Welkom

Wat gezellig dat je mijn weblog bezoekt!

Laat je een
berichtje achter?
Vind ik leuk!

Liefs

 

Raquel

Laatste foto met Marco

   Almere, 5 november 2016
Weblog van de week!

Lees HIER meer over het filmpje van Marco

Steun War Child
Gastenboek
Weblog van de maand!
Nieuws van Marco
Geen nieuws van Marco.
Proost
Bezoekers
Op dit moment zijn er 2 bezoekers ;
en 2 gast bezoekers .
Foto album
E-mail alert
Profiel
Naam: Ine
Leeftijd: 55 jaar
Uitgebreid profiel
Wil je me mailen?
Zoeken
Sonja & René


Afgelopen zaterdag vierden Sonja en René dat ze 25 jaar getrouwd waren. Het was prachtig weer, we konden in de tuin maar ook binnen vertoeven.

25 jaar geleden was ik er ook bij, jeetje wat gaat de tijd toch snel, ongelofelijk! We hebben herinneringen opgehaald, het fotoboek kwam erbij, wat een jonge broekies waren we toen, fantastisch om te zien!

Son en René, op naar voorlopig de 30 jaar, we doen het rustig aan hè

Kleurrijk en vrolijk

Wat een heerlijke dagen, het zonnetje schijnt, lekker temperatuurtje en dus veel vertoeven in de tuin. Vandaag hebben we nog wat plantjes erbij gehaald, nu is het wel mooi geweest. Maar ach, als je er zo van kunt genieten...


Gewonnen!
Een paar maanden terug waren Ramon en Raquel met een fotoshoot bezig. Raquel wilde graag meedoen aan een fotowedstrijd van Kellogg's waarmee ze een Philips Wake-up Light kon winnen.

Ze kleedde zich steeds om, we hadden een berg afwas maar de foto's waren een feit. Ze maakte er een collage van en stuurde deze op.

Een paar weken geleden kreeg ze een e-mail met de mededeling dat ze één van de gelukkige winnaars was. Ze moest haar akkoord nog even geven dat ze foto online mochten zetten en daarna zouden ze de prijs opsturen.

En zie
hier, leuk toch! Haar Wake-up Light heeft ze inmiddels ook ontvangen, ze is er reuze blij mee!

Rhodos was...
Het waren 8 fantastische dagen op Rhodos. Het was heerlijk om samen te zijn en echt vakantie te hebben. Een klein hotel, centraal, weinig mensen, een lekker zwembad, mooie tuin en strand daarbij.

We kwamen 's avonds laat aan, inspecteerden onze kamer, die was prima, en gingen meteen naar beneden voor een hapje, drankje en de boel wat te verkennen. Het voelde goed. De volgende dag, als het licht was, zouden we meer zien en ontdekken.

Een harder bed dan we gewend waren, de airco aan, want het was behoorlijk warm maar hebben heerlijk geslapen. Het moment dat de gordijnen de volgende ochtend open gingen en we het uitzicht zagen, toen was ik echt wel tevreden en blij!

Hier zou het beslist goed vertoeven worden, echt waar VAKANTIE, bijna een droom!

Rhodos
Vanmiddag vertrekken we richting Schiphol voor 8 dagen Rhodos. Ik hoef jullie natuurlijk niet uit te leggen hoeveel zin wij hierin hebben. Raquel zullen we wel enorm gaan missen, het voelt vreemd.

 Wie weet log ik nog vanuit Rhodos, we zullen zien... en anders tot volgende week!

Getrouwd

Ziya riep ooit tegen zijn neef Alexander dat hij op zijn kop zou gaan staan als hij later geen Française zou trouwen. Gisteren stond ie dus letterlijk en figuurlijk op zijn kop want een prachtige Hollandse bruid stond er aan zijn zijde.

Met nog wat nasleep van de vorige dag, vertrokken we richting Schiedam. Ramon had kleren aan die naar zijn zin waren. Ik was heel blij met mijn jurkje hoewel ik het toch behoorlijk kort vond. Vroeg Ramon of het ermee door kon, dat beaamde hij. Ik moest alleen oppassen met bukken. Pffffff, de hele dag oppassen... Maar goed, ik stapte elegant in de auto. We gingen nog even langs de bloemist voor een leuk bloemetje bij het kaartje, toen ik daarheen liep bekeek ik mezelf in de winkelruiten. Heb best lange benen... en mijn jurkje was best kort.... Bij mijn moeder aangekomen zag ik dat ik al een ladder in mijn dure panty had. Ik bleef twijfelen en vroeg mijn moeder ook naar de lengte van mijn jurkje. 'Ja, het kan, maar echt nét Ine' zei ze. Ik wist het nu zeker, ik moest terug naar huis en mijn vertrouwde, heerlijk zittende, legging erbij gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan...

In de auto werd het alleen maar duidelijker, die legging maakte me zelfverzekerder. Ik wil toch ook foto's maken, dansen enzo... Hoe doe je dat allemaal een hele dag héél elegant!?

Niet mijn dag
Werd wakker van een vrolijke 'hola' van Simon die dat tegen Ramon riep. Kon daarna niet meer slapen. Geeft niet, heb vakantie, haal ik wel weer in. Was ik toch vroeg wakker, kon ik ook wat van mijn dag maken. Vandaag stond poetsen, wassen, opruimen en Eindhoven op de planning, ik mocht mijn Blackberry weer op gaan halen en we moesten voor de 5e keer op pad voor kleren voor Ramon.

Op Twitter las ik dat Marco ook naar Eindhoven ging. Tuurlijk, was het alweer helemaal vergeten. Ogen daar goed open gehouden maar geen Marco te bekennen, we kwamen nog wel langs het stadion. Enfin.. Bij de Voldafone mijn telefoon weer opgehaald, nou ja, eigenlijk niet, heb een nieuwe gekregen. Die verkoper zei het nog trots ook. Ja, fijn dacht ik en hoewel ik wel een back up had gemaakt vond ik het toch jammer.
Vakantie!!

Sinds vanmiddag 16.30 uur heb ik.........


Nieuw theater seizoen

Net zoals voorgaande jaren gaan Rian en ik weer regelmatig het theater bezoeken. Dit keer was ik wat minder enthousiast over het nieuwe programma. Andere jaren moesten we namelijk een hoop schrappen omdat het anders teveel zou worden. Ietsie minder nu dus, maar wat we uitgezocht hebben is wel héél leuk! Voor Najib Amhali moeten we nog inschrijven en uitgeloot worden, hopelijk lukt dat.Gaat weer leuk worden zusje!

Familiedag
Zoals je aan de foto's kunt zien was het weer een zeer geslaagd dagje. Commentaar verder overbodig wat mij betreft...."Adem het in
Durf, dan ontdek je de liefde misschien"