hoewel deze foto, niet slecht hihihi. Laat mij maar droooooooooooomen, laat me droooooomen ...
"Is er nog iemand zoals jij
Die me de liefde geeft waar een mens voor leeft"