Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Uitlaten & Strijken
Een zondagmorgen, niemand thuis, geen concrete plannen, misschien een wandeling in de bossen. Wat geklets op Twitter en dan ineens een uitnodiging van MariŽtta om samen te wandelen, met de hond. Er werd ook nog gesproken over strijken, ik was er zeker wel voor te porren en riep; 'Hang de slingers maar op!'

Gauw douchen, aankleden en rijden maar. Aangekomen hingen de slingers ook, altijd feest, altijd welkom daar, zo lief! Ook stond het eten al klaar, een heerlijk broodje pizza, lievelingsontbijtje van Jer.

Ik vroeg nog wat dat ding was wat binnen stond, 'een strijkplank' zei Jet hihi en daar is het ook eigenlijk wel bij gebleven. Zal maar eerlijk zijn, heb een gruwelijke hekel aan strijken, gelukkig heb ik ook nooit zoveel strijkgoed.†

Na kennis gemaakt te hebben met de kippetjes Sjors en Sjimmie en even op niveau met hun gesproken te hebben, zijn we met de kids en natuurlijk Toby lekker naar het hondenstrand gegaan. Toby luistert echt heel erg goed en gaat nooit zomaar het water in. Nee serieus, hij luisterde echt heel goed! Hij zat wel ineens in het water waardoor de foto die Jet van me ging maken ook min of meer in het water viel hihi...

Dat Jer zijn sloffen moest aandoen, we nog een hele lieve puffy tegenkwamen en Niek vroeger altijd huilde zodra Ruud de sleutel in het stopcontact stak, ik ben gewoon zoveel wijzer geworden en ben alleen nog maar meer gaan houden van mijn Jetje!

Derdes!
Vanuit Raquel haar studie, International Lifestyle Studies in Tilburg, †was er een opdracht van het bedrijf Staples. Met een groep van 4 studenten heeft ze hieraan deelgenomen.

Ik heb geen inhoud over de presentatie, wel hun hele mooie powerpoint gezien. Samen met de, in het Engels gegeven, presentatie werd het afgelopen woensdag door een paar hoge pieten enorm gewaardeerd en goed bevonden voor de derde plaats!


Een leuke geldprijs zat hieraan vast maar vooral is het een bezegeling op het fantastische werk wat ze geleverd hebben.†

Hier zien ze toekomst in, hier zŪt toekomst in!

Trots!

Ahhhhh!
Gisteren had ik een onverwacht en super leuk uitje met mijn zus. Vanuit mijn werk, die dit sponsoren, kon ik uitgeloot worden voor twee VIP kaartjes voor de Promconcerten 2011 en ik was erbij!

Het is prachtig om al die talenten bij elkaar te zien, heb net als een paar jaar terug weer enorm genoten!

Tijdens ťťn van de optredens zag ik een filmpje over uitvliegende eendjes voorbij komen en ben eens gaan zoeken en heb het gevonden!

Zo ahhhhhh, zo lief, stoere duckies!
Dit zijn van die prachtige dingen in het leven, daar kan ik zo van genieten!Niets teveel gezegd, toch!?Amy Winehouse
Winehouse doet haar naam eer aan... Ik lust heel graag een wijntje maar dit is echt te gÍnant voor woorden. Begrijp ook niet dat haar management en bandleden niet ingrepen tijdens dit concert in Belgrado...†


Petticoat
Koop ik kaartjes voor de musical Patticoat om Raquel te verrassen, vergis ik me in de datum. Deze avond moest ze werken... Gelukkig kon er alsnog met een collega geruild worden en kon het doorgaan!

's Middags vertrokken we al naar Rotterdam. We hebben geshopt, een hapje gegeten en daarna was het zover.†


Patticoat is echt fantastisch, ben je nog niet geweest, haast je dan, hij draait nog maar tot eind juli. Deze musical moet je echt gaan zien! We hebben tranen gelachen, er zit zoveel leuke humor in en er zijn ook momenten dat je even helemaal stil wordt. Ik zou nog wel een keer willen, enorm genoten met mijn meisje!


Lekker avondje
Er waren al een tijdje plannen maar hoe die ingevuld werden was nog onduidelijk. Uiteindelijk spraken we hier af en kwam iedereen bepakt en bezakt met allemaal lekkere hapjes en drankjes.

Martine zorgde voor haar beroemde appeltaart, Esther weet heel goed wat lekkere wijn is en uiteraard andere drankjes, Linda bracht vanalles om te knabbelen en een leuk spelletje mee en Judith en ik maakten een pastagerecht en een grote salade.†We hadden elkaar zoveel te vertellen, hebben veel herinneringen opgehaald en vreselijk gelachen. De avond was gewoon te kort, er is te weinig gespeeld, geen fotoshoot gehouden en veel te veel om te knabbelen over, dus wanneer komen jullie terug?


Mijn laatste nieuws

Familiedag gehad met weer heel veel gezelligheid en lekker eten
volgend jaar gaan we misschien met z'n allen ergens overnachtenRaquel is 3 dagen en nachten (in een tentje) met 2 kamergenootjes naar Pinkpop, ben†zo benieuwd naar haar verhalenMarco heeft de Marjoor Bosshardt prijs gewonnen en dat vind ik zo verdiend! Hij is en blijft een bijzonder mooi mens. Prachtig hoe dit nu zo gewaardeerd en geŽerd wordtHoor vaak veel mensen klagen over de NS, nu reis ik niet zo heel veel met de trein maar ik vind het heerlijk en heb nauwelijks last van storingen en slechte verbindingen, laten we dat dan ook maar zo houden, haha! Dus NS van mij krijgen jullie wel een complimentje hoor!†Vorig jaar via hotel- en vakantieveilingen overnachtigen 'gewonnen', vandeweek ze ook maar eens verzilverd. We hebben dus nog leuke uitstapjes naar Hoogeveen en Beekbergen tegoedDymphna zei op Twitter kaartjes voor Andrť Rieu te hebben, niemand zou die willen!? Nou ik wel hoor, nu kon ik niet want had een ander feestje (later meer daarover) maar mijn moeder en zus hebben enorm genotenHet weer is wel wat minder hŤ, daar moet maar heel gauw verandering in komen, liefst deze week nog. Iedereen is veel vrolijker als de zon schijnt, mijzelf incluisFoutje gemaakt, heb 2 kaartjes voor de musical Petticoat in het Luxor in Rotterdam voor a.s. zaterdag. Heb jij misschien interesse? Voor ? 44 kun je 1e rang genieten!Zo leuk dat Marco The Voice Of Holland II gaat doen. Vond het programma zonder hem al erg leuk, dat gaat nu dus nog leuker worden en wat nog leukerder is, is dat ik ook kaartjes heb om wat opnamens van de Blind Auditions bij te wonenAfgelopen zaterdag zijn Inge en Harrie getrouwd. 's Avonds was ik uitgenodigd op het feest, en wat voor feest! Wat een prachtig stel, zo verliefd en gelukkig, was bijzonder erbij te mogen zijn. Super genoten, gedanst en veel gelachen met een paar hele lieve mensenAl weken kijk ik kwijlend naar de kersenbomen van de buren, twee huizen verder. Er hangen zoveel kersen aan en nu zijn ze dan eindelijk eetrijp. Gisteren heeft de buurman een flinke bak voor ons geplukt, heerlijk!Op 3 juli is er hier in Oss een heel leuk muziekfestival, voor de o.a. Lenny (TVOH) en Waylon fans misschien leuk om naartoe te gaan. Klik op het plaatje voor meer info over Muze Misse 2011, misschien zien we elkaar daarBloemetjes
Mijn vakantie zit er alweer een paar weken op. Het was fijn om er weer helemaal fris tegenaan te gaan. Vierenhalve week vakantie, ga het volgend jaar weer proberen dit zo te regelen. Het fijne van een vroege vakantie is dat de zomer er nog aankomt. Als ik dan om half 5 klaar ben met werken kan ik nog volop genieten van het mooie weer. Want wat zijn we gezegend dit voorjaar, hier kan ik dus echt wel aan wennen!

De afgelopen week hebben we wat kleur in ons tuintje aangebracht. Als het maar even kan zitten wij buiten en vanuit onze woonkamer hebben we ook een prachtig uitzicht. Kan hier ontzettend van genieten.

Net als de pioenrozen die ik vorige week kocht. Van een hele kleine knop naar een bloem die niet meer in je hand past, zo machtig mooi! Onze vijgenboom, de varens, het kleine vijvertje, al die kleurrijke†bloemetjes†en het nieuwe palmboomje wat ik al jaren wilde en nu dan eindelijk in onze tuin staat...

Het is wel duidelijk, ik hou van bloemetjes en de natuur. Ik hou ook van alle jaargetijden maar van het voorjaar en de zomer geniet ik toch wel het meest!

"Volg je hart
Al doet het pijn"